Dinjo: Dua ta mbyll karrierėn te Milani
Fantazisti brazilian ėshtė betuar pėr besnikėri ndaj ngjyrave kuqezi
E ka thėnė shumė qartė fantazisti i Milanit, Ronaldinjo: dua ta mbyll karrierėn tek kuqezinjtė. Braziliani i dhuron emocione “Djallit” dy ditė para sfidės me Interin, njė pėrballje qė ndoshta nuk ka qenė asnjėherė kaq e rėndėsishme sa kėtė vit. “Jam i pėrqendruar plotėsisht tek Milani dhe dua ta ndihmoj skuadrėn time tė fitojė, - ka thėnė Dinjo. - Pėr momentin gjithēka tjetėr vjen nė plan tė dytė. Do tė doja ta mbyllja nė Milano karrierėn time. Jam shumė i lumtur tek Milani dhe nuk dua tė largohem, dua tė vazhdoj tė luaj mirė pėr shumė vite tė tjera me kėtė fanellė”. “Jam i kėnaqur pėr momentin pozitiv qė po kalojmė, - ka vazhduar ai.
- Dua tė ndihmoj Milanin tė vazhdojė nė kėtė rrugė. Unė njeriu i derbit? Jo, mund tė jetė kushdo. Do tė doja tė lija shenjėn time nė kėtė sfidė, por gjėja e parė ėshtė tė fitojmė dhe do tė jap maksimumin pėr ta arritur kėtė objektiv”. Mė pas, Ronaldinjo ka shpjeguar sekretin e rilindjes sė tij: “Leonardo mė ka aktivizuar nė tė njėjtin pozicion qė kam luajtur kur kam qenė tek Barcelona. Leo ėshtė njė shok dhe ai e di se pėr ēfarė kam nevojė unė pėr tė dhėnė maksimumin”. Mbyllja i ka takuar Interit, kundėrshtari i madh i ditės sė nesėrme. “Eshtė njė klub i rėndėsishėm dhe kanė njė trajner tė madh. Janė njė nga ekipet mė tė forta nė botė. Duhet tė jemi tė kujdesshėm pėr tė evituar gabimet. Nė krahasim me derbin e fazės sė parė do tė duhet tė jemi mė tė pėrqendruar. Ajo humbje do tė na ndihmojė pėr tė evituar tė njėjtat gabime nesėr nė mbrėmje”, ka thėnė Dinjo.
Sulmuesi
Pato: Leonardo njė trajner i madh
Pato do tė jetė larg, por pa dyshim do ta ndjekė derbin Inter-Milan, nė tė cilin Leonardo do ta mbėshtesė tek Ronaldinjo, qė po kalon njė moment tė shkėlqyer, siē ka treguar edhe tre-golėshi kundėr Sienės. “Por ai nuk ka ndryshuar asnjėherė qėndrimin e tij, brenda dhe jashtė fushės, - ka thėnbė Pato nga Porto Alegre. - Kur vjen momenti pėr tė punuar ėshtė gjithmonė gati, ndėrsa kur ėshtė momenti pėr tė bėrė shaka, qesh dhe argėtohet. Por ėshtė gjithmonė i pėrqendruar. Mund tė na udhėheqė drejt trofeve tė rėndėsishėm”. Por mbrapa rilindjes sė kuqezinjve ėshtė edhe dora e Leonardos: “Eshtė njė trajneri shumė i mirė. Tek Milani ka lojtar tė kombėsive tė ndryshme, nėse dikush flet fėrngjisht, ai flet nė frėngjisht me tė, me Bekhamin flet nė gjuhėn angleze, ndėrsa me ne brazilianėt flet nė gjuhėn portugeze dhe italisht me italianėt. Duhet ta falėnderojmė, sepse po tregon se ėshtė njė trajneri madh”, ka thėnė Pato.
Mbrojtėsi
Milan, vazhdojnė dyshimet pėr Nestėn
Vazhdojnė stėrvitjet e mėngjesit pėr kuqezinjtė, pėrgatitja e tė cilėve po zhvillohet pa probleme tė veēanta (temperaturat nė Milanelo -2 gradė celsius). Vėmendja e Leonardos dhe e stafit kuqezi ėshtė e pėrqendruar tek Nesta, qė do tė zhvillojė kontrolle tė reja mjeksore. Tekniku pret konfirmimin nga ana e mjekėve pėr ta sėtrvitur rregullisht mbrojtėsin dhe pėr ta aktivizuar nesėr nė mbrėmje. Por shpresat qė njė gjė e tillė tė ndodhė janė pakėsuar: edhe dje, Nesta ka punuar nė palestėr, duke mos zhvilluar as njė vrapim tė lehtė nė fushėn e stėrvitjes. Testet e sotme do tė jenė vendimtare. Nė rast se ai do tė mungojė, Favali do tė jetė zėvendėsuesi i tij. Sedorf ka shumė mundėsi tė jetė i pranishėm nė stol, por edhe holandezi nuk ka marrė pjesė nė stėrvitjen e djeshme. Ndėrsa, ėshtė e mirė gjendja e Flaminisė, i cili ka rekuperuar nga dėmtimi nė shpatull.
ngushellime per humbjen dhe per shkeputjen perseri te interit.
hajd mos u merzisni se kampionet ju rrafen
vari leshte
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuu ,
shshshshhshshshshhsttttttttttttttttttt
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Akoma skan vdek Milanistet jo, por pas ndeshjes nuk e kane zakone te vijne me vrap ne forum e me bo muhabet si ishte ndeshja. Zakonisht, pritet njefare kohe, se njerez jemi, emi ndonjehere edhe punera te tjera me u marr, jo vetem me qendru ne forum dhe me u marr me interistat
Nejse, rrofsh per ngushellimet, shpresoj te ta rikthej nderin sa me shpejte(sbesoj se do jete dite e larget)
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
E kuptuat tani,sa ju vlen lekura mor ekip mbeturinash?
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
puroshkodran, mos u mundo tė bėsh ironi se nuk tė shkon... por bėhu burrė edhe urova fitoren Interistave.(Nuk e verėn se ke ngel i vetėm ti nė forum nga Milanistėt? Tė tjerėt i ka vėndu herėt nė gjum sonte Mourinho). Kėshtu do tua bėje gjithmonė sa tė jetė trajner tek Interi.
Mė vjen keq pėr ju, ngushėllime.
#VamosArgentina
une nuk e kam zakon qe kur fiton inter te futem ne forum por edhe kur humbet une perseri ketu jam dhe jap mendimin tim.
edhe kur na ka mundur juventus une i kam uruar per fitoren ndersa ti edhe me qen galiani vet duhet te na kishe uruar per fitoren qe meritojm.
puro inatet leri per nje her tjeter
inter fitoi dhe nuk ka nevoj per justifikime
vari leshte
Krijoni Kontakt