Close
Faqja 13 prej 53 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 522
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Nje lajm i keq per te gjithe ne tifozet e Milan. Eshte pothuajse e sigurte qe Alexandre Pato nuk do te jete ne derbin e Madonines. Kete lajm e ka konfirmuar mjeku i skuadres, i cili ka thene se Pato duhet te qendroje 3 jave pushim pasi ka akoma shqetesime nga terhqja qe ka pesuar ne pulpen e kembes.

Vete Pato eshte shprehur se i vjen shume keq qe nuk do te jete ne kete ndeshje. Por ai tha se megjithese do deshironte shume te luante, me e mira per te dhe per Milan do te ishte pushimi i rekomanduar nga mjeku, pasi tha, jam i ri dhe kam plot ndeshje per te luajtur kunder Interit ne te ardhmen. Uroj qe te fitoje Milan tha Pato dhe jam shume i lumtur per formen qe po tregon Ronaldinho dhe Milan ne keto kohe.

Zambrota dhe Seedorf pritet te jene nen urdherat e Leonardos per derbin Milanez.

Forzaaaaaaa Milannnnnnnnnn
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    mos hy mo ktu se do te coj ne spaē.

ishte vetem paralajmrim.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin

ishte vetem paralajmrim.
    Hahahahha ! Ca eshte spaci ?(pyetje serioze)
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin

ishte vetem paralajmrim.
    hahahahahahaha nuk tremet ky jo se e di qe kapterrat e spaēit kane dale ne pension

Milani po tregon forme shume te mire dhe te qendrueshme kohet e fundit. Jam e bindur se ne ndeshjen e derbit do jene me te motivuar dhe me kerkues ndaj vetes dhe do japin rezultatet qe kane dhene ndeshjet e fundit.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    hahahahahahaha nuk tremet ky jo se e di qe kapterrat e spaēit kane dale ne pension

Milani po tregon forme shume te mire dhe te qendrueshme kohet e fundit. Jam e bindur se ne ndeshjen e derbit do jene me te motivuar dhe me kerkues ndaj vetes dhe do japin rezultatet qe kane dhene ndeshjet e fundit.
    Sorry Man Utd me i miri,LOL

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    Sorry Man Utd me i miri,LOL
    Mancesterit s'i ulen vlerat qe ka, ketu eshte tema e Milanit. Pastaj se kush eshte ekipi me i mire ne perballjen me keto dy ekipe do e tregoje fusha, vetem pas ndeshjes mund te themi ishte ky ekip apo ai ekip me i miri. Jo te gjithe ndeshjet jane njesoj fatmiresisht dhe kur behet fjale per perballje me ekipe gjigande, ēdo rezultat eshte i pranueshem, kot nuk jane tre mundesi, 1, X dhe 2, pavaresisht se ēdonjeri pastaj i jep fitoren gjithmone ekipit te zemres. Tjeter ēfare duam ne dhe tjeter ēfare japin ekipet ne fushe.

Mancesterit s'i ulen vlerat qe ka, ketu eshte tema e Milanit. Pastaj se kush eshte ekipi me i mire ne perballjen me keto dy ekipe do e tregoje fusha, vetem pas ndeshjes mund te themi ishte ky ekip apo ai ekip me i miri. Jo te gjithe ndeshjet jane njesoj fatmiresisht dhe kur behet fjale per perballje me ekipe gjigande, ēdo rezultat eshte i pranueshem, kot nuk jane tre mundesi, 1, X dhe 2, pavaresisht se ēdonjeri pastaj i jep fitoren gjithmone ekipit te zemres. Tjeter ēfare duam ne dhe tjeter ēfare japin ekipet ne fushe.
    Sa me tru qe te kam un ty
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    po paremendo sikur me luajt me ZURUCH,
    LOL

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Pa paramendo siku me u rraf ene ju si Reali? Edhe sa her te thush lol ke per te honger nga 1 gol.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Sa me tru qe te kam un ty
    He se ia futa kot se ti e di qe une s'ia kam fare haberin futbollit Copy paste loool.

Faqja 13 prej 53 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •