Close
Faqja 45 prej 71 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 701
    pershendetje sueda dhe naten e mire
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    MIRMENGJESI,tetovare,alem de,HELEN OF TROY e gezovsh avatarin e bukur,busavata,ademgashi dk,Agim Metbala,Pranvera Bica,bombona,Valdet Shala,Linda5,toni007,Rock Star,Mau_kiko,King Arthur,
    Izidora,Xhamia,zogu dugagjinasn, stern,unjesa,aMLe,Skender76,GV USA,Goldian,Bato,gloreta,Iliri,Daja Gjoni,Miden,e panjohura,Sistem A,Renea, Skender Beu,Apollyon,po gjithe Shqiptaret te F/SH
    qe kan Zapu BOTEN.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhenet.M.S. : 25-01-2010 më 02:07
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Mirëmëngjesi
    Përshëndetje për të gjithë anëtarët e forumit.
    Ju dëshiroj një javë të mbarë me shëndet të mirë e plot suksese!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 25-01-2010 më 02:08
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    MIRMENGJESI,tetovare,alem de,HELEN OF TROY e gezovsh avatarin e bukur,busavata,ademgashi dk,Agim Metbala,Pranvera Bica,bombona,Valdet Shala,Linda5,toni007,Rock Star,Mau_kiko,King Arthur,
    Izidora,Xhamia,zogu dugagjinasn, stern,unjesa,aMLe,Skender76,GV USA,Goldian,Bato,gloreta,Iliri,Daja Gjoni,Miden,e panjohura,Sistem A,Renea, Skender Beu,Apollyon,po gjithe Shqiptaret te F/SH
    qe kan Zapu BOTEN.
    Mirëmëngjesi sueda. Të faleminderit për përshëndetjen. Të dëshiroj një javë të mbarë.

P.S. Sueda po dihet kush janë më të hershmit që bien të fundit dhe zgjohen të parët. Saura tash është në më të mirin gjumë, Besua poashtu. Po nuk janë të vetmit! ( hahahah bëj shaka )

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Mirëmëngjesi sueda. Të faleminderit për përshëndetjen. Të dëshiroj një javë të mbarë.

P.S. Sueda po dihet kush janë më të hershmit që bien të fundit dhe zgjohen të parët. Saura tash është në më të mirin gjumë, Besua poashtu. Po nuk janë të vetmit! ( hahahah bëj shaka )
    Ademgashi kesaj i theme,po shfrytzoj jeten deri ne maksimum,kalofshi edhe juve nje jave te mbare.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    qe kan Zapu BOTEN.

Flm.Edhe nga une persh.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    i pershendes : Xhuxhin , Hard Style , Pink , Patriotin , System A , EdiR , Serafim Dilo , Shigjeta ,
    Sueda , Izadora , Kronikë , tetovaren , Mau_kiko , Enii , alnosa , 007, Valdet Shala , Boke , WALCHIRIA , Linda5 , pioneren Helena , Çaushi , Agim Metbala, Pranvera Bica , Adem Gashi , bombonen edhe Saura
    Respekte Busavata, Te pershendes edhe ty

Pershendes,tetovare,alem de,HELEN OF TROY,busavata,ademgashi dk,Agim Metbala,Pranvera Bica,bombona,Valdet Shala,Linda5,toni007,Rock Star,Mau_kiko,King Arthur,
    Izidora,Xhamia,zogu dugagjinas,unjesa,aMLe,Skender76,GV USA,Goldian,Bato,gloreta,Iliri,Daja Gjoni,Miden,e panjohura,Sistem A,Renea,po gjithe Shqiptaret te F/SH
    qe kan Zapu BOTEN.
    Persshendetje edhe nga ana ime per ty Sueda
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    i pershendes : Xhuxhin , Hard Style , Pink , Patriotin , System A , EdiR , Serafim Dilo , Shigjeta ,
    Sueda , Izadora , Kronikë , tetovaren , Mau_kiko , Enii , alnosa , 007, Valdet Shala , Boke , WALCHIRIA , Linda5 , pioneren Helena , Çaushi , Agim Metbala, Pranvera Bica , Adem Gashi , bombonen edhe Saura
    Përshëndetje Busavata. Të dëshiroj një javë të mbarë:

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    qe kan Zapu BOTEN.
    Pershendetje edhe per ty Sueda , po ashtu edhe listes ju uroj caste te mira sot.
    Mendo dhe Pasurohu

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    mirmengjesi nga une....
    p.sh per sueda,busavata (flm per pershendetjen).p.sh per rockstar,xhamia,toni007,lisa12,Z>ADEMGASH HELENA ALEM DE Z VALDETSHALA Z METBALA TETA VERA SINFONI GLORETA BATO AMLE MIDJA SKENDER DAJA GONI E PA NJOHURA ZOGUN DUKAGJINAS KUSI THEKTHI FK PARTIZONI BLACK"SWAN RAPSOUL IL SANTO MAJA FARA STERN MBRETIN ARTUR GOLDIAN
    ETJ ETJ

UROJ TE KALONI NJE JAVE TE MIRE
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Faqja 45 prej 71 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •