Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs down Kreu i fese serbe përsërit pretendimet mbi Kosovën

E shtune 23 Janar 2010 13:35

Kisha Ortodokse serbe ka përuruar në fronin e kryepeshkopit klerikun, Irinej Gavrilloviç. Ceremonia përuruese u zhvillua sot në Beograd.

Kreu i ri i kishës serbe ka premtuar të mbrojë pretendimet serbe në Kosovë. Në fjalimin e tij, në ceremoninë e sotme, ai tha se “Kosova është Jerusalemi ynë” dhe se “Serbia pa Kosovën nuk është Serbi”.

nuk je larg ti me ate te kosines jo
    fetar i djegur fare eh hehehe
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anëtarësuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Mos e uro per te kec...nga se ndokushe preket ketu!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs down djalli vete

ketu ketu shikoni ketu kete foundamentalizem qe behet ai po thote hapur keta krihen akoma..........
    pika..........

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga RinorZ Lexo Postimin
    Mos e uro per te kec...nga se ndokushe preket ketu!!!
    Shum urim i mirë , gjdo masakër ne ish-jug vinte mu nga kjo kishë-serbe .. E drejtëpërdrejtë ishte kisha serbe aktuale ne luftra .
    Kuj nuk i pëlqen mundet ti mbyll sytë , sikurse po ndodh shumë shpesh ne tema tjera

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs down po ja qe keta si puna e ketij tipi respektohen me shume a e dini pse?

Citim Postuar më parë nga Iliri. Lexo Postimin
    Shum urim i mirë , gjdo masakër ne ish-jug vinte mu nga kjo kishë-serbe .. E drejtëpërdrejtë ishte kisha serbe aktuale ne luftra .
    Kuj nuk i pëlqen mundet ti mbyll sytë , sikurse po ndodh shumë shpesh ne tema tjera
    ketu ketu te hapin gallat jo te degdisen andej ku ska faide

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Unhappy leh ti leh se karvani po ecen perpara

ja ku eshte dhe "irani me sirine" qe po godet shqiperine tani pika ata luajne rolet e lagu se lagu ketej genjehen kot diskutojne veza apo pula.
    ja dhe nje gerdec i ri per kosoven

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Feja orthodhokse nuk asnje pretendim territoresh, pervec se perhapjen e besimit te Krishtere

Rregulli 1: "Feja eshte e ndare nga shteti". Po te mos ishte kjo nuk i liberalizoheshin vizat Serbise.
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs down perseri u nxitove pse mor djale keshtu.......ah harrova se kush ishe

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Feja orthodhokse nuk asnje pretendim territoresh, pervec se perhapjen e besimit te Krishtere

Rregulli 1: "Feja eshte e ndare nga shteti". Po te mos ishte kjo nuk i liberalizoheshin vizat Serbise.
    hapi gallat ketu e mos ja fut si kau peles more vesh kujdes kur shkruan ose mos shkruaj fare se keto perralla duhet tia thuash dikujt tjeter

Dorothy Day, aktiviste katolike sociale për të varfërit" (faqe 415).

Çaterxhi tregon për rolin e Vatikanit në bekimin e krimeve rrënqethëse kundër njerëzimit të kryera nga katolikët. Këtu ne jemi më ekspertë se Çaterxhi dhe kemi fakte më shumë se ai për kishën katolike dhe ortodokse në kanonizmin dhe shenjtërimin e kriminelëve. Vatikani ka strehuar, fshehur dhe mbajtur shumë kriminelë të LDB-së që ishin katolikë. Nga ish-Jugosllavia shumë kriminel ustashë janë fshehur nga Vatikani. Njëri prej tyre i quajtur Petar Brzica, i cili llogaritet se ka thyer rekordin në kampin e Jasenovcit duke ua hequr kokën me thikë 1360 të burgosurve, ende nuk dihet se ku gjindet, a është gjallë apo ka vdekur. Vatikani e di. Në anën tjetër, kisha ortodokse serbe ka bërë bekimin e kriminelëve të quajtur Shkorpion për masakrën e Srebrenicës.

Libri ka një rekord prej 395 fusnotave, të gjitha të bazuara në fakte të gjalla.

futi ndonje tas me dhalle se e mbledh kallaballekun me mire degjo mua nje me nje e ka efektin

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    kujdes kur shkruan ose mos shkruaj fare
    a po ben aplikime per moderator ky...??? a sa kam qesh...!!
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Lightbulb pershendetje ilia spiro

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    a po ben aplikime per moderator ky...??? a sa kam qesh...!!
    nese je nje fetar i mirfillte te respektoj sinqerisht e skam aspak paragjykim per kete por kur shkruan brockulla, edhe ti te ishe sikur nuk shkon por kur shoh persona si puna e ketij prifti apo edhe hoxh te ishte i urrej krejt nese bejne kundravajtje te tilla si shkrimi qe te kam sjelle me lart dhe dihet fare mire roli i vatikanit

http://ankebut.com/index.php?option=...emid=165&id=23

ketu ke dhe nje link prej linkeve te shumta qe ekzistojen per bukurirat qe bejne "ata" e un e di fare mir qe feja e tyre nuk urdheron per nje gje te tille te ulet sepse nese do ta dish un respektoj me shume se ti Jezu Krishtin

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •