Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 122
    .................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    Bombona thote: "...qe lidhja te zgjas mendoj se do nevojitej nje gje qe i permbledh te gjitha qe jane permendur me lart dhe kjo eshte ''te qendrosh vetvetja dhe pasi je lidhur''...

Bombona e dashur, kuptoj qe je vajze me karakter dhe e sinqerte. Teorikisht meriton noten dhjete, por praktikisht funksionon pak me ndryshe. Qenia vetvetja, eshte pak e dyshimte dhe e frikshme...
    Shikoj, qe je e vemendshme, prandaj bujarisht do te sygjeroja:
    Edhe pse, nuk ka skema te gatshme, lidhja ne çift perveç respektit dhe ndjenjes shpirterore reciproke qe duhet te jene te sinqerta, kerkon nga te dy anet edhe te edukoje secilin prej partnereve qe te jene te kujdesshem. Ku dhe kur?
    P.sh. Te mos nderhyjne vend e pa vend ne punet e partnerit. Te marrin pjese me takt ne problemet e perbashketa, apo personale. Te mos e ulin, shokun ne prani te te tjereve, apo te mos mburrin "boten", ne bisedat mes tyre. Te jene, tolerante dhe te mos shohin si "tra", edhe qimen me te vogel tek partneri...et. etj.
    Pra, duhet, edhe pak "hipokrizi", ne qotese e quaj keshtu, per te sherbyer si balance e raporteve te mira.
    ME NJE TJALE, BURRI DUHET TE BEHET PAK "SHURDHE" DHE GRUAJA PAK "QORRE" !
    te betohem jam i sinqert si nje moralist i shenjt, citova mendimin tend per ti dhene nje pergjigje kundershtoj ty jo per te deklaruar se mendimi im eshte i vlefshem edhe i joti i kundert por kundershtoj ty se e mendoj ndryshe.Mos u merzit ti se nuk kam cte mesoj ty fotografia qe ke vene ketu me thot se ky njeri ka viten ne shpinen e tij ....... po kapem tek hipokrizia
    kam lexuar diku "hipokrizia eshte homazhi qe vesi i bene vyrtytit" dashuria ska nevoj per homazhe miku im Nje cift nuk duhet te eci ne rrugen e jetes vetem per inerci, e thjesht eshte gjeja nese karakteri im perputhet me karakterin tend ti dhe une vlejm per njeri tjetrin, nese respekti yt vlerson personin tim ateher ti je personi i duhur per mua,nese me do atehere riparo gabimet e mia .....
    asgje nuk eshte teori ketu sepse keto fjal une i praktikoj
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    E mrekullueshmja, bombona, te jam pergjigur tek postimi yt, nen titullin:"Ajo qe thote bombona, eshte idealja!". Dhe vertete, qe te jene dy partneret vetvetja, eshte si te kesh ndërduar nje mozaik me xhevahirë shumengjyresh, por praktikisht nuk mund te sigurojne nje lidhje te gjate. Më pas kam sygjeruar taktin, tolerancen, hipokrizine ne thonjeza etj. etj. siç funksionon realisht.
    Sqarimin e kam per iktuus. E kuptoj çka ke shkruar me siper, por nuk di nese ke lexuar pergjigjen per ty.
    Te pershendes!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Astrit Kosturi : 04-04-2009 më 15:40 Arsyeja: ortografi

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Ne linja te pergjithshme jane 2 celsa: Ti japesh lirine qe do qe te mos ndihet si ne kafaz,dhe te mos jesh monoton.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    celsi qe mban gjithnje kycur unazen e nej lidhjeje jan ! Besimi tek njeri tjetri, Respekti Reciprok dhe Mirekuptimi !!
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Te jemi me teper te sinqerte ne burrat! cituar nga "astrit kosturi"
    sinqeriteti dhe hakmarrja jane dy pjata qe duhen sherbyer te ftohta
    1. sinqeriteti eshte veti e paplotesuar arrihet deri diku por nuk konkludon asnjehere 100%
    2.hakmarrja ploteson sinqeritetin ne shume raste..... dola pak nga tema por kjo ishte sa per te dhene nje ide qe ska te sinqert me i sinqerit eshte me dallaveraxhiu... pa ofendime zoteri asgje personale....
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Citim Postuar më parë nga Doc_ERI Lexo Postimin
    Jepni Mendimin Tuaj Ne Baze Te Eksperiencave Tuaja Personale...!
    Po menoj,dashuria,natyraliteti,mirkuptimi edhe besimi.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Njohja per nje kohe te gjate para lidhjes ndihmon shume . Nese njihen nga pak , skam pare te zgjas shume .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Dashuria per njeri-tjetrin. Po hymbi dashuria ,hymb gjithcka .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Dashuria eshte celesi i suksesit....sepse kur ajo eshte kalohet cdo gje...por kur ajo humbet humb gjithcka sic tha dhe Izadora.......

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Pasioni dhe larmia.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Mosmarrëveshja në lidhje me “SAKALEJN”-IN
    Nga faruk9 në forumin Komuniteti bektashi
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-06-2009, 06:39
  3. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  4. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •