Postuar mė parė nga
Daja-GONI
Edhe une duke pare ne shume tema fetare se nuk mund te bisedohet shtruar me dhe pa anime, kam pas vendose,qe sa me pak te mirrem me to. Pashe, ne kete rast, se tema ishte hapur nga ti, dhe mendova te shkruaj duke pase respektin me te madh per ty.
Mendoj, hapjen e temes e ke bere shume mire. Ke vazhduar te shkruash mire, ne menyre qe ne fund edhe ti te devijosh, dhe ti japesh " ngjyre " . E them kete, duke u bazuar ne fjaline e parafundit.
" ... muslimanit nuk i lejohet te luaj rolin e shpetimtarit apo te atdhetarit...
Pershendetje Daj Goni
Per ate fjalin qe ke futur ne thonjeza, do doja te thoja se e ke kuptuar gabim.
Jam shprehur ne ate menyre per tju then atyre myslimanve qe akuzojn SOT se te krishteret po shesin vend e truall, per nje pashaport greke apo me mire per nje pension nga greqia.
Me nje fjal atij myslimani i cili nuk beson si ti por thot se feja e islamit erdhi me dashuri ne trojet tona.
Per hir te drejtesis e kam shprehur qe gjerat te duken qart,dhe secila pale te ndihet fajtor per te keqen qe i ka ber kombit,(flase per ato pjes ekstreme qe injorojn dhe vet figuren kombtare).
Njerzit duhet te mendojn shqip or Daj e jo te na gjuajn me balt, ata qe jan baltosur deri ne maj te kokes.
Jam drejtuar atij grupimi qe akuzon e nuk len gje pa then kundra te pareve te mi Suliotet dhe Shqiperin e jugut kryesisht.
Krijoni Kontakt