Postuar mė parė nga Marya mos ki turp se jemi te tanet tani Ashtu?! Mir atehere, nxirre ti e para
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga skender76 Ashtu?! Mir atehere, nxirre ti e para ti e shtrove problemin , tani nxirre zgjidhjen se ne nuk po ja dalim dot
Postuar mė parė nga Marya ti e shtrove problemin , tani nxirre zgjidhjen se ne nuk po ja dalim dot Edhe vet Skenderi jam e sigurt qe nuk ja di zgjidhjen.
Postuar mė parė nga Marya ti e shtrove problemin , tani nxirre zgjidhjen se ne nuk po ja dalim dot Un e shtrova, qe ta nxirrshit ju
Postuar mė parė nga mia@ Edhe vet Skenderi jam e sigurt qe nuk ja di zgjidhjen. Ehhhh, s'futem n'film aq kollaj un
Postuar mė parė nga skender76 Ehhhh, s'futem n'film aq kollaj un ore Skender kush te paska njohur ty? hic nuk ta duam zgjidhjen mbaje per vete
Postuar mė parė nga skender76 Un e shtrova, qe ta nxirrshit ju Nuk kemi ca te n'xjerrim se nuk e dime zgjidhjen ose ose po ben bllof .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Izadora Nuk kemi ca te n'xjerrim se nuk e dime zgjidhjen ose ose po ben bllof . Jo nuk asht bllof. Ka zgjidhje, me t'vertet, dhe pa hile.
Postuar mė parė nga skender76 Jo nuk asht bllof. Ka zgjidhje, me t'vertet, dhe pa hile. epo mire na thuaj vetem cfare instrumentash duhet te perdorim
Postuar mė parė nga Marya epo mire na thuaj vetem cfare instrumentash duhet te perdorim Atehere. Marrim nje flet letre te zakonshme (un ne foto kam perdorur nje A4) Marrim nja gershere dhe bejme vetem dhe vetem tre prerje. Nuk perdorim asnje ngjitse. Mjafton qe ta ........... dhe misteri u zgjidh.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt