Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 21 prej 90 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 892
    Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Per ju kush nuk eshte mysliman eshte grek.

Per mua, greke, serbe, arabe, te gjithe nje M i madh jane. Asnje zakon i tyre nuk ka pune ne token time!!!!
    Ne fakt po ta shikojme holl e holl jan pikerisht greket e sllavet qe jan PRO shamijave e mjekrrave te shqiptaret. Se per veq tyre askush tjeter nuk perfiton nga keto pislleqe.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Shqiptarve ne Kosove…….Identiteti i Shqiptarit nuk mban ne te fene.
    Te ishte ndonje fe tjeter qe kerkon te pushtoje ne vendin ton, me te njejtin fuqi do ti shmangeshim.
    (Pushtim e quaj shamine, s’me vjen mire kur shoh floket e fytyren e bukur te femrave Shqiptare mbuluar)

Te gjithe qe jane PRO, na merzitet me punen e minifundave, sillni nje argument tjeter se nuk pi shume uje dhe pse e perserisni qindra here.
    Doni te hiqni minifundet ne shkolla behuni pro uniformave. (une e di qe ne vere shkollat Shqiptare jane me pushime si ka mundesi ti nxjerrin shalet perjashta gjate dimrit lol)

Disa, hiqe nga mendja se……..Shqiperine kurre nuk do ta mposhti feja Islame, Katolike e tjera me rradhe.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    [QUOTE=s0ni;2570384] (Pushtim e quaj shamine, s’me vjen mire kur shoh floket e fytyren e bukur te femrave Shqiptare mbuluar)
    QUOTE]

edhe mund ta quash pushtim. ne nje fare aspekti ke te drejte.
    por atehere ne jemi pushtuar me kohe, pasi veshtjet tona kombetare ka kohe qe nuk perdoren me.
    veshja ime ne keto momente eshte e njejte me ate te nje, italiani, francezi apo gjermani. as ti nuk mendoj se tani mban qeleshe apo fustanelle
    ku eshte problemi nese veshja e dikujt tjeter i ngjan nje arabi? zgjedhja e tij eshte.
    ne po i ngjajme perendimit, ata le t'i ngjajme lindjes...

shendet!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Dmth te vishesh si italiani, francezi, e gjermani po i tregon botes qe je krishter? Po te vishemi si kinezet? Qe jane ne lindje po i tregojme botes qe besojme ne Taoism apo Buddism?
    Veshjet e Kines, italianit francezit etj etj nuk mbajne ne te njejtin domethenje se ajo e arabve. Te ishte e njejte s'do bisedonim kaq shume per te. Islami ka te mira por edhe shume te keqia, keto te keqiat nuk dua ti shoh ne vendin tim!!!!! Te kishte me teper te mira sesa te keqia te gjithe do ta prisnim me krahe hapur. Por eshte e kundrra.

Shendet pac

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pashe nje dite ne MCDonalds nje familje muslimane. Kishin tre femije, dhe te treja cupa. Gruaja shume simpatike ishte me shami. Ajo qe me vrau syte ishte cupa e saj e madhe. Nuk besoj te ishte me shume se 9 vjec. Te me falni por si majmun dukej. S'ishte as e bukur. C'a ti mbuloje asaj aman. Kocke e lekure ishte dhe ajo shamia e shemtonte akoma me shume. I ati nga veshja ishte si Europian, vetem qe kishte lene cik mjeker. Absolutisht kunder mbulimit te minoreneve.
    Deri ne 18 vjec nuk jam aspak dakort te vene me shami ne shkolla publike. Ne shkolle te larte le te bejne cfare te duan. Jane ne moshe te vendosin vet per veten e tyre.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Jam Pro, per faktin qe secili ka te drejte te zgjedhi menyren e vet te se veshurit.
    La vita č bella...

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Kom qen kundershtues i madh i ksaj dukurie mirpo mbasi edhe per gay ka ligj pse mos me pas edhe per disa gjera te vogla qe skan efekte negative

dmth jom Pro ktij mendimi!

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Nese ka dicka qe duhet te bie me doemos dakort eshte ky post

Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    9 faqe bisedė pėr njė copė rrecke lol
    Se dyti dua te sqaroj se ne duam te bejme sondazh aty ku duam ne, dhe per me teper te pyesim ato qe mendojme ne se na shkon se mbari sondazhi.
    Pra e thene me fjale te tjera, nese Saliu do te beje nje sondazh per performancen e tij ne raport me rivalin thote> ne kete sondazh do te pyeten vetem kavajsit apo edhe e kunderta per rivalin kundershtar.

Thene me sakte, une mendoj se qe ne gjeneze kemi te bejme me nje sondazh lehtesisht te manipulueshem, sepse perjashtojme te votojne shqiptaret e kosoves dhe nuk perjashtohen militantet e janullaqit.

Perjashtohen shqiptaret e maqedonise, dhe jo ato qe jetojne ne perendim.
    Per mua duhet te votojne vetem antaret qe jetojne ne shqiperi, as studentet e lindjes se mesme te mos votojne as ato te perendimit, fundja ato nuk mund te jene pjese e realitetit sa kohe jane rezidente diku tjeter.

Ne me lehtesine me te madhe zbresim votat e Kosovareve, por jo edhe te janullaqeve.
    Dhe fotot e perceve per te cilat as une nuk jam dakort jane vene per qellim spekulimi me sondazhin dhe normal nuk eshte njelloj mbulimi i kokes me mbulimin e fytyres.
    Nese do ishte me i qarte sondazhi, ndryshe do ish dhe rezultati i tij, por meqe ky sondazh nuk ka ndonje rol vendimarres nuk prish pune lereni si te keni qef ju.
    Ne fund te fundit asgje te sakte nuk mund te kete ketu, kur nje person ka 10 nickname e voton 10 here per nje kauze qe duhet medoemos te fitoje.
    Gjithe te mirat.
    Injoranca nuk zhduket me top

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar mė parė nga Jeto_Jeten Lexo Postimin
    kur secili don me u vesh si dashka. pse i vishet fmijve shamija e percja, thua shkojn vet e blejn ne dyqene? ku po ndalo kjo liri fjale? sot shami neser perce, pasneser.... shkolla, nuk o shpija a kafeneja ene kto kan regulla tek e funit. shkolla osht laike s'ka pse perzihet me simbole fetare, se kjo shamija qe po flitet nuk osht me mbajt eren qe fry perjashta apo jo

Meqe me cituat per respekt po te pergjigjem!

Po diskutojme ne vija te pergjithshme qe secili ka te drejte te vishet si te doje, te besoje ke fe te doje, madje ta zbatoje pa demtuar te drejtat e te tjereve.

Kjo eshte ne pergjithesi dhe kete synon sondazhi.
    Nese do ti shqyrtojme rast pas rasti lodhemi shume e nuk arrijme gjekundi, komshia ime ka nje goce dhe e veshi me shami qe dy vjec, apo edhe importimi gjysme bruto i fotove nga fshatrat talebane.
    Ashtu si dhe me ligj, ne fe obligimet vazhdojne ne moshen kur arrihet pjekuria dhe ne kete kontekst eshte i kote diskutimi, sepse me duket sikur po debatojme me siglen *lopen kush do ta kullose*.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Totalisht kunder....

Faqja 21 prej 90 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •