Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 11 prej 90 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 892
    Jam Ai Maska e RockStar
    Anėtarėsuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nėn hijen e qerpikut tėnd...!!!
    Postime
    1,956
    Votova Pro.
    Mendo dhe Pasurohu

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Proooooooo

Jo diskriminimit fetar Jo dhunes Jo Drroges Jo Prostitucionit :

PRO Islam.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Nuk Mendoj Se Eshte Diskriminim Fetar Sepse Sic Ka Feja Rregullat e Veta Dhe Shkollat Si Institucion Qe Eshte Ka Regullat E Veta.

Shkollat Kan Te Drejte Qe Nuk e Pranojn Kete Gje Sepse Njeri Vishet Dhe Mbulohet Deri Ne Fund Te Kembeve Dhe Tjetri Vjen Me Dy Gisht Fund Dhe Ktu Mendon Se Mund Te Humbi Seriozitetin Shkolla.
    C'Do Shkolle Ka Nje Uniforme Qe Duhet Rrespektuar.

Jam Kunder Sic e Thash Per Arsye Se Shkolla Ka Rregullat e Veta Dhe Fene Ta Rrespektojn Me Zemer Dhe Jo Me Rroba Apo Gjera Materiale.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Ky ligj kunder "diskriminimit" permban edhe te drejten e marteses se homoseksualeve.... dhe nese ne te ardhmen dikujt do t`i shkrepe ne mendje ndonje perversitet, mjaft qe te gjeje nja 2-3 shoke dhe o burra,...te amendojme ligjin dhe te shtojme edhe ndonje pike tjeter..

p.sh....pse te mos vijme ne shkolle "nudo".

Mbulesa e femres nuk eshte ne traditen e shqiptarit. Ne vetem duke u mbeshtetur ne kete tradite mund te ruajme disa kode morale, sepse nuk mund te perdorim fene se kemi 4 te tilla.
    Nese shembet kjo tradite, i hapet rruga shume precedenteve...psh. legalizimi i prostitucionit, apo edhe i droges.. (se keto nuk cenojne lirine e tjetrit si dhuna).
    Duaje te afermin tend si veten

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Feja me tė gjitha zarzavatet e veta sa mė larg shkollės shqipe!

MOS E SHKATĖRONI TOKĖN E SHQIPEVE!
    SHQIPET DO T`U NXJERRIN SYTĖ!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA ME SHOKĖ PO LAVDĖROHET ME KRYMBJEN!

BAC , HALA KA ASI NJERĖZ QĖ E DOJNĖ gov(n)en. ufffffffffffff
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Mendimi im ne kete pyetje eshte ai, te cilin e ka Gjykata Kushtetuese.

Perderisa kjo nuk ka folur dicka ndryshe, jam kunder lejimit te shamive. Jo qe besoj se ky mendim (imi) eshte juridikisht teresisht i paster, por mendoj se edhe ne shqiptaret e kemi te drejten te luftojme kultura te huaja qe na jane detyruar nga e kaluara. Dhe mendoj se ne kete kontekst duhet zbatuar e interpretuar kushtetuta. Ashtu sic ka te drejte Islami te luftoje kultura joislame, ashtu edhe ne shqiptaret kemi te drejte te luftojme kultura joshqiptare.

Kushtetuta ka edhe rol vleradhenes, jo vetem vlerambrojtes.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    ligji dhe maliqi...kush i merr vendimet ne gjykaten kushtetuese...ja mban asaj te dale kunder ligjit "kunder diskriminimit", qe e propozon evropa...kollaj fare i gjen argumentet pro shamise dhe homoseksualizmit (se per dijeni ky ligj permban edhe martesen e homoseksualeve)

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin

mendoj se edhe ne shqiptaret e kemi te drejten te luftojme kultura te huaja qe na jane detyruar nga e kaluara.
    Te "drejte"mund te keni me shpreh mendimin tuaj te lire,por kjo nuk
    do te thote qe keni te drejte te flisni ne emer te te gjithe shqiptarve!
    fatmirsisht juve jeni nje pakice fare e vockel,sa qe nuk keni aftesine as mundesine qe te vendosni apo te ndryshoni dicka per problemin ne fjale!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 22-01-2010 mė 08:01

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs down po per homot do beje gje shteti apo jo ? se po behen xheloze ketej

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin

Perderisa kjo nuk ka folur dicka ndryshe, jam kunder lejimit te shamive. Jo qe besoj se ky mendim (imi) eshte juridikisht teresisht i paster, por mendoj se edhe ne shqiptaret e kemi te drejten te luftojme kultura te huaja qe na jane detyruar nga e kaluara. Dhe mendoj se ne kete kontekst duhet zbatuar e interpretuar kushtetuta. Ashtu sic ka te drejte Islami te luftoje kultura joislame, ashtu edhe ne shqiptaret kemi te drejte te luftojme kultura joshqiptare.

Kushtetuta ka edhe rol vleradhenes, jo vetem vlerambrojtes.
    o po mermerit ti se karvani ecen vet para le cfar mbetet prapa
    keto mendime i nxjerr vetm nje njeri qe mendon vetem erret shiko rregullo kallaballekun leri te tjeret se ka kush merret me ta aq me teper per tolerance fetare apo mos ke shok "angelinen" ti me fal nese je shimal se edhe per ju akoma shteti ska bere dicka por rruges eshte edhe per ju ligji se shpejti do aprovohet qe mos ngeleni ashtu ne "meshire te fatit"

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Nen rroben e gjate dhe shamine, fshihet hipokrizia me e madhe... do te kryhen imoralitete nga me te ultat, sepse mekati trupor mbulohet me rroben dhe truri debiloset me shamine e kokes.

Kam frike se prandaj dhe eshte shpikur kjo "uniforme", per te mbuluar imoralitetin femeror..

Faqja 11 prej 90 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •