Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 6 prej 90 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 892
    Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Normalisht qe jam Pro.
    Shamine femra nuk e vendos per ti treguar botes se cfare feje ka, pao qe tu thote njerezve se sa besimtare eshte. E ben sepse keshtu i pelqen, sepse keto jane rregullat e fese qe ka.
    Nuk mund te paragjykohen njerezit prej perkatesise fetare. Ky pike se pari eshte injorantizem total. Madje mund te them qe eshte gomarllik.
    Nuk mund te ndalohet nje femer e cila mban shami te shkoje ne shkolle ose te gjej nje pune ne shtet. Ky eshte nje vend liberal, cdo kush mund te besoj ate qe do, te bej ate qe do, ne ate mas ku shoqeria nuk cenohet nga ky veprim.
    Eshte ngushtesi mendimi te mendohet te penalizohet mbajtja e shamise per femrat muslimane, pasi ky eshte RRACIZEM i shprehur ne menyre te hapur. Rracizem ndaj nje nurmi te caktuar popullsie, ndaj personave te cilet bejne ate te cilen deshirojne, dhe qe e ndjene qe eshte e duhura per ta.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Kush tė tha se nė Egjipt nuk lejohen femrat pa shami?
    e sheh se merresh me paragjykime.
    a e din ti se nė egjipt jetojnė rreth 20% Krishterė Koptė (Ortodoks)
    Atje lejohet femra pa shami e pse ketu tė mos lejohet ajo me shami? ku qendron logjika ketu
    ?

Televizori me ka thene lol, kur ikin gazetaret per intervista atje me shami ne koke i sheh gjithmone (Barbara Walters, BBC, programe te tjera qe japin dokumentari)
    Meqe sic the e kisha me paragjykim nga c'fare kam pare ne TV, tani kerkova ne internet rreth kesaj ceshtje 90% e grave atje vejne shami ne koke. Te pelqen te shohesh dicka te tille ne vendin tone???
    Mos harro qe keto vese te fese i kemi marre nga Turqia, edhe ka qene armiku jone. Pse duhet te marrim nga kultura e tyre e ta bejme tonen. Kemi dhe ne traditat e bukura tonat. Venjen e shamise ne koke nuk e pelqej ta shoh tek populli im. Ashtu si ne kohen e turkut populli jone ndryshoi fene per te mos paguar taxat (leke) edhe shteti jone nuk duhet ti lejoj shamine neper shkolla. Me force e presion ndaj turqve baballaret tane u bene mysliman, ashtu me forcen e shetit tone s'do lejohen shamite. Pike!!!

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Akoma ti,se ke kuptuar se ata te cilet pelqejne minifundet apo "Lakuriqsine"
    kan shum me teper ngashmeri me majmunet,Gorillat apo shimpanzete lakuriqe!
    Jam me shume kundra lakuriqesise se sa kostumeve popullore arabe .

Une thashe thjesht qe jam kundra shamise ne koke ne shkolla publike .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    . Me force e presion ndaj turqve baballaret tane u bene mysliman, ashtu me forcen e shetit tone s'do lejohen shamite. Pike!!!
    avash mos u ngut te vendosesh piken pasi nuk do jesh ti as une ata qe vendosim
    per problemin ne fjale ok!
    shteti do vendos se sa taksa me pagua,apo sa vjet burg me ba ne qofte se kryej ndo nje krim,por nuk ka as nuk do kete shtet qe te te ndal ty apo dikend tjeter
    qe te mbaje ose jo simbolet fetare!!as turku nuk kthej njeri me zori,as diktatura e Enverit nuk mundi dot te ndalonte praktikimin e fese ne shqipri per ata njerez qe e kishin besimin me zemer,dhe as sot nuk mundet dot qeveria qe te ndaloj njerzit ne praktikimin e fese!AH ne qofte se dikujt i ka qefi te mos mbaj shami apo kryqe
    ateher jan te lire dhe mund te bejn punen e tyre,por shteti nuk mund te vendos
    se cfare Xhakete apo pantallonash do mbaj une,Harroje!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Behar po flasim per femijet neper shkolla. Shteti mund te vendos heqjen e shamive sepse jane ne dore te qeverise ligjet qe i percaktohen shkollave publike.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-12-2007
    Postime
    119
    Jam plotesisht kunder veshjes se shamise ne shkolla , ashtu sic jam edhe plotesisht kunder minifundit apo nxjerrjes gjysmes se gjoksit.
    Shkolla ka rregull disiplin nuk eshte kabare.
    Jasht shkolles neper rrug apo shtepi te veshe cti doje qefi.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Televizori me ka thene lol, kur ikin gazetaret per intervista atje me shami ne koke i sheh gjithmone (Barbara Walters, BBC, programe te tjera qe japin dokumentari)
    Meqe sic the e kisha me paragjykim nga c'fare kam pare ne TV, tani kerkova ne internet rreth kesaj ceshtje 90% e grave atje vejne shami ne koke. Te pelqen te shohesh dicka te tille ne vendin tone???
    Mos harro qe keto vese te fese i kemi marre nga Turqia, edhe ka qene armiku jone. Pse duhet te marrim nga kultura e tyre e ta bejme tonen. Kemi dhe ne traditat e bukura tonat. Venjen e shamise ne koke nuk e pelqej ta shoh tek populli im. Ashtu si ne kohen e turkut populli jone ndryshoi fene per te mos paguar taxat (leke) edhe shteti jone nuk duhet ti lejoj shamine neper shkolla. Me force e presion ndaj turqve baballaret tane u bene mysliman, ashtu me forcen e shetit tone s'do lejohen shamite. Pike!!!
    Po mirė ti po thu me forcė nuk duhet tė vėhėt shamia, ndėrsa mbron mendimin qė me forcė tė hiqet shamia!!!!!! paksa e ēuditshme kjo nė njėren anė nuk don dhunė, ndėrsa nė tjetrėn anė preferon qė mė dhunė ti hiqet shamia dikujt.
    Po me dhunė pėr shkak se njė femėr me shami nuk ka tė drejtė tė shkollohet (jo pse e ndalon familja mirpo e ndalon "ligji"), nuk ka tė drejtė tė punoj nė shėndetėsi, Arsim, e vende tjera publike dhe pse vetėm se e ka njė shami, njė meter shtof nė kokėn e saj.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Po mirė ti po thu me forcė nuk duhet tė vėhėt shamia, ndėrsa mbron mendimin qė me forcė tė hiqet shamia!!!!!! paksa e ēuditshme kjo nė njėren anė nuk don dhunė, ndėrsa nė tjetrėn anė preferon qė mė dhunė ti hiqet shamia dikujt.
    Po me dhunė pėr shkak se njė femėr me shami nuk ka tė drejtė tė shkollohet (jo pse e ndalon familja mirpo e ndalon "ligji"), nuk ka tė drejtė tė punoj nė shėndetėsi, Arsim, e vende tjera publike dhe pse vetėm se e ka njė shami, njė meter shtof nė kokėn e saj.
    Me dhune e vejne shamine pse ca mendon ti nga qefi???? Ku di femija c'do te thote e venja e shamise, i thojne prinderit qe duhet me vene edhe e shkreta e ve.
    Jam kunder fese te hyj ne mes te ligjit apo arsimit. Shamia ne koke doni s'doni ju perfaqeson fene. Meqe jemi ketu edhe kryqet ne qafe mos lejohen te vishen ne shkollat publike.
    Doni te veni shamine apo kryqin ne qafe shkoni ne shkolla private.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga shiu2008 Lexo Postimin
    Jam plotesisht kunder veshjes se shamise ne shkolla , ashtu sic jam edhe plotesisht kunder minifundit apo nxjerrjes gjysmes se gjoksit.
    Shkolla ka rregull disiplin nuk eshte kabare.
    Jasht shkolles neper rrug apo shtepi te veshe cti doje qefi
    .
    Me ne fund nje postim i sakte!!!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Jame kunder shamise ne shkolla ne jemi shqipetar e jo arabo-magjupistan niveli i ulet i vedisimite te ne eshte katasetrofale
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Faqja 6 prej 90 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •