Close
Faqja 39 prej 206 FillimFillim ... 2937383940414989139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 2056
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po cfar presioni o vella mos te degjon kush.
    Po edhe keta qasi si Rugova jan,as keta nuk po i arsytoj ne asnje menyre.
    Qe edhe une po ta them nje te vertete,edhe nese 100 vjet lufton kunder dikujt prapeseprape ne fund duhet te bisedosh per me e gjet nje zgjedhje edhe pse e ke pas armik.A u bombardua Serbia 78 dite nga Nato e ne fund u dasht prape te ulen e te bejne marrveshje ne Kumanove.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    ...presedniku qe kurr nuk arriti te behet, Kryetare i shtetit te Kosoves, sepse se kishte merituar kurr, dhe Krijuesi i dha dekoraten e merituar sepse kishte tradhetuar edhe Kombin edhe Fene...

...ishte nje frigacak i keq qe i kishte bere popullit magji te zeze dhe me mashtrim e rrene dhe me dhunene e jaranit te tij te milloshit arriti te mbante nje poste qe e donte me shume se gruan e ti ndoshta, i humburi qe deshironte ta katandiste popullin Shqipetare, por qe per fatine e Shqipetareve humbi vete, qofte i humbure kujtimi per te...

tungiii

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga i_paEpuri Lexo Postimin
    ...presedniku qe kurr nuk arriti te behet, Kryetare i shtetit te Kosoves, sepse se kishte merituar kurr, dhe Krijuesi i dha dekoraten e merituar sepse kishte tradhetuar edhe Kombin edhe Fene...

...ishte nje frigacak i keq qe i kishte bere popullit magji te zeze dhe me mashtrim e rrene dhe me dhunene e jaranit te tij te milloshit arriti te mbante nje poste qe e donte me shume se gruan e ti ndoshta, i humburi qe deshironte ta katandiste popullin Shqipetare, por qe per fatine e Shqipetareve humbi vete, qofte i humbure kujtimi per te...

tungiii
    se pari te pershendes shpresoj se je mire
    vetem se kjo fjale nga shpiku se Rugova me shume e donte milloshin se gruan e vete,LOOOL Shqipe he lock hahaha
    per fatin e Shqiptareve humbi veten,jo per fatin e te gjitheve Shqiptareve, por per fatin e disave te nje numerit te vogel besa po?
    thashe edhe me heret edhe ate ne kete teme tashe eshte demokraci secili mund te jape komentin si te doje vete por mire kishte pas qene me i qite pakes kripe.

pershendetje dhe cdo te mira ne jete Zoteri

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

tungiii
    Te lumte vellacko.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    zagaret kuqaloshe paskan fillu lehjen... Uhh epiqendren e ... ua ...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    se pari te pershendes shpresoj se je mire
    vetem se kjo fjale nga shpiku se Rugova me shume e donte milloshin se gruan e vete,LOOOL Shqipe he lock hahaha
    per fatin e Shqiptareve humbi veten,jo per fatin e te gjitheve Shqiptareve, por per fatin e disave te nje numerit te vogel besa po?
    thashe edhe me heret edhe ate ne kete teme tashe eshte demokraci secili mund te jape komentin si te doje vete por mire kishte pas qene me i qite pakes kripe.

pershendetje dhe cdo te mira ne jete Zoteri

...te pershendes edhe une ty Zoteri qofshe faqebardhe ngado qe je,

nuk thash se e ka dash milloshin ma shume se gruan e tij por postin e ka dashta ("ndoshta " kam thene lexoj me mire ) se gruan e tij, se une nuk kam njesi matesi per me e mate dashurin e tij ndaj milloshit, por nje e di se ne baraken e tij policia e milloshite e ka ruajt ate me mire se nje thi shkavi tjeter te beligradite dhe se ka ekzistuar nje dashuri apo miqesi e thelle ne mese tyre nuk le shume vend per dyshim, se me Adem Jashari ska pas fort miqesi edhe kjo dihet boterishte...

tungiii

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Te lumte vellacko.
    ...falm Vellaqko ju pershendes shume dhe ju pergezoj per faktet dhe argumentet qe keni sjell ne kete teme, qe te tjeret te kuptojne te verteten edhe pse me vones po ma mire vone se kurr...

tungiii

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    ...te pershendes edhe une ty Zoteri qofshe faqebardhe ngado qe je,

nuk thash se e ka dash milloshin ma shume se gruan e tij por postin e ka dashta ("ndoshta " kam thene lexoj me mire ) se gruan e tij, se une nuk kam njesi matesi per me e mate dashurin e tij ndaj milloshit, por nje e di se ne baraken e tij policia e milloshite e ka ruajt ate me mire se nje thi shkavi tjeter te beligradite dhe se ka ekzistuar nje dashuri apo miqesi e thelle ne mese tyre nuk le shume vend per dyshim, se me Adem Jashari ska pas fort miqesi edhe kjo dihet boterishte...

tungiii
    faleminderit per pershendetjen gjithashtu te uroj dhe ty cdo te mira ne jete por edhe gjithe popullit Shqiptare.
    po jam nga Kumanova skam asgje sekrete per veten time.ne vetem po diskutojme.
    Rugova ka qene i okupuar zoteri ne ate kohe,ate e dime te gjithe ,po paske shkruar edhe per Legjendarin tone Adem Jasharin, Adem Jasharin te gjithe e kemi ne zemer pa dyshim por a me tregon cfare kompetenca ka pase ne dore ne ate kohe zoteria Ibrahim Rugova,shiko vella ne diten e sotme e kemi shtetin e Kosoves kemi Policine kemi Ushtrine ajo cka eshte FSK. dhe ne Mitrovice sen e mbrone civilet Shqiptare a me jepe pergjigje per kete edhe tashe boll heroje kemi te cilet kane qene si: Thaqi,Ramushi ,Lima etj .kure ta krahasojsh kete se tash jemi shtet e sen pe mbrojme prej civileve e si do ta mbroje Rugova asgje ne dore edhe ate me shovinista police e ushtri te lutem si do te me kishe pergjigjur tash?!!!!
    pershendetje vella dhe faleminderit

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Ja se cfare thote Adnan Merovci per me te madhin e Kombit:

http://klankosova.tv/index.php?optio...2771&Itemid=62
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Ne vitin 1996, (pushoj) trupi i Ibrahim rugoves dhe shokut te tij ,Slobodan Milosheviq.

Tash vathdojn jeten e tyre me raki si gjdo her,

keshtu mendojn njerzit,

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •