Close
Faqja 38 prej 206 FillimFillim ... 2836373839404888138 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 2056
    Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    nuk mujti ta mri presidemllokun e nje shteti,

dhe kurr ska qen president , dhe kurr ska me qen president, ket e deshmon shkammbi me mija killa mbi te.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    hahaha mire pra se edhe une jam musliman por i kam 38 vjete shkurt e ty nese me lejohet te vese?
    (ok shakat i kam marak,LOOL)
    haha edhe ty po thu por te papa secili kryetar (vendeve muslimane) pothuaj se kane shkuar ne Vatikan ajo eshte normale
    sa i perkete se e ka ndrruar fene per mua ajo eshte e drejta e secilit person une muaj te foli vetem per vetveten po ne kemi edhe vllezer Shqiptare me fe katolike,orthodoxe por doren ne zemer jane vellezerit e mi Shqiptare per mua ska as nje dallim
    a Rugova se ka ndrruar fene po ja kane shpike te tjeret.

Nuk ka derte vella ,edhe une i pelqej shakat,une jam 21 vjeqar..po deshka te kem me shum kujdes si te sillem me ty sepse ti qenke me i moshuar se une,dhe po e meritojshe me shume repsekt,besoje se ne kete aspekt jam duke te respektuar edhe pse me hert nuk isha ne dijeni se qfar moshe ke por jam sill me ty ne menyr njerezore te pakten ashtu mendoje une,hee si thua ti jam duke sjllur mir me ty?

Jo as mu nuk me interson se a e ka nderruar fen ajo,ajo eshte e drejta e se cilit po papen e permenda per arsye se ti the duhet te shkoke te hoxha.

Po eshte e vertet qe i kemi vellezer edhe katoliket ,ortodokest,nga kombi nuk e mohoje kete dhe nuk kam asgje kunder tyre.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Nuk ka derte vella ,edhe une i pelqej shakat,une jam 21 vjeqar..po deshka te kem me shum kujdes si te sillem me ty sepse ti qenke me i moshuar se une,dhe po e meritojshe me shume repsekt,besoje se ne kete aspekt jam duke te respektuar edhe pse me hert nuk isha ne dijeni se qfar moshe ke por jam sill me ty ne menyr njerezore te pakten ashtu mendoje une,hee si thua ti jam duke sjllur mir me ty?

Jo as mu nuk me interson se a e ka nderruar fen ajo,ajo eshte e drejta e se cilit po papen e permenda per arsye se ti the duhet te shkoke te hoxha.

Po eshte e vertet qe i kemi vellezer edhe katoliket ,ortodokest,nga kombi nuk e mohoje kete dhe nuk kam asgje kunder tyre.
    jo me ka pelqyer te komentoj me ty,dhe te falemenderoj normal secili ka pergjigjen e vete une e kam dite se sipas komentit i ky aq vjet bile pake me i ri paskam gabuar per dy vjete me pake,se paskam qelluar,LOOL
    pershendetje nga zemra normal se edhe me te ri kam qefe me komuniku

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    jo me ka pelqyer te komentoj me ty,dhe te falemenderoj normal secili ka pergjigjen e vete une e kam dite se sipas komentit i ky aq vjet bile pake me i ri paskam gabuar per dy vjete me pake,se paskam qelluar,LOOL
    pershendetje nga zemra normal se edhe me te ri kam qefe me komuniku
    Flm,edhe une pata knaqesin te bisedoj me ty.
    Por nuk do te thote qe une jam i ri ne moshe,dhe nuk jan te sakta ato qe i kam postuar,ajo eshte nje e vertet qe e din te gjith,po nejse ai eshte mendimi yt,ky eshte i imi.
    Me rendesi me marr pjes,hahhahahha

Kalo mire.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Nuk e di a e ke percjell nje dokumentar ne Klan Kosove,eshte inqizimi ku Krimineli Miloshoviq qe ka vrar dhe ka masakruar shqiptar i thot Rugoves mos e konsumo duhanin se ai te ben dem,e shef Sllobes ju ka dhimet Rugove qe po e pin duhanin,sepse slloba ka pas frik qe Rugova do te semuret prej duhanit dhe do te vdes,dhe pastaj nuk kish pas jaran tjere qe kish mujt permes tyre ta merr Kosoven.
    Nuk i thote Millosheviqi te ben dem cigarja mirepo i thote qe kam degjuar se pirja e cigares zvoglon aftesine e te menduarit.Kqyre edhe njehere mire e nese se kupton qka i thote pyete dikend e mos ja fut kot,kishe po flas diqka.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Nuk i thote Millosheviqi te ben dem cigarja mirepo i thote qe kam degjuar se pirja e cigares zvoglon aftesine e te menduarit.Kqyre edhe njehere mire e nese se kupton qka i thote pyete dikend e mos ja fut kot,kishe po flas diqka.
    Hmmm,po ce rendesi ka se a ka then ashtu apo keshtu,me rendesi eshte qe Miloshit i ka ardhe keq qe Rugova konsumon duhan,sepse e ka pas jaran edhe normal qe ju ka dhimet

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Flm,edhe une pata knaqesin te bisedoj me ty.
    Por nuk do te thote qe une jam i ri ne moshe,dhe nuk jan te sakta ato qe i kam postuar,ajo eshte nje e vertet qe e din te gjith,po nejse ai eshte mendimi yt,ky eshte i imi.
    Me rendesi me marr pjes,hahhahahha

Kalo mire.
    jo jo normal mosha jote si thohet me nje fjale burre mo hahaha
    por ka pake diferenc komenty jote une mendoj se nuk jane te sakte 100%, por ty sje aspak fajtor se lexon partiake, ato koha sy ke mrry tash shka te tregoje dikush edhe e komenton,per kete ty sje aspak fajtore LOOOL

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Hmmm,po ce rendesi ka se a ka then ashtu apo keshtu,me rendesi eshte qe Miloshit i ka ardhe keq qe Rugova konsumon duhan,sepse e ka pas jaran edhe normal qe ju ka dhimet

Atehere kur u takua Rugova ka qene nen presion per ate takim,mirepo qka me ju bere ketyre te sotit se pas asnje zor takohen me disa shkie,bile keta serb nuk dallojne shume nga Milloshi

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    jo jo normal mosha jote si thohet me nje fjale burre mo hahaha
    por ka pake diferenc komenty jote une mendoj se nuk jane te sakte 100%, por ty sje aspak fajtor se lexon partiake, ato koha sy ke mrry tash shka te tregoje dikush edhe e komenton,per kete ty sje aspak fajtore LOOOL
    ahhahahha,burr i forte

Jo 100%,po 200% jan te sakta keto qe i kam postuar me heret,une metevertet po cuditem me ty se si nuk qenke i inforumuar per keto marrveshej apo gjera te cilat i ka bere Rugova duke u bazuar ne moshen qe e ke.

Une nuk marr informata partiake sepse nuk i perkas asnje parite politke ne Kosove,po une vetem jam duke e then nje te vertet dhe asgje tjeter.

Nese done te dish qendrimin tim politik ja po te tregojene jam perkerahes i Levizjes Vetevendojse.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Atehere kur u takua Rugova ka qene nen presion per ate takim,mirepo qka me ju bere ketyre te sotit se pas asnje zor takohen me disa shkie,bile keta serb nuk dallojne shume nga Milloshi

Po cfar presioni o vella mos te degjon kush.
    Po edhe keta qasi si Rugova jan,as keta nuk po i arsytoj ne asnje menyre.

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •