Close
Faqja 35 prej 49 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 485
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    helenen e imagjinoj pak sa e plot,dhembet ne mes te ndar,flok te gjata te dredhura (natyrale)nuk i pelqe veshjet ne pantollona.Ka nji ves ta pysesh dy her i vje merzi,esht kumunikative .mer vendime ne punet e saja pa mar mendimin e tjerve,edhe pse ka deshir si e mendojn tjert po sikur e ka humb pakes besimin.Si tip esht intelegjente ,sikur kumunikon edhe me sy dhe balle.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    hahaha faleminderi po thuaj se ashtu jam
    nuk do shkruaj si te imagjinoj akoma se do genjej me duhet pak kohe akoma qe te te njoh....
    U se harrova mos ta humbi nje vlere te rendesishme ,ke nje karakter shume te forte

Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    helenen e imagjinoj pak sa e plot,dhembet ne mes te ndar,flok te gjata te dredhura (natyrale)nuk i pelqe veshjet ne pantollona.Ka nji ves ta pysesh dy her i vje merzi,esht kumunikative .mer vendime ne punet e saja pa mar mendimin e tjerve,edhe pse ka deshir si e mendojn tjert po sikur e ka humb pakes besimin.Si tip esht intelegjente ,sikur kumunikon edhe me sy dhe balle.
    ti me dukesh si i njojtur!!!!!!!jo gjithmon mar mendimin e nje personi tjeter
    hahha ore mos me kini vene kamer te fshejte ju se spo e mar vesh une!FALEMIDERIT SHUME!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Po kur te them un qe ti je taleban ,jo me thua kam bere kthes

xhamia ,nje djal qorr me syze si byē kavanozi,i shkurter(mir qe e ben te gjat minarja qe ka ne maje te kokes)
    hahahaahha

pse mer taliban ..un vetem e thash at qe imagjinova

shif se xfile me se afermi me ka pershkru lool
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    haha kur zemrat kane 00\00\00 une kam fajin jo jo sjam kaq e gjate
    kurse une ty te imagjinoj 1.60 minareja nja 10 akoma 1.70
    me faqe te kuqe me syze
    ahhahhhaahaha

sja ke qellu hiq ....pa minare jam ma i madh .........e le mo bashk me to lool

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    xfiles

Ėshtė 1.75 cm, 75 kg.

Ėshtė mė i fortė nė teori se nė praktikė. Xfiles ėshtė njeri i drejtė dhe kjo ėshtė njė veti e njerėzve fisnikė. Bota do tė ishte mė e mirė nėse shumica e njerėzve do tė ishin si ai.

I pėlqen shkenca dhe teknologjia, por nga ana tjetėr po aq shumė i pėlqen natyra dhe ai mundohet tė gjejė njė tė mesme mes kėtyre tė dyjave.

E veēanta e tij ėshtė se nuk beson ēfarė thonė tė tjerėt, por mbėshtetet vetėm tek instiktet e tij. Ka njė mėnyrė tė tijėn tė tė kuptuarit tė gjėrave dhe nė shumicėn e rasteve ėshtė i saktė.

Ai rri dhe e vret mendjen shumė pėr botėn e sotme. E njeh atė deri diku, mirėpo ėshtė i paqartė se si do tė jetė e ardhmja. E vėrteta mund tė jetė pėrpara syve tė tij, por ai nuk e kupton dot, sepse qė ta kuptosh duhet njohur mirė e kaluara.

Kjo mosnjohje e sė kaluarės dhe vetėbesimi i madh qė xfiles-i ka tek vetja, ka bėrė qė ai tė mos e njohė dot botėn. Pakėnaqėsia pėr tė tashmen, bėn qė ai ta shfryjė mllefin e tij nė drejtim tė gabuar dhe tė shpenzojė energji tė kota.

Bota pėrbėhet nga njerėz tė mirė dhe tė kėqinj. Nėse tė mirėt janė aq tė dobėt sa tė bien pre e tė kėqinjve, atėherė ata vėrtet nuk e meritojnė tė jetojnė. Ky ėshtė rregulli kryesor i jetės dhe evolucionit.

.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    me ke lene pa fjale bato,
    analize shume shume e thelle, mund te jem ose jo dakord por shume analize e thelle,
    perveē tipareve fizike,
    i wish i was like mulder

permasat e mia jane 188 x 115.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    me ke lene pa fjale bato,
    analize shume shume e thelle, mund te jem ose jo dakord por shume analize e thelle,
    perveē tipareve fizike,
    i wish i was like mulder

permasat e mia jane 188 x 115.
    po gjeresia sa e ke mo?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    xfiles

Ėshtė 1.75 cm, 75 kg.

Ėshtė mė i fortė nė teori se nė praktikė. Xfiles ėshtė njeri i drejtė dhe kjo ėshtė njė veti e njerėzve fisnikė. Bota do tė ishte mė e mirė nėse shumica e njerėzve do tė ishin si ai.

I pėlqen shkenca dhe teknologjia, por nga ana tjetėr po aq shumė i pėlqen natyra dhe ai mundohet tė gjejė njė tė mesme mes kėtyre tė dyjave.

E veēanta e tij ėshtė se nuk beson ēfarė thonė tė tjerėt, por mbėshtetet vetėm tek instiktet e tij. Ka njė mėnyrė tė tijėn tė tė kuptuarit tė gjėrave dhe nė shumicėn e rasteve ėshtė i saktė.

Ai rri dhe e vret mendjen shumė pėr botėn e sotme. E njeh atė deri diku, mirėpo ėshtė i paqartė se si do tė jetė e ardhmja. E vėrteta mund tė jetė pėrpara syve tė tij, por ai nuk e kupton dot, sepse qė ta kuptosh duhet njohur mirė e kaluara.

Kjo mosnjohje e sė kaluarės dhe vetėbesimi i madh qė xfiles-i ka tek vetja, ka bėrė qė ai tė mos e njohė dot botėn. Pakėnaqėsia pėr tė tashmen, bėn qė ai ta shfryjė mllefin e tij nė drejtim tė gabuar dhe tė shpenzojė energji tė kota.

Bota pėrbėhet nga njerėz tė mirė dhe tė kėqinj. Nėse tė mirėt janė aq tė dobėt sa tė bien pre e tė kėqinjve, atėherė ata vėrtet nuk e meritojnė tė jetojnė. Ky ėshtė rregulli kryesor i jetės dhe evolucionit.

.
    Bato nu e di po mua ma bere pershkrimin 90%
    te kam zili shkrimin tend dhe analizimet qe jep neper tema!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sa shume qe imagjinojne antaret e ketij forumi

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Si kjo me imagjinon ti mua

Akoma sme ke imagjinu ti mua
    vallaj,

ti se mban mend,

qe me the mos e shkruj si me imagjinon, se do te shpertheje inboxi nga mp e forumistave....

kshu qe une e mbajta per vete si te imagjination ty...lol

do nji picture?

po kam frike se do filloj Bato, te shkruaj walchira ka nji gjoks mesatar po te forte...lol

dhe nga t-shirti i saj ben qe gjithe forumi ti drejtoje syt aty....
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 35 prej 49 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •