Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 116
    i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Po tju kishte degjuar ajo drejtoresha greke qe lejonte mesimin ne shqip per shqiptaret dhe arabisht per arabet, tani do bindej se paskesh bere gabim.
    ME GJITH QEF DO TA NDRROJA ATE ZONJEN E NDERUAR ME JU
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Me nder qeveria shqiptare, di gje per kete ceshtje?!
    veshtire,
    i kane syte e veshet te mbyllur nga korrupsioni.

Citim Postuar mė parė nga lindaaa Lexo Postimin
    Ti qe del me keto parrulla, nuk je me i mire se ata qe i bejne poshtersite. Popujt nuk kane faj. Fajin e kane qeverite dhe politika qe ndekin
    na e kurse moralin per nder,
    ti mbase ke te drejte, dhe ne fakt ke te drejte, por dhe nitro e ka hak ate qe thote.
    Fakt mbetet qe greqia ka qene armike e perbetuar e shqiptareve,
    si ka mundesi qe ai popull nuk nxorri nje politikan qe i do te miren shqiptareve?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Opinioni im?:P hmm Nuk eshte vetem shqiperia shtet bordello, por dhe greqia ka nje qerre me budallenj ekstremiste te djathte, i vetmi ndryshim eshte se atje ka dhe njerez me 2 pare mend ne koke dhe simpatizohen me shqiptaret si ne jeten e perditshme ashtu dhe ne mediat televizive/e shkruara. Nga do merej vesh ky budallallek nqs mediat greke nuk do ta kishin bere problem?! Te pakten atje ekziston dhe vullneti vendas per tu bere balle ketyre ekstremisteve.

Cfare mund te me theshe per shkollat shqipe ne amerike? itali? (atje ku ka dhe shqiptare me shumice) besoj se vet shqiptaret nuk kane qef/vullnet te hapen te tilla shkolla, dhe nqs ka, do kete vetem nje grusht nxenesish ne krahasim me numrin e madh te emigranteve.

Mua ashtu sic me vjen peshtire nga ky gjest i grekomaneve po ashtu ndihem dhe kur degjoj pergjithesime pa baza
    Nuk do ta thosha me mire as vete. Duke ja vene fajin popullit te thjeshte dhe pergojosur ne kete menyre, ju po beheni njesoj si greket; racista

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    A po bojka grekeve ne Shqiperi qe te mesojne Greqisht, e shqiptareve ne Greqi s'po bojka sipas tyre, edhe pse ky shtet eshte anetar i BE-se. Cfare shteti eshte ky, cfare ligje njeh ky shtet. Mos u shprehni me emocione, keto keqkuptime duhet te zgjidhen mes shteteve, ne asgje s'mund te zgjidhim ketu ne forum, duke kaluar ne racizem ndaj te gjithe grekeve, pra nuk duhet te biem ne rangun e tyre, se atehere jemi me keq se ata. Keta kane fobi ndaj shqiptareve, keta kane humbur cdo sens logjik (ani e akuzojne si agjente), s'ia vlen te mirret me keta 2 injorante.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    veshtire,
    i kane syte e veshet te mbyllur nga korrupsioni.

na e kurse moralin per nder,
    ti mbase ke te drejte, dhe ne fakt ke te drejte, por dhe nitro e ka hak ate qe thote.
    Fakt mbetet qe greqia ka qene armike e perbetuar e shqiptareve,
    si ka mundesi qe ai popull nuk nxorri nje politikan qe i do te miren shqiptareve?
    une nuk e marr mundimin ti bej moral asnjerit, eshte kohe e humbur. Por sa per ate qe si nuk ka nxerre nje politikan tamam, une do te thosha qe edhe sikur te nxirrte, nuk do te mbijetonte ne xhunglen raciste te qeverise greke

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Lightbulb se ku te kam pare un ty.............

Citim Postuar mė parė nga lindaaa Lexo Postimin
    Ti qe del me keto parrulla, nuk je me i mire se ata qe i bejne poshtersite. Popujt nuk kane faj. Fajin e kane qeverite dhe politika qe ndekin
    pse moj ti mos je pagezuar gje nga ata Kalkidhikise?
    nga me njef mua ti apo i frekuenton gje klubet e nates se mua atje me ke nese ke qelluar ti ndonje nate sta kam fajin une ............
    je shume terheqeseme ato qe shkruan
    puc

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga nitro Lexo Postimin
    nga me njef mua ti apo i frekuenton gje klubet e nates se mua atje me ke nese ke qelluar ti ndonje nate sta kam fajin une ............
    puc
    Tipat si ty nuk duhet kohe apo hapesire qe ti njohesh. Ti mund te kesh lindur ne Shqiperi dhe i thua vetesh shqiptar, por per mendimimin tim nuk je gje tjeter vecse nje universal bigot.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs down Shqiperia E Madhe Ka Qene Dhe E Madhe Do Behet Perseri Inshallah

kam qene vet ne greqi para ca vitesh e te them te drejten per ate Zot prifti diten e pashkeve ka mbajtur fjalim shume racist dhe e ka dhene te gjitha tv e greqise per ceshtjen e emrit te maqedonise (sepse greqia e veriut quhet maqedoni siaps tyree per kete se lejojne maq per emrin per ceshtje historike sdua te zgjatem mund te lexoni) ci duhet atij te flasi per nxehje gjakrash ka folur tekstualish:

"Ne si popull jemi autoktone greke slejojme dike te na neperkembe maqedonia eshte vendi i gjysherve tane dhe e kane marre pabesisht prandaj sdo lejojme qe edhe kesaj radhe te na poshterojne prandaj ne me strukturat e qeverise do bejme te pamunderen por edhe me forcen tuaj sepse jenmi populli me i privilegjuar ......"

e te tjera qe ky si fig fetare si lejohet te flase per gjera te tilla e sa e sa te tjera qe kam pare e degjuar atje nje thes po nuk do koment te gjate kjo se se dihen ata apo ata videot qe i rrahin shqipatret per vdekje he ja u befsha ato................grekerve nje djale u vra dhjetorin e shkuar 2008 e skane te ndalur protestat atje deri sot kurse neve ata na kane vrare e prere e akoma bejme nje sy qorr edhe nje vesh shurdh se kuptoj kete apo dikush tjetr na del e i mbron apo kundershton keto qe shkruhen un kam qene vet atje i kam pare pastaj ata i kane pare te gjithe jo vetem un por kur ske koke ke kembe i thone nje fjale edhe njer
    poshte greket me perjashtim nje pjese shum te vogel te pop greke qe jane asnjanes

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga nitro Lexo Postimin
    puc
    O ti i nderuar nitro, kjo ska te beje me pagezime e besim, e klube te nates, po me racizem, mos dilni jashte temes. respekt

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Ej zot i modh,mir e ke Drague,se knej rin si pula keta
    Shtet demokratik qe eshte ncncncnc
    Jo qė vetėm rin si pula , por vetėm njė shqiptarė kur hy nė kaffe greke fillojn te pordhen nga friga

Ku jeni ju filloGreke qė mbroni janatullusoin dhe Bollanon , skeni komente pėr kėtė temė ?

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •