Close
Faqja 16 prej 17 FillimFillim ... 614151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 162
    not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    SKENDER_BEU pershnetje!

Meqe ktu jena t'gjith miq, du t'baj nje pytje n'lidhje me firmen tane qe ke n'forum.
    Secili nga ne, me anen e firmes sjell nje mesazh, kshtuqe edhe ti besoj se e ke nje.

Jam kurioz te di se cili asht ai?
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Un vetem di te them se ky SKENDER BEU..Qenka njesh fare hahahahah.

bad girl Maska e Capkenja
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Vendndodhja
    ne zvicer, kantoni ticino
    Postime
    71
    skenderbeu e ka ne terezi, sa gjysma e moskokecarjes se tij te kisha une do isha top fare. Kjo per mendimin tim nuk do te thote qe nuk ka ndjenja, thjesht kur ka gezim gezohet por nuk e shpreh ne menyre euforike keshtu edhe trishtim dhe nese dikush nuk i pelqen ne vend qe te zihet e te bej shamate ai e injoron komplet... te pakten keshtu e shoh une. dhe nuk ka asgje anormale. bravo dhe njehere skenderbe... do e provoj ate keshillen tende shpresojme qe te funksionoje dhe me mua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    SKENDER_BEU pershnetje!

Meqe ktu jena t'gjith miq, du t'baj nje pytje n'lidhje me firmen tane qe ke n'forum.
    Secili nga ne, me anen e firmes sjell nje mesazh, kshtuqe edhe ti besoj se e ke nje.

Jam kurioz te di se cili asht ai?
    Te them te drejten ,qe keni shume te drejte ,nuk kam ndo nje domethenje per kete firme ,vetem nigjova nje kenge ,dhe fjalet e saje me dhan nje pershtypje ne luften tone kundra Turqis

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Capkenja Lexo Postimin
    skenderbeu e ka ne terezi, sa gjysma e moskokecarjes se tij te kisha une do isha top fare. Kjo per mendimin tim nuk do te thote qe nuk ka ndjenja, thjesht kur ka gezim gezohet por nuk e shpreh ne menyre euforike keshtu edhe trishtim dhe nese dikush nuk i pelqen ne vend qe te zihet e te bej shamate ai e injoron komplet... te pakten keshtu e shoh une. dhe nuk ka asgje anormale. bravo dhe njehere skenderbe... do e provoj ate keshillen tende shpresojme qe te funksionoje dhe me mua
    Ndoshta nuk eshte mire te merresh keshilla nga nje njeri i semure ,por ne qofte se te pelqen keshilla atehere jam shume i lumtur qe jam i tille

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Ore pse kam pershtypjen une si ai Tvsh-ja, vinte goxha si ky Skenderbeu jone!

Dhe ai attenion whore i cuditshem ishte, si pune ketiij.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Ore pse kam pershtypjen une si ai Tvsh-ja, vinte goxha si ky Skenderbeu jone!

Dhe ai attenion whore i cuditshem ishte, si pune ketiij.
    Te jene njeriu i cuditshem eshte vertete shume gje e keqe ,por une eci me te gjitha normat morale te shoqerise ,vertete kam disa gjera qe ndryshojne nga shume njerz te tjere ,por nuk e dija qe kjo duhet te jene gje e cuditshme

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Te jene njeriu i cuditshem eshte vertete shume gje e keqe ,por une eci me te gjitha normat morale te shoqerise ,vertete kam disa gjera qe ndryshojne nga shume njerz te tjere ,por nuk e dija qe kjo duhet te jene gje e cuditshme
    Tani thuaj te drejten, je apo s'je nipcja i Skenderbeut sic prentedoje te prezantimi yt me kete nick? lol

Plako merre qet, se s'ka na nje gje te jesh i cuditshem. Ne ditet e sodit te qenit normal, eshte anormale!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Te them te drejten ,qe keni shume te drejte ,nuk kam ndo nje domethenje per kete firme ,vetem nigjova nje kenge ,dhe fjalet e saje me dhan nje pershtypje ne luften tone kundra Turqis
    Heeee!
    Duhet t'jet shum kang e bukur.

Ditke mir se si me i dal lakut...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Heeee!
    Duhet t'jet shum kang e bukur.

.

Faqja 16 prej 17 FillimFillim ... 614151617 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •