Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 162
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Pra atehere une qenkam i semure ,dhe per kete arsye e hapa kete teme qe te sqaroj vetveten ma mire ,flm per mendimet tuaja
    Nuk them se je i semure mos me keqkupto te lutem,vetem je njeri qe je me pak emocional dhe sje vetem se ka edhe qe njof,por jane teper te mbyllur,per mua je ok edhe nese te kisha njofur nuk ta kisha zene per te madhe,por nuk mundem me te thene se eshte mire keshtu si je.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga llapmuhaxheri Lexo Postimin
    sepse je e pa-afte(ashtu si shume te tjeter) ta kuptoni gjendjen e ketij djalit.

Injorimi brina nuk ka Xfile kur e quan te paafte dhe te tjeret gjithashtu,une prap te luta te argumentosh pse e ka mire Skenderbeu(apo po ja rrahkrahet).
    argument?

argumenti me i mire eshte qe ai e njeh veten e tij me mire se sa ne.
    Dhe nese ai thote qe nuk eshte i ftohte dhe egoist, kurse mia@ thote te kunderten... atehere jam i detyruar te pranoj fjalen e skenderbeut.
    Jo per gje po nuk jemi ne gjyq per ndonje vrasje qe me duhet te gjej patjeter prova per te pranuar si te vertete ate qe po thote ky djali.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Me duket se ty nuk te kane rene hallet mbi koke akoma. Po te ishe i martuar dhe me femije e te varej ushqimi i familjes nga ty. Te mos kishe leke te paguaje qerane apo shtepine atewhere do e shikonim sa i qete do rrije kur te refuzonin per pune. Te mos zinte gjumi naten duke menduar cdo behet me mua e familjen time atehere do e shikoje sa i lumtur do ishe.
    sa kembengulese qe je moj vajze,
    ne po flasim relativisht,
    ja ta zeme se ai eshte i ri, dhe nuk ka halle,
    sa te rinj ka qe nuk kane halle por e jetojne jeten si ai?

une nuk njoh ndonje.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

une nuk njoh ndonje.
    Jo me shume se ty.
    Pikerisht prandaj dua te di moshen dhe mundesisht dhe gjendjen civile per te patur nje ide me te qarte e mos te dale ne konkluzione te gabuara.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    sepse je e pa-afte(ashtu si shume te tjeter) ta kuptoni gjendjen e ketij djalit.

Injorimi brina nuk ka Xfile kur e quan te paafte dhe te tjeret gjithashtu,une prap te luta te argumentosh pse e ka mire Skenderbeu(apo po ja rrahkrahet).
    Ne Amerik shqiptaret arriten kulmin ne jeten e tyre ,para 2 viteve ekonomija beri nje dem shume te madhe ne komonitetin shqiptar ,ne fillim te ketij depresioni kur filluan te humbin shtepijat ka 400-500 mije dollare shqiptaret qe kishin ble para disa viteve ,kuse ata fillun ti humbnin ,disa nga keta ne vend qe te mbajne punet e tyre personale ,ata filluan te qeshnin ata qe po humbin shtepijat ,po kta qe qeshnin ,tani kta jo qe humben shtepijat ,por edhe devorsi ka arritur kulmin ,kjo nuk ka te beje me kete teme ,por dua te theksoj qe kur vdes njeriu ,shkojne e ngushllojne dhe as qe mendojne ta ndihmojne njeri-tjetrin qe varrimi i nje njeriut kushton te pakten 18 mije dollar ,kurse kur martohen shkojne e i falin 100-500 dollar ,pra kuptimi im eshte qe nuk ke nevoje ta ndashe dhimbjen e rreme me mua ,kur vijne shumica e njerzve ne vdekje ,kur dalin nga aty nuk qajn ma ,kjo eshte ndnjenje shpirterore apo TRADITE!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

une nuk njoh ndonje.
    Kjo eshte diqka tjeter nese ska halle edhe me mire,bash po me vjen mire qe degjova nje te pakten sot,se me qdonjerin qe rri ka halle .....bile nje ta kete rrafsh dhe te jete Cool.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Me duket se ty nuk te kane rene hallet mbi koke akoma. Po te ishe i martuar dhe me femije e te varej ushqimi i familjes nga ty. Te mos kishe leke te paguaje qerane apo shtepine atewhere do e shikonim sa i qete do rrije kur te refuzonin per pune. Te mos zinte gjumi naten duke menduar cdo behet me mua e familjen time atehere do e shikoje sa i lumtur do ishe.
    Jam i martuar ,kam nje djal 3 vjec ,ai ma gezon cdo minut te jetes time kur therret babi babi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Nuk them se je i semure mos me keqkupto te lutem,vetem je njeri qe je me pak emocional dhe sje vetem se ka edhe qe njof,por jane teper te mbyllur,per mua je ok edhe nese te kisha njofur nuk ta kisha zene per te madhe,por nuk mundem me te thene se eshte mire keshtu si je.
    As une nuk po them qe jam ne rregull keshtu sic jam,ndoshta eshte semundje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Jo me shume se ty.
    Pikerisht prandaj dua te di moshen dhe mundesisht dhe gjendjen civile per te patur nje ide me te qarte e mos te dale ne konkluzione te gabuara.
    ka njerez qe kane pare sa te hane qent, kane me pak probleme se 90% e njerezve, dhe nuk rrine dot pa u ankuar dhe varur turinjte se nuk ngopen ndonjehere, gjithmone me shqetesime etj etj.
    Varet si te jete robi thuaj.

nejse, une u lodha per sonte,
    nice talking to you all,
    gjume te embel.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Kjo eshte diqka tjeter nese ska halle edhe me mire,bash po me vjen mire qe degjova nje te pakten sot,se me qdonjerin qe rri ka halle .....bile nje ta kete rrafsh dhe te jete Cool.
    Halle cdo njeri ka ne jete ,por zgjidhja ime eshte qe keto halle ti kaloj me lumturi ,psh nuk me ben pershtypje burrokracija si e forumit ketu ashtu edhe smendja qe njerzit kane per para

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •