Falenderoj gjith anetaret qe me ndihmuan...
Tema mund te mbyllet.
Flm...
pershendetje
kush mundet me me tregu se si
mund te bej dizenjimin dhe normalizimin ne 3NF e kesaj databaze
te paraqitur ne diagramen ER.
ka te bej me sql....
ju lutem kush ka informacion mbi kete te me tregoje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 17-01-2010 mė 14:17 Arsyeja: Mos posto temen 2 here.
Nje tutorial si behet.
http://www.javaguicodexample.com/erd...delnotes1.html
normalizimi
http://www.javaguicodexample.com/wel...malization.pdf
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 17-01-2010 mė 14:19
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kush mund te ma gjej linkun qe ta mund ta downlowdoi Photoshop Cs3 Free..
Le te me tregoi
Faleminderit...
Pershendetje te gjitheve dhe nje vit sa me te mbare.
A mund te me ndihmoje kush nese ka dijeni per ndonje program (software) per bibliotekat? Ky program perdoret per hartimin e skedave (me te gjitha te dhenat per nje liber) dhe pastaj te ofron mundesine e printimit. Ne kemi nje te vjeter shume (qe me 1997) librarian's helper HL5.
Do me ndihmonit shume.
Pershendetje Andrida
Do desha te te ndihmoja per pyetjen qe keni ngritur pasi edhe une jam i interesuar per keto lloj programesh. Mesa di une edhe ne Biblioteken Kombetare LH5 perdoret per krijimin e skedave, ndersa dixhitalizimi behet perseri me nje program te vitit 1999, quhet Adlib 4.4. Nese jeni te interesuar eshte kjo faqja zyrtare.
Shume faleminderit Ajet
A di gje nese ka ndonje variant te perditesuar te LH5? Po ky Adlib 4.4 a e kryen te njejtin funksion si dhe LH5?
Mesa di une nuk ka nje variant te perditesuar te LH5, me duket se Biblioteka ka krijuar vete nje program te tille qe u sherben per kerkesat e tyre. Ndersa Adlibi ka nje funksion tjeter, per te shmangur skedaret dhe mundesuar kerkimin e ndonje libri ne forme elektronike. Adresa e katalogeve online eshte kjo.
Ajettt i ke dhen addresen qe perdor ne rrjetin tend , hapet vetem aty ku je ti.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt