Pasi qe nuk je i sigurt nuk te kisha keshilluar te nderhysh ne Regjistra pasi qe aty nese padashje fshin diqka gabim shkon sistemi .
Pasi qe nuk je i sigurt nuk te kisha keshilluar te nderhysh ne Regjistra pasi qe aty nese padashje fshin diqka gabim shkon sistemi .
Me respekt,
Valdet Shala
Zgjidhje me e mire cila eshte pa bere format pc-ne?
Pershendetje
Nese eshte e mundur te me shpjegoni si instalohet deep freeze dhe se si mund te krijosh nje sistem mbrojtje, dhe kur don te instalosh nje gje qe te ruhet ne pc si mund ta ē'aktivizoj deep freeze qe te instaloj nje X program dhe se si mund ta riaktivizoje perseri por ama mos te ma fshije programin qe une kam instaluar.
Nje ndihme se si funksionon kaq.
Nqs nuk gjen dot link sharkimi na thuaj ta dergojm me MP.
Si fillim duhet te kesh parasysh qe Deep freeze nuk eshte antivirus. Eshte nji program qe e "ngrin" sistemin dhe cdo ndryshim qe i ndodh kopjuterit gjat kohes qe Deep freeze eshte ne gjendje te ngrire Zhduket kur kompjuteri restarton.
Instalimi eshte relativisht i thjeshte .
Ktu kte guiden zyrtare : http://www.faronics.com/doc/DF6Std_Manual.pdf
Duhet te kesh kujdes tek pjesa e instalimit ku te kerkon te zgjedhesh ke particion do te ngrish. Zakonisht ngrihet vetem Drivi C (sepse ktu ruhen pjeset e sistemit) D-ja erkomandohet te lihet E pa ngrire nqs duhet te ruash gjera.
Ne rast se do te instalosh programe me von , duhet ta kthesh deep freeze ne gjendje te shkrire. (anglishte eshte Thawed Mode) , Qe ta kuptosh nqs se e ke Thawed mode apo jo shiko ikonen e Deep freezit ne task bas : Kur ikona ka Nji X qe pulson atehere eshte ne Thawed mode , ne rast te kudert eshte I ngrire.
Si ta kthesh ne Thawed Mode :
Duke mbajtur Shtypur Shift dhe Duke klikuar Dy here Tek ikona e Deep freeze.
Ose duke shtypur CTRL + SHIFT + F6.
Duke bere nji nga veprimet qe kam shkruajtur lart Do te dal Nji tabel qe te kerkon Passwordin nqs ke ven nje te till ( passwordi vihet direkt pas ndezjes , pas restartit te pare pasi klikon OK). nqs nuk ke ven password atehere doi te hapet direkt tabela ku mund te zgjedhesh Menyren (MOde) : Aty zgjidh Thawed Mode , dhe jepi OK.
Beji restart kompjuterit.\
Pasi te ndizet ki kujdes se cfaredolloj Ndryshimi ti besh kompjuterit do te ruhet prandaj Instalo ca ke per te instaluar dhe ktheje prap ne gjendje te ngrire. Eshte e njejta gje si ta kthesh ne Thawed Mode po kas radhe do te zgjedhesh Frozen Mode.
Beji restart , Kaq.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Po pra ktu eshte muhabeti
Sic te ka then valdeti lart , mos i fut duart ne rregjister , besoj se nuk e di fare si futesh ne rregjister po nejseska gje
shkarko kte programin :
http://www.perfectuninstaller.com/download.php
dhe gjeje iDm te ky program dhe jepi Uninstall , Aty nga fundi procesit kjo kerkon vet per rregjistrat qe kan lidhje me IDMn , jepi next dhe kaq.
Ke dhe nji alternativ me te mire , bleje programin!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Ia vlen te instalohet DeepFreeze?
Ka probleme HDD, pasi atij i behet ngrirje, dhe gjithmone pasi ai punon dhe ruan materiale gjate punes, ne moment restart, atij i fshihen?
Disku i HDD nuk prishet ne kete menyre, pasi shkruan dhe fshin perseri?
Kjo eshte shume e mire s`ke pse ta blesh,kush e dot Licencen e kam une me thoni ne MP
Ky program heq gjithcka nga rregjistri dhe une e perdor se eshte shume i mire.
Per sa i perket temes une e kam pasur Internet.Download.Manager vete shume kode crack,por sapo ta perdoresh 2-3 dite dhe te nxjerr nje mesazh serial code is fake derisa u detyrova ta blej,kushton vetem 20$ e ke pergjithmone.
Shpirt Njeriu
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Bledo deep freeze nuk ėshtė e nevojshme pėr kopmjuter personal, mė shumė u hynė nė punė njerzive qė kanė internet caffe pasi klientėt nuk dihet nga prekin tek pc-ja.
Kur e instalon deep freeze nė fillim tė kėrkon tė bllokosh HD, ti zgjedh cilėn e bllokon C apo D. Mundesh ti bllokosh tė dyja. (Kjo nvaret si e ke tė ndarė HD). Pasi e bllokon HD me deep freez kur e instalon bėhet pc-ja restart dhe aktivizohet.
Pėr tė aktivizuar/ēaktivizuar deep freeze pasi e ke instaluar nė pc; mban shtypur SHIFT dhe klikon me maus dy herė tek ikona e deep freez poshtė nė taskbar.
- Deep Freeze nuk e mbron pc-ėn nga viruset.
- Kur dėshiron tė instalosh ndonjė program nė pc, apo do tė ruash ndonjė material a ku ta dishė si tė vjen rendi... duhet ta ēaktivizosh deep freez e pastaj tė vazhdosh punėn. (Kjo ėshtė shumė e besdisshme, se ndonjėherė downloadon ndonjė gjė nga interneti edhe e ke deep freeze tė aktivizuar ske si ta ruash)
p.s Ndodh shpeshherė qė deep freez tė bllokohet, dmth nuk funksionon asgjė. Nuk mundesh ta ēaktivizosh deep freeze, ashtu si tė ngel pc-ja ashtu mbetet, atėherė detyrohesh ta bėsh format pc-ėn.
Sugjerim; nėse e ke kompjuter personal mos e instalo deep freeze, ska ētė duhet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 08-01-2010 mė 18:47
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt