Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin

Lista e miqve, c'fare kuptimi ka ?? (thjesht kuriozitet)
    Po ja une kam zgjedhur disa anetare nga te cilet lejoj te me dergojne ndonje mp. Ekziston opsioni qe te lejon te presesh mp vetem nga lista e miqve. Kjo per te shmangur mp qe vijne nga anetare qe ke patur kontradita, ose nga ata qe nuk i njeh fare dhe mundesisht kur nuk kane asnje postim ne forum. Npm listes se miqve mund ti gjesh me kollaj postimet e nje anetari. Kaq.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Po ja une kam zgjedhur disa anetare nga te cilet lejoj te me dergojne ndonje mp. Ekziston opsioni qe te lejon te presesh mp vetem nga lista e miqve. Kjo per te shmangur mp qe vijne nga anetare qe ke patur kontradita, ose nga ata qe nuk i njeh fare dhe mundesisht kur nuk kane asnje postim ne forum. Npm listes se miqve mund ti gjesh me kollaj postimet e nje anetari. Kaq.
    Varet nga stili qe perdore ,per te levizur ne Forum.
    Temat qe me pelqejne ,abonohem dhe i gjej tek Paneli i Antarit.
    Resti, thjeshte postimet e reja.

Lista e miqve, fjala mike per mua ka shume kuptim, me mire lista e te njohurve.
    Njerez qe i njeh dhe komunikon ne menyre paqsore dhe e vlerson nje mendim te tij/saj.

MP negative , me mire do me pelqente ne privat (mp) , e kam me kollaj *ta shaje*
    megjithse nuk me ka ndodhur.

Ps. Pyll pa derra nuk ka, keshtuqe e bejme me mire dallimin midis dickaje pozitive dhe negative.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Lista e miqve, fjala mike per mua ka shume kuptim, me mire lista e te njohurve.
    Njerez qe i njeh dhe komunikon ne menyre paqsore dhe e vlerson nje mendim te tij/saj.

.
    .
    Mire e ke ti, por nuk e zgjodhem ne ate fjalen ''miqte''. Vetem ajo ishte. Nuk kishim mundesi tjeter zgjedhjeje.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mia@

e di qe nuk eshte ide e keqe ?

Sapo e vura nje ne ignore liste. Vallaji nuku lexohen se te hapin zorrot . yack. I tried it and it works great.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Mia@

Sapo e vura nje ne ignore liste. Vallaji nuku lexohen se te hapin zorrot . yack. I tried it and it works great.
    Pse kot e hapa ket teme une? Te ndergjegjesohen anetaret per domosdoshmerine e prakticitetin e ketyre listave.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Mia@

se mos me ke ven mua ne ignore list se te vrava

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    nuk kam liste injorimi, por skam krijuar liste per shoqerin gjitheashtu...thjesht sme ka ngacmuar njeri ketu ne forum aq shume sa ta vej ne list injorimi akoma...mbase nje dite mund ta bej
    Ah genjeshtare qe je ti

Kjo qe ta dini ju, ka emrin tim te parin tek lista e monitorimit lol dhe pastaj nje mori emrash qe po ti printoje ne flete do kapte gjatesine e murit kinez
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    E lexova diku kete shprehje, me pelqeu e s'po dija ku ta vija. Po e vej ketu.

"Arguing on the internet is like the special olympics, yeah you may win but you're still retarded.... ". Lol

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Pėr: Lista e monitorimit/ injorimit.

pupupu indiferentizmi ne kulm ketu. i keni azhornuar listat mo?

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •