urime moj ylli,moj bukuorshe,moj zemrushe, moj njehsja e forumt dhe e fb ahahahahha
urime dhe 100 vite te tjera ,,,qofsh sa me e lumtur
urime moj ylli,moj bukuorshe,moj zemrushe, moj njehsja e forumt dhe e fb ahahahahha
urime dhe 100 vite te tjera ,,,qofsh sa me e lumtur
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
E nderuar z. Elsaa,
Pranoni edhe nga unė urimet pėr ditėlindjen...
Paqit shėndet, fat, lumturi e prosperitet bashkė me tė dashurit tu!
![]()
Ja dhe 100-shja e viteve qe permban urimi im per ty Elsa, mbushur ne cdo sekonde te tij me shendet, gezime, aktivitet te suksesshem, realizim deshirash e enderrash njerezore.
-Pasja e shpirtit ėshtė privilegj pėr trupin. (E SH)
Te uroj dhe une,nese ka afat ende![]()
Elsaaaaaaaaaaaa, binjakeeeeeee. Edhe 100 vite te lumtura. Te uroj fat, mbaresi, paqe e sa me shume dashuri. Happy Birthday to you Happy Birthday to you Happy Birthday elsaaaaaaaaaaa Happy Birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
binjakja muve te uroj nga zemra U BEFSH SA TE DOJE ZEMRA JOTE! Zoti te bekofte dhe e mbushte jeten tende me miresi, begati, lumturi e shume shume shume DASHURI. Suksese ne ēdo aspekt te jetes dhe paē ēdo gje qe te do zemra.
Te kam shumeeeee xhan. Te perqafojme dhe te puthim fort
Ps. Me vjen keq qe nuk te urova e para po kam qene turne, vetem tani u ktheva
Bej qejf sonte se eshte nata jote, behu tape dhe per mua. puccccccc binjake
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
xhuje kshu me thone nuk jam e sigurte, ama ne doc kshu ma kan shkrujt . Se ater kur linda une o xhuje nuk punonte gjendja civile vetem nje her ne disa muaj . lol
flm per urimin . dopion ta jap une sot se drague ka bere shum shpenzime . hahahah
ketty f flm shume ...
Ksanthi rrofsh edhe ti suksese gjithashtu .
KUSi tu rrit nera per urimin .
Erushe faleminderit . Fat dhe lumturi pac edhe ti perher ...
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Shum urime per ditlindjen!
skenderi.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Moj bambone pse kam ditelindjen nuk do thote qe i meritoj gjitheketo komplimente lol megjithate tu rrit nera e bereqeti . hahahah flm shume . dhe kalo andej se ta moren goten tende te lane pa gje![]()
Z. Agim te falenderoj shume per urimin , dhe eshte nje nder per mua qe nje zoteri si TY te me jape urime sot mua nje vajze te thjeshte ... dhe per kete duhet ti falemi nderit forumit shqiptar qe na bashkon . Respekte ...
mondishall flm per keto urime kaq te sinqerta te dale nga zemra e nje poeti sic jeni JU .
MaDaBeR ku eshte torta qe duhet ti fryj pas kenges ??? Flm shum per urimin .
Binjakja muve shyqyr qe u bere e gjalle se me bone merak , jam mesuar qe ti te me uroje gjithmone e para , por tani me qetesove . Nuk di cfare te te them por ti e di qe une te kam shume xhan dhe te uroj te jesh gjithmone e lumtur sikur qe je tani ... te puthhhhhhh shume shume fareeeee . dhe te fala kunatit ..
Ps. mos harro qe te sjellesh llokumet ne forum se ta kam hap fjalen . hihihihihi
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt