Elsaa ene 100 vjece motra, fat e lumturi gjithmone ne jeten tende... e mos ndryshofsh kurr ishalla, gjithmone te jesh kshu e qeshur
Puc pucene njehere urime
![]()
Elsaa ene 100 vjece motra, fat e lumturi gjithmone ne jeten tende... e mos ndryshofsh kurr ishalla, gjithmone te jesh kshu e qeshur
Puc pucene njehere urime
![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Elsaa Edhe 100 , Fat Dhe Lumturi Kudo![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Elisaa urime ditlindjen, shendet fat dhe lumturi ne jete...
Xogu,
paske ditlindjen mi?
Edhe 100 prandvera!!!!
e me xogj plot!!!
Sa me shume bore ne swedi dhe sa me shume diell ne shkypni!!!
Bofsh sa me shume qejf sot...
ene me fitore mbi Kalamojt e shpajf...
p.s
Drague,
na jep nji dopje sot!
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Edhe 100 vjet te tjera te bukura Elsaa.!!!!
- Frangar, non flectar
U befsh 1oo vjec , suksese ne jete.
Urime , pac cdo te mire qe e do zemra![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Elsaa u befsh 100 vjec! Fat e lumturi pac perhere! Gezuar))
La vita č bella...
Linda shume shume faleminderit per urimin dhe per dhuratat , sidomos ajo valixhja e di sa me pelqeu . hahahhaah
Amon mi se me shishe birre ne dore me kane rritur , epo nuk kishin kohe te mereshin me mua mjepshin shishen e birres ( ne vend te beberonit ) dhe beja gjumin top pastaj , skishte te qame . lol Te puth fortttttttttttttttttttt . flm edhe nje here .
RockStar flm per urimin , por ate 1-in tim kujt do me ja dhon ??? ma sill shpejt se e du , oj ky nje vit jete e di cdo te thote ? lol flm .
tetovare te falenderoj per urimin , ta kam thene disa her dhe ta them perseri qe je shume e sjellshme dhe e respektuar . Uroj te jesh gjithmone e gezuar dhe e lumtur .... : )
aMLe rrofsh per , por me shume per dhuraten hihihihi , me duhet nje rroge shtese tani se do qeras gjith kolektivin e administrates . hihihihihihihi . Dhe une te uroj shendet ty , se je ti pa jemi ne . ahhahaha . flm te puth forttt .
Flm Kasumi ... ne gezime te kthefsha ...
alem_de , shumeeeeeeee flm . O sa mire qeka ne doic , per ditelindje bekan dhurata nje valixhe me euro ... u pa puna vitin tjeter do e festoj ne gjamuni ... lol
Ekonomisti flm per urimin . Por mos u mjafto me kaq ec nxirr rakine e skraparit . : D
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
stern ... shendet, gezime , lumturi dhe dashuri ( kte te fundit ta shtova se ti kishe harruar lol ) pac edhe ti gjithmone . Flm per dhuraten ... ( sa boni , sa per kuriozitet lol ) ...
toni te falenderoj shume ... gjithe te mirat ...
Izadora ne rradhe te pare te falenderoj per urimin .. te deshiroj edhe une cdo te mire sepse e meriton etj etj ,,, lol Tani ti mar me rradhe dhuratat . lol
1. Qyqa mi me ke sjell grun e indianit , qeka edhe zbutese ujqerish , do me shqyej fare ... mos i thuj gjo per mu . hahahhaha
2. Ma perkthe pak ca me thote se flitka gjermanisht , le qe flitka gjermanisht po flitka edhe shpejt . une desha ti them te lutem ma spjego pak ate letren me gjarper sa i thash snälla .... ajo e leshoi ne te treten , e nuk mora vesh mo . hahahah
3. ndersa kjo dhurata e 3 o sa me shijoi , mkishte mare malli . Kur isha tani ne tr , naten e vitit te ri dolem me gocat dhe vajtem ne nje pab porosita nje si kjo , por eheeee nuk e benin gje .... uhhhhhhh sa e zgjata ... flm yll te puth shumeeeee.
Adaes faleminderit ty motra . te njejten gje te uroj edhe une ty . te kam dhe une shum xhan . Pucccc
Ps. ato smilet i hoqe se me tha qe kishin kaluar cakun .![]()
FK-PaRtiZoNi . rrofsh dhe me fitore te partizanit se shpejti ...
Sueda te falenderoj shume . Paqja dhe harmonia mbizoterofshin edhe ne jeten tende .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt