Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Shqiptar nga Prizreni Maska e VETON-JURISTI
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Vendndodhja
    Ne Prizren ma te bukurin vend
    Postime
    58

Fyerja e figurave kombetare

Tė nderuar anėtar kam hasur nė disa forume shqiptaresh ku behet fyerja e figurave kombetare nga shqiptar, mirepo fyerje tė figurave kombetare si Adem Jashari etj, behet edhe nė jeten e perditshme, si duhet vepruar ndaj tyre, ndeshkimi mė meritor pėr ta do cili do ishte, mė e mirė vdekja pėr ata qe fyejnė herojntė tanė kombetar apo ndonjė formė tjeter e ndeshkimit , si i quani ju keta persona, qe ndaj figurave tona madhore vetem fyejnė?
    O sa mirė qė jam Shqiptar

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga VETON-JURISTI Lexo Postimin
    Tė nderuar anėtar kam hasur nė disa forume shqiptaresh ku behet fyerja e figurave kombetare nga shqiptar, mirepo fyerje tė figurave kombetare si Adem Jashari etj, behet edhe nė jeten e perditshme, si duhet vepruar ndaj tyre, ndeshkimi mė meritor pėr ta do cili do ishte, mė e mirė vdekja pėr ata qe fyejnė herojntė tanė kombetar apo ndonjė formė tjeter e ndeshkimit , si i quani ju keta persona, qe ndaj figurave tona madhore vetem fyejnė?
    Akoma nuk jam i familjarizuar mire ne kete forum dhe nuk i kam mesuar shumicen e antarve. Por dy forumist qe me kane ra ne sy me se shumti jane Llapi dhe Drenicaku. E kam vrejtur se qe te dy e kane nga nje "armate" te forumistave pas vete. Nuk ka asnje teme qe ka lidhje me ngjarjet ne Kosove, e sidomos ato me karakter politik e qe nuk nderhyjne keto dy grupe duke hedhur balte mbi njeri tjetrin por edhe mbi shume njerez me emer dhe mbiemer, duke mos e lodhur koken se a jane ata gjalle apo kane vdekur. Harrojne se secili prej tyre ka familje dhe te aferm qe mund te ofendohen.
    Besoni se posa e shoh nje shkrim nga ndonjeri prej ketyre katunarve menjeher kercej ne teme tjeter.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Keto bastarde te kombit ,qe e kane humbe ndjenjen te qenurit shqiptare...Dhe aq me teper
    kur fyejne deshmoret e kombit ,qe kane dhane gjthēka per kombin dhe atedheun....!
    Duhet spjeguar me durim vleren e sakrifices te atyre qe dhane jeten e tyre per liri,dhe duhet pritur nje kohe se ndoshta pendohen...Nqoftese nuk pendohen dhe vazhdojne akoma me fyrje...Duhet ti terhiqet vrejta...nqofte se nuk kuptojne, duhet me ia ba shpinen ma te bute se barkun...dhe nqoftse prap nuk kutojne...nje plumbe ne koke dhe udha e mbare...!

Shqiptar nga Prizreni Maska e VETON-JURISTI
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Vendndodhja
    Ne Prizren ma te bukurin vend
    Postime
    58
    Sot me rastisi tė shoh se si e fyejnė Adem Jasharin, vertet ishte njė gje mjaft e keqe nga ai djaloshi nga Peja Edonisi me duket , mbahej si Mbinjeri dhe vetem fyente herojte e kombit, keq shume besoj.
    O sa mirė qė jam Shqiptar

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Nuk eshte puna te plumbi ne koke, por eshte problemi te mosperdorimi i mjaftueshem trurit.
    Keta te gjore i shohin ne TV seancat e parlamentit se si deputetet e partive te ndryshme "konfrontohen" gjate gjith kohes, duke u munduar qe ti arsyetojne rrogat dhe bonuset qe i marrin nga taksat tona. Nuk e dijn te shkretet se menjeher pas seances paralamentare ulen te gjith deputet se bashku ne biffe te parlamentit dhe qeshin duke i bere njeri tjetrit komplimente per performancen, edhe pse gjate seances duken se do ti nxjerrin armet. Keta simpatizant te partive politike (Llapi dhe drenicaku) e kane marre kaq seriozisht politiken dhe e kane keqkuptuar kaq shume sa qe jam i sigurt se po u takuan ndonjeher ne rruge me njeri tjetrin do te vie deri te ndonje vrasje.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Ata antar qe fyejnė heronjet tane kombtar, me siguri qe jane te semuar psiqikishte ose jane serbe apo te huaj, ske ēka iu bene fare, ndryshe do ishte sikur ndonje politikan apo njeri i njohur te fyeje..
    Ata te semurit duhet lene me te semurit, nuk duhet te irremi me ta...pra per mua kjo tem vetem se ēka i bene reklame atyre te semurve qe te fyejne edhe me shumė...;
    per mua kjo tem MBYLLET !
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Postime
    1
    Figurat Tona Kombetare Jane Identiteti Yne , Jane Emri ,yne , Jane Origjina Jone, Jane Gjithcka Na Bashkon Dhe Mohimi I Tyre Eshte Ajo Qe Na Ndan... Askush Nuk Duhet Te Germoj Ne Rrenjete Eveta Se Ka Shkateruar Themelet Dhe E Ka Bere Te Ardhmen Fare Pa Te Ardhme...mos Harrojme Se Bota Ka Krijuar Me Teper Se Ekziston Nje Robin Hud Qe Dime Shume Pak Per Te Dhe Nuk Eshte Se Frymezon Shumee. Po Skenderbeu? A Mundet Valle Te Kete Lindur Si Njeri Ay Palo Dikush Qe Mund Te Cenoje Qofte Dhe Me Mend Skenderbeun Apo.... Dhe Te Na Filloje Te Na Instaloje "palofigura Per Te Cilet Nuk Kam As Une As Nena Dhe As Babai Im As Gjyshi Im Pra E Shkuara Ime As Nuk E Njeh Dhe As E Respekton. Largqofte Te Guxojne Te Me Vendosin Ne Piedestal Ata Te Ashtuquajtur Personazhe Donkishoteske Qe I Shoh Cdo Dite Si Dashnore Te Cmendur Te Ekraneve Nga Te Cilet Nuk Mund Te Rrine Larg As Dhe Nje Ore......jo Jo Mi Lini Aty, Ne Lavdine Dhe Bemat E Tyre Heronjte Dhe Bememedhenjete Tane Edhe Aali Pashen Dhe Karamahmut Pashen Dhe Mic Sokolin Dhe Ate Dhe Ate, Mos I Prekni Se Me Duhet E Shkuara Sepse Dua Te Krijoj Vazhdimesine

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2009
    Postime
    19
    Kėta qė shajnė figurat e ndritshme kombėtare shqiptare,unė nuk dua e nuk mund tė besoj se janė shqiptar.Kėta mund tė jenė serb dhe paraqiten si shqiptar pėr tė na pėēa nė mes veti.ose edhe mund tė jet edhe ndonjė shqiptar tradhėtar po mos u befasohuni se edhe tė tjerėt kėn tradhėtarėt e vet,por jo bash sa ne nė numėr.Kur njeriu shkon te mjeku se i dhem diku,mjeku e pyet a mos ke ngrėn diēka jo tė freskėt ose a mos nuk ke fjet mirė,dhe shumė pyetje tjera,pėr ta kuptu ma mirė shkakun pse ėshtė smuar.Pra shkollėn turqit na e ndaluan,serbėt na e ndaluan,e pra tė gjitha kėto tė zeza na i bėnė pėr tė vetmen arsye,qė populli ynė tė mos ketė njezėz tė shkolluar e qė i dalin zot vetvetes.Kėto fyerje figurave tona tė lavdishme kombėtare nuk do ti bėjė kurr njė profesor apo doktor shkence,po kėto i bėnė njė i pavetėdijshėm dhe i pa formuar kombėtarisht.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Akoma nuk jam i familjarizuar mire ne kete forum dhe nuk i kam mesuar shumicen e antarve. Por dy forumist qe me kane ra ne sy me se shumti jane Llapi dhe Drenicaku. E kam vrejtur se qe te dy e kane nga nje "armate" te forumistave pas vete. Nuk ka asnje teme qe ka lidhje me ngjarjet ne Kosove, e sidomos ato me karakter politik e qe nuk nderhyjne keto dy grupe duke hedhur balte mbi njeri tjetrin por edhe mbi shume njerez me emer dhe mbiemer, duke mos e lodhur koken se a jane ata gjalle apo kane vdekur. Harrojne se secili prej tyre ka familje dhe te aferm qe mund te ofendohen.
    Besoni se posa e shoh nje shkrim nga ndonjeri prej ketyre katunarve menjeher kercej ne teme tjeter.
    Nuk mjafton vetem te etiketosh
    Ky eshte forum dhe ketu debatohet,nganjeher edhe teprohet ne fyerje,por qfar debati eshte ai kur ti ke paragjykime se ne qenkesahim katundar e ti e quan vehten qytetar,por mos harro se ne ballkan e sidomos ne trojet shqiptare pak ka qytetar te gjith jemi katunar dhe per kete ka shum faktor perse jemi te till.
    Debatet politike jan ato qe duhet debatu me se shumti sepse qe nga politika na vien te gjitha,edhe une mund te bej si ti nuk eshte problem te ikesh por duhet ta thuash ate qe te brengos.
    Nese ti je i knaqur me gjendjen egzistues ne shoqerin ton,une nuk jam aspak dhe per tu permisua duhet luftua me te gjitha mjetet e mundeshme,qyqaret si ti nuk hyn ne pune sot.
    Mos pandeh se ti je aq i qytetruar sa te ikesh nga debati,sepse debati sjell nje mendim ndryshe,gjithkund ne forume debatohet e besa edhe teprohet por diqka mesohet gjithashtu.
    Eshte e vertet se niveli i edukates ne forume eshte i ndryshem dhe eshte mir qe eshte i ndryshem por gjeje guximin dhe futu ne debat nese ke arm per te debatu e nese vetem ke ardhe sa per te na perkujtua se ne jemi katundar nuk ke pas nevoj fare sepse katundar jemi ti dhe une dhe nuk ka asgje te keqe ketu,e keqja eshte qe ti ironizon me fjalen katundar.
    Sidoqoft njeriu thot ate qe din,prandaj ti ke tregu se nuk din,perveq te etiketosh njerz ne katundar dhe qytetar

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Nuk mjafton vetem te etiketosh
    Ky eshte forum dhe ketu debatohet,nganjeher edhe teprohet ne fyerje,por qfar debati eshte ai kur ti ke paragjykime se ne qenkesahim katundar e ti e quan vehten qytetar,por mos harro se ne ballkan e sidomos ne trojet shqiptare pak ka qytetar te gjith jemi katunar dhe per kete ka shum faktor perse jemi te till.
    Debatet politike jan ato qe duhet debatu me se shumti sepse qe nga politika na vien te gjitha,edhe une mund te bej si ti nuk eshte problem te ikesh por duhet ta thuash ate qe te brengos.
    Nese ti je i knaqur me gjendjen egzistues ne shoqerin ton,une nuk jam aspak dhe per tu permisua duhet luftua me te gjitha mjetet e mundeshme,qyqaret si ti nuk hyn ne pune sot.
    Mos pandeh se ti je aq i qytetruar sa te ikesh nga debati,sepse debati sjell nje mendim ndryshe,gjithkund ne forume debatohet e besa edhe teprohet por diqka mesohet gjithashtu.
    Eshte e vertet se niveli i edukates ne forume eshte i ndryshem dhe eshte mir qe eshte i ndryshem por gjeje guximin dhe futu ne debat nese ke arm per te debatu e nese vetem ke ardhe sa per te na perkujtua se ne jemi katundar nuk ke pas nevoj fare sepse katundar jemi ti dhe une dhe nuk ka asgje te keqe ketu,e keqja eshte qe ti ironizon me fjalen katundar.
    Sidoqoft njeriu thot ate qe din,prandaj ti ke tregu se nuk din,perveq te etiketosh njerz ne katundar dhe qytetar
    Kam mendu se ju drenicakt krenoheni pse jeni kutunar...megjithate injoro fjalen katunar nga shkrimi im dhe merru me pjesen tjeter te shkrimit. Vet fakti se une nuk hedhi balte mbi deshmoret dhe figurat kombetare neper forume ndersa ti PO, do te thote se qyqari je ti ne kete rast e jo une. Une nuk kam mundesi e as kohe me debatu me nje njeri sikur ti, sepse ne fillim i kam percjell shkrimet tuaja dhe te Llapi ku perveq fyerjeve dhe ofendimeve si dhe shkrimeve 'Copy Paste' te marra te gatshme nuk kam pasur mundesi te MESOJ asgje te re.
    Nuk e di pse ofendohesh me fjalen katundar kur je i tille...nuk po e shoh se ku te kam ofenduar. Nese jeton ne kaund je katundar...apo jo?

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •