kushe tha se feja mslimane eshte fe terroriste!
Feja myslimane dhe njerzit e saje jane maxhup!
kushe tha se feja mslimane eshte fe terroriste!
Feja myslimane dhe njerzit e saje jane maxhup!
Sa te zgjuar qe jeni qe te gjithe, jeni te gjithe per doktorature ne shkencat e politikes se jashtme. budalliqe pa mbarim
patjeter,
po te dergoj me MP se ku banoj.
Tani sapo vura re qe nuk pranon mesazhe private dhe as mesazhe me email, po pate mundesi ta aktivizosh do ta dija shume per nder.
Ti kurve arabe shave i pari (ne internet), une nuk i preka krahinen askujt,
por nese je kopili i ndonje palestinezi dhe te paskam share pa dashje rracen atehere me vjen keq por nuk e dija qe kishte dhe palestinez tek forumi yne.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 15-01-2010 më 05:35
Ti b.th q... divjakeje nuk ke sume te lesh adresen tened por i ke genjeshtra, mos u shqeteso se un jame ne shqiperi dhe sa te shkoj ne divjak te gjej se kush je dhe ku banon, kurse per italin e bej sa here qe shkoj ne shqiperi, kame familjen atje. ate qe po kerkon do ta gjesh. (pak durim o trim i divjakes)
sa per mesazhe private nuk pranoj se bij karakurvash si ty jo qe adres nuk lene, por shajne ashtu si me shave ne reputacion dhe kur lene adres se kane te tyre.
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
me ke share rende 2 here ne 2 tema te ndryshme pa te thene asnje fjale, ke share vendin tim, familjen time dhe gjithe ata qe kam perzemer pa arsye,
une nuk shaj asnjeri qe nuk ma ka bere borxh.
po ti mos u nis me supozime, me ver ne prove, me lejo te te them ku banoj.
o djema per pune palestinet e leshit i futeni sherrit kot
vari lesht a i hypi irani sirise a siria iranit a i banen treshe izraelit
se jena shqiptar e te permbajme ifije vedin
sdi me vu foto po ka nje birre ju kisha pagu
JO SEKS PARA MARTESE
me gjith respektin qe kam per ty xfiles kam vene re se;nga inati qe ti mund te keshe per myslimanet apo per islamin ne pergjithsi,
shpesh here ti ofendon nje komunitet te tere shqiptaresh duke ju vene atyre epitete ofenduese nga me te ndryshmet!si psh Arab,
magjup,Gabel,mjeker pa lare!mjeker morra,taleban,pakistanez e turli keso ofendimesh!
dhe e keqja eshte se ti pergjithson apo percakton te gjithe shqiptaret mysliman si Arabe apo si magjyp!!
po qe se ti konteston kete qe une te them ,jam ne gjendje te provoj me postimete tuja te nje pasnjeshme!!
Krijoni Kontakt