Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 107
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    trashegimtari me i denje i enver hoxhes diktatorit me kruel eshte sali berisha,vetem kujton vitin 1991 dhe kulminacionin e vitit 1997,sa shqiptari eshte vrar ne kto vite me shume se ne luften e Kosoves

Kujto Kosoven ti t'vitit 1999 te pasluftes,sa vrasja e uzurpimi i prones se shtetit eshte bere,nga te njejtit njerz qe e kallen edhe Shqiperin! Shish-shik-udb kan fut pare t'madhe qe Shqiptaret para botes te paraqiten si kanibal!

Fatkeqesisht,tipat si ti seriozisht jan si kanibal!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    cfar ka te re nga shkodra?

a kini fol me familjet ne tel ju shkodranet?

po ju katundaret rreth shkodres?

cka po thojn?

mos e nig-joni i thoni prinderve qat krokodilin edvin ..
    ai ka lene jasht ne shi me e pa breke te "dashurat" e veta jo ma po pyet per lena e prena te zadrimes..

suksese lul bashes me bashkpuntore qe po u rrin te koka popllit..

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    cfar ka te re nga shkodra?

a kini fol me familjet ne tel ju shkodranet?

po ju katundaret rreth shkodres?

cka po thojn?

mos e nig-joni i thoni prinderve qat krokodilin edvin ..
    ai ka lene jasht ne shi me e pa breke te "dashurat" e veta jo ma po pyet per lena e prena te zadrimes..

suksese lul bashes me bashkpuntore qe po u rrin te koka popllit..
    Suksese tamam po i lep qeverria thase me miell e bidona me vaj qe ti bejne petullat maje catise te permbyturit.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Rama po vepron njejt si Berisha në vitin 2004,po e keqperdor fatkeqsin e njerzve per interesa politike.Kush e shkaktoi permbytjen natyra apo njeriu ket do ta mësoim pasi te kaloi uji,mua më duket se faktori njeri ka deshtu ne parandalimin e kësaj fatkeqsie,me zjarrin dhe ujin nuk luhet e dikush ka lujt me ujin në ket rast.
    Po te kalonte ndonjë lum i madh si Raina,Danubi ka ne shqiptaret do të na mbyste të gjithve,e me pas TEC nuklear mos vet çka ish ba,na e kish pa sherrin tër Europa.
    Nuk ka fuqi asnji as te mireperdori dhe as te keqperdori fatkeqesine ! Ju i kujtoni njerezit budallenj ? Eshte e vertete se ka edhe budallenj , por pjesa dermuese e njerezve e kane te qarte se cfare ka ndodhur . A e dini se kush punon neper kaskada apo hidrovore apo argjinatura , po ata vete qe jane mbytur . Dhe nuk punojne sot por per me shume se 40 vjet .

I dine rregullat , i dine dhe masat qe duhen marre , i dine dhe e kuptojne edhe sjelljen e qeverise ! Ata jane bashkefajtore me qeverine vetem ne nje pike : qe nuk ngriten alarmin neper media dhe neper shtyp ne kohen e duhur kur ziheshin dhe griheshin ne mes vedi per kete ceshtje .

Por qeverise ia kane bere te qarte friken e katastrofes shume kohe para se te ndodhte . Por kembanat bien per ke ka veshe ! Qeveria jone hyn tek SORDO-MUTI

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    I pafytyri Sali po mundohet ti genjeje shkodranet se do ta beje tender nderkombetar e ta beje Shkodren port.
    Njerezit me kembe ne uje akoma e te shkaterruar ky thote port.
    Ska kufi pafytyresesia e ketij njeriu.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Leje mor aman ate puron.
    Ka le me urrejtje e rrit me urrejtje kunder nje gjeje qe nuk egziston me. Dhe ngaqe nuk egziston i do me zor te ne ata ose te ata qe i rrethojne dhe qe jane kunder komunistit te fundit shqiptar Sali Permbytes, Hedhes ne ere, Shembes tunelesh Berisha.
    O Juanito , cfare jane keto me , jo komunisti jo enveristi , jo punisti e ku e di une se cfare qe thoni per Sali Berishen .

Sali Berisha nuk ka shance me iu afru komunisteve apo enveristeve ndersa me Enverin eshte si me krahasu nje Diell me nje vrime pusi pa uje .

Sali Berisha eshte thjesht nje nazi-fashist ordiner qe po ta kishte Hitleri nen hyqem do ta caktonte nje rreshter te thjeshte ne stepat e rusise. Sala eshte etaloni i pabesise , eshte dhendri i shkaut dhe ushtari me i bindur i tij .

Prandaj mos t'i nxjerrim fjalet thjesht per konformizem . E verteta eshte e vertete dhe e tille mbetet gjithmone .

Sali Berisha ka nje urrejtje patologjike kunder shqiptareve dhe zbaton nji per nji urdherat e shkaut . Pse si kujton ti kur e ndjeu nje malesor apo nji fshatar i thjeshte qe punon afer Komanit apo Fierzes pragun e katastrofes , thua nuk ishte ne dijeni Sali Berisha ? E dinte, e dinte por kenaqesia e tij eshte kur i shkakton plage shqiperise dhe shqiptareve . Per kete e paguan shkau nepermjet Fazlliçëve e -viçëve te tjere .

Hajt tung

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Tung po komunist eshte per mendimin tim sepse eshte nxenesi me i mire i neokomunizmit katovician qe u zbatua ne Shqiperi pas komunizmit enverist.
    Kurse ato lidhjet me Serbine i besoj dhe une dhe kam shkruar boll per to.
    Te ishte i djathte ky palaco se paku dekomunistizimin do ta kish bere qe diten e pare qe mori pushtetin.
    Po komunzmin sic dihet e denoi me ca kafe te panters dhe ca trasta artistike qe e kish cu ajo per peshqesh.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    zot ndihmoji njata familjen qe jane ne hall
    jam ba si i marri me kedo qe flas ju tham ndihmoni njata te permbytynit financiarisht aman se ju a din zoti
    une smund te shof lajmet se sme ban zemra me i pa shpijat te zhytuna ne uje
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    I pafytyri Sali po mundohet ti genjeje shkodranet se do ta beje tender nderkombetar e ta beje Shkodren port.
    Njerezit me kembe ne uje akoma e te shkaterruar ky thote port.
    Ska kufi pafytyresesia e ketij njeriu.
    shkodranet perdorin nje thenie te bukur per raste te tilla: Hani molla hani ....!!! i referohen me molle asaj fjales qe fillon me M.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ti puro pse nuk kthehesh ne Shqiperi te jetosh kete periudhe te lavdishme te Sales?
    Shumica ketu ne forum jane rrit ne demokraci prandaj mos u beni te merzitshem duke ju kujtuar komunizmin qe as nuk e kane jetuar ate kohe, ose kane qene te vegjel. Nuk e zgjodhem ne, brezi yne komunizmin, ne e gjetem, dhe e vuajtem si femije qe kemi qene. Shaj ata qe e sollen dhe e mbeshteten si puna e Sale servilit me shoke.
    mia@
    ke fole palidhje
    nuk foli kush per salen dhe as per lavdi
    nuk i kujtova askujt komunizmin se nuk e kam mendjen aty. po te lexosh siper do shofesh qe komunizmin e permenden keta nostalgjiket e zakonshem, duke u mburre me fitorje imagjinare

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •