oliinter, kur nuk e kam pare Interin kundra Barcelones, qe te pakten do shikoja Barcelonen duke luajtur bukur as nuk e kam me mendjen fare te shikoj Interin, jo per gje, por me pelqen futbolli dhe nuk dua qe te merzitem duke e pare ate.
oliinter, kur nuk e kam pare Interin kundra Barcelones, qe te pakten do shikoja Barcelonen duke luajtur bukur as nuk e kam me mendjen fare te shikoj Interin, jo per gje, por me pelqen futbolli dhe nuk dua qe te merzitem duke e pare ate.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Leonardo: Interi ėshtė ende larg
12 January, 2010
Trajneri i Milanit Leonardo thotė se skuadra e tij duhet tė punoj ende qė tė arrij nivelin e Interit dhe ta rrėzoj Interin nga froni nė tė cilin ėshtė qė pesė vite me radhė.
Diferenca mes du klubeve ėshtė 8 pikė, por Milan mposhti Juventusin 3-0 dhe ka njė ndeshje mė pak me Fiorentinėn, plus Derbin della Madonnina me Interin mė 24 Janar. Nėse kryhen veprimet artimetike, del se Milan nė fund tė Janarit mund ta shoh veten vetėm tri pikė larg Interit.
Tani pėr tani jemi tė kėnaqur, por Interi ėshtė ende shumė larg nesh, por me punė, besoj se do tė afrohemi.
Nuk duhet ta harrojmė fitoren ndaj Juventusit, pasi qė ishte njė fitore e merituar.
Ne e dimė se kemi bėrė mirė qė mposhtėm Juven, dhe kjo na jep siguri pėr tė vazhduar mė tej. Deklaroi Leonardo.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
MaDaBeR: Nese fitojme me Interin dhe me Fiorentinen, atehere i afrohemi vetem 2 pike jo 3 e ke ngatrru..Diferenca mes du klubeve ėshtė 8 pikė, por Milan mposhti Juventusin 3-0 dhe ka njė ndeshje mė pak me Fiorentinėn, plus Derbin della Madonnina me Interin mė 24 Janar. Nėse kryhen veprimet artimetike, del se Milan nė fund tė Janarit mund ta shoh veten vetėm tri pikė larg Interit.)
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Hetelo, e ka ngaterruar gazeta ku mora lajmin vallaj. E mire, ne i bejme llogarite vete, nje gabim i vogel eshte.
une nuk ja kam fare haberin futbollit? te ma kish then ndonje ekspert edhe mund ta pranoja por e then nga ty me vjen vetem per te qeshur.
une me interin jam ber kur ka ardhur ronaldo ne itali dhe kjo eshte e vertete.kam qen milanist por milani nuk luante fair game dhe pas largimit te hollandezeve nuk i ngeli measnje gje per ti pare por vetem aferat korruptive te berluskonit.
sa per moshen time nuk jam aq i vjeter por edhe i ri nuk mund te quhem.
i kam kaluar te 30 shoku.
vari leshte
Milani ekipi me kot ne bot si ashtu dhe Italia dy ekipet qe i urrej me shpirt e me zemer Milanista ju heci ksajt rradhe se me JUVENTUSIN e keni pa me vite me rradh si keni dal prandaj mos beni lloqe kot se do vi dita ku do qani dhe do na uleni ne gjunje si nje her dikur.
Qe e keni zili Milanin ket e dime te gjith, per gjerat e tjera pellcisni sa te doni![]()
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Milan - Novara 2:1 ne Kupen e Italis
Inzaghi shenoj golen e pare e ma n'fund edhe Flamini shenoj golin e pare rossoner'. Mbrojtsi i ri De Vita ka qene startues.
ne rundin e rradhes Milan kunder fituesit Udinese/Lumezane
Krijoni Kontakt