Kush lë duhanin, mund të sëmuret më pas nga diabeti
Kisha vendos me e lon ,por me kte qe po lexoj ktu ,me mir po vazhdoj ta pij![]()
Kush lë duhanin, mund të sëmuret më pas nga diabeti
Kisha vendos me e lon ,por me kte qe po lexoj ktu ,me mir po vazhdoj ta pij![]()
Linda vec leje duhanin,do shohesh sa do rritesh e zbukurohesh.hahahaha, me te mira,
vallai po boj vitin e 4 qe e kom lon ene ska me mire ...mrekulli
Here e pare qe shoh propogande per pirjen e duhanit.
Po keta doktore sa money kane marre nga kompanite e duhanit jam kurioz?
Vetem shqiptaret kane qejf ti ruajne huqet e tyre.
Por sme kishte vajt nder mend qe e bekan kohen e fundit edhe me fakte nga ''doktorat'' .
keta shkencetaret mbase kete studimin e kane pas per amerikanet qe jane obeze dhe e kane mendjen vetem te e ngrena , dihet kur le duhanin te shtohet dhe oreksi kjo mund ta shkaktoje dhe diabetin sepse trupi fillon te kerkoje gjera qe me pare nuk i pranonte nga pirja e duhanit .
megjithate une kam vendos ta le duhanin mbas 8 vjetesh qe e pi rregullisht dhe e kam fillu ne nje moshe shume te vogel. kam ble dje ca qe ngjiten ne krahe , por dhe kjo serisht ka te beje me vullnetin se do ti japesh vetes dhe pak shtyse .
aha tani as une se le pa ate zbej dot eshte shoku im me i mire as me flet as me merziten......
king ato qe vihen ne krahe sjan gje i kam provuar
eshte nje metode e re po sta them..........
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt