fegi---Ademi eka pase edhe nji gru para eves.
Apollyon--Si e ka pas emrin ajo mi fegi?
?????Hava??????ndoshta s'jam i sigurtë!!!!!!!
fegi---Ademi eka pase edhe nji gru para eves.
Apollyon--Si e ka pas emrin ajo mi fegi?
?????Hava??????ndoshta s'jam i sigurtë!!!!!!!
A ka dikush nga besimtaret qe te spjegoj nga rracat (per ngjyrat e njeriut te bardhet, zinjet,verdhet,kuqet) si u krijuan ata...qe te dallohen nga ngjyra...!
Shkenca ka vjedh shume gjera nga Kur'ani si p.sh. zgjerimi i universit, levizja e planeteve ne orbite dhe ne drejtim te caktuar, identifikimi i njeriut nga majat e gishterinjeve, etj. per me shume fakte dhe argumente te tilla ju propozoj te kerkoni ne internet "Mrekullite e Kur'an-it" (ang. The Miracles of Qur'an ) dhe te mos flisni per diçka qe nuk keni njohuri.
Pra se pari duhet ta lexoni me vemendje Kur'anin e pastaj te diskutoni e kundershtoni.
Elona ti thua:
Kurse une te them ty qe shkencat kane marre shume informata nga Kur'ani siç bie fjala ne mjekesi kur nje pacient operohet se pari ai vihet ne gjume me anestezion, ky fakt ka qene i ditur shume kohe me pare nga Muslimanet ku ka treguar Muhammedi s.a.v.s. qe Zoti kur e ka krijuar gruan e njeriut te pare se pari e ka vene ate ne gjume dhe pastaj ja ka hapur trupin konkretisht shpinen dhe ja ka marre nje brinje e nga ajo brinje e ka krijuar gruan e tij.Fakti qe te gjitha teorite shkencore jan hedhur ne praktik dhe njerzimi i shijon ato tregon se sa e sakte eshte shkenca.Ndersa kuhranin ka ngel i teori ne leter te cilen presim ta shijojme ne boten tjeter.
Ka edhe shume e shume gjera tjera qe shkenca i ka vjedh nga feja por po pertoj ti shkruaj te gjitha!
Krijoni Kontakt