Close

Rezultati i Sondazhit: A besoni nė Zot?

Votues
873. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

698 79.95%
  • Jo

120 13.75%
  • Nuk e di

55 6.30%
Faqja 46 prej 73 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 729
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657

Po Si Duket Zoti Nuk Eshe Ne Gjendje Asekushe Ta Pershkruai

bESIMI PAGANE ESHTE BESIM MA I VERTET SE BESIMET TE TJERA ATA BESUAN NE TOKE DHE NE DILLE KET BESIM SEMUNDET ASEKUSHE TA MOHOJ AS' EDHE SOD SEPSE THENJA E T'YRE ESHT'E PA KALUSHEME EDHE SHEKENCA DHE MENDJA E SHENDOSHE THOTE PO TE NJEJTEN GJE PA DILLINE TOKA S'KA VLER EAS JETE
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga elonesa Lexo Postimin
    ok chino edhe un po flas per vete ,them se jo te gjith muslimanet mendojn se krishteret sbesojn ne zot ,sepse per myslimanet ata besojn ne zot ,por disa gjera tjera i kan te gabuara ,e njejta gje vlen edhe per te krishteret jo te gjith mendojn se muslimanet sbesojne ne zot ,perndryshe edhe myslimanet edhe krishteret besojn ne zot ,por kan forma te ndryshme te adhurimit ndaj tij ,qe seshte e njejt si te mos besosh ne zot
    Keshtu qe nese 2 opo 3 njerez mendojn se krishteret apo muslimanet se besojn zotin ky eshte nje numer shum i vogel shumica e tyre besojn
    P.S. shum respekt per ju
    Ani pyet kleriket se cfare te thone:

S'kryej asnje nga sakramentet e fese, me qellim s'i kryej. A jam besimtare e Zotit tend?

Nese te pergjegjen "Po", atehere ke ti te drejte. Une jam gabim. Nese te pergjegjen "Jo", anasjelltas.

Mund ta testosh kete gje lehte. Ky mendim yti eshte arsyeja, perse shume shqiptare e shohin veten si besimtare te Allahut apo Hyjit. Pra mendimi se kryesorja eshte te besosh ne Zot, tjerat gjera s'te bejne jobesimtar. Por kur te mesoni se sipas vete fjales qe kinse zoterat predikojne edhe atehere je jobesimtare, kur beson ne Zot, por nuk zbaton sakramentet (shenjtesirat) e parapara, do e shihni se cili eshte qellimi i fese dhe do te kuptoni se nga keto fe s'keni cka te mesoni per Zotin fare.

Respekte e nderime poashtu per ty.

Pershendetje

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Pasha toke e pasha qiell...Pasha drite e keti diell...Pasha ujin e pasha buken dhe per besen qe na lidhe sikrur yjet qe bejne drite...!Keto jane disa nga betimet e te parve tane pagane, qe akoma edhe sot perdoren dhe jane ruajtur neper disa zona...!Dhe pastaj disa te ashtu quajtur besimtare thone qe ilret ishin te pa fe...!

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    [QUOTE=chino;2550288]Ani pyet kleriket se cfare te thone:

S'kryej asnje nga sakramentet e fese, me qellim s'i kryej. A jam besimtare e Zotit tend?

Nese te pergjegjen "Po", atehere ke ti te drejte. Une jam gabim. Nese te pergjegjen "Jo", anasjelltas.

Mund ta testosh kete gje lehte. Ky mendim yti eshte arsyeja, perse shume shqiptare e shohin veten si besimtare te Allahut apo Hyjit. Pra mendimi se kryesorja eshte te besosh ne Zot, tjerat gjera s'te bejne jobesimtar. Por kur te mesoni se sipas vete fjales qe kinse zoterat predikojne edhe atehere je jobesimtare, kur beson ne Zot, por nuk zbaton sakramentet (shenjtesirat) e parapara, do e shihni se cili eshte qellimi i fese dhe do te kuptoni se nga keto fe s'keni cka te mesoni per Zotin fare.

Respekte e nderime poashtu per ty
    Une kam pytur per kete gje njerz te thjesht qe jan katolik apo musliman ,po se kam provu me klerik e as me hoxhollar ,shpresoj ta bej edhe ket prov ndonje dit flm per keshill
    P.S nashta nuk eshte shum personale me te pyt ti cilen fe mban ????

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Po, besoj nė Zot.
    Love has no limits

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Nuk kam as edhe njė arsye logjike tė mos besoj nė Zot!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Patjeter qe po....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Pasha zotin.. qe jo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Un po 100%
    Un e kam par fuqin e zoti ne jeten time ,Aty ku un as shkenca nuk kem mujt me ndryshu gje ai ka ndryshuar.Nga njeher ne udhe-kryqet e jetes mendja esht shum demensionale?, ndalem dhe lus Zoten per rrugen me efikatese, dhe bazuar ne ket fakt kam suksese dhe jam shum i lumtur me jeten time.Po e jap nje mendim ;nese nuk lexon,studion... nuk do te arrish kurr dituri, edhe pse ti do ta quajsh veten te menqur,Gjithashtu nese nuk i zbaton urdherimet e zotit nuk i lutesh,falesh ati nuk do ta njohish Zotin kurr.dhe e vertet qe zoti nuk egziston per ata njerz.

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Nese nuk pengon un do shkruaja ni shembull mbi egzistencen e aAllahut ::
    Nje plak shkon te berberi ,me u rru edhe me i pre flokt ,gjat bisedes qe ata zhvillojn berberi i thot plakut se zoti nuk egziston,edhe plaku i thot : pse po mendon qe nuk egziston zoti , edhe ai ja kthen ,po mjafton me dal ne rrug me pa shum njerz qe vuajn per buk ,qe kan shum probleme ne jet ,e vuajn shum ,me egzistu zoti nuk i kish leju gjith keto vuajtje te njerzimit....plaku e ndegjon dhe sflet azgje ,posa kryn prerjen plaku duke dal nga dera e berberit she para dere nje njeri ''kuller''me flok te gjata shum te lidhuna bistek pak si te qeroditura ,me pak mjekerr ...edhe kur plaku e she i thot berberit as berberi nuk egziston ,ai ja kthen pse thu ashtu un sa ti preva flokt ja ku jam ,plaku thot po te egzistonte berber sdo kishrte njerz me folk te gjata te gjith do i kishin flokt normal ....berberi qesh edhe ja kthen po un egzistoj po ata spo vin te un me i pre flokt se na egzistojm normal ..edhe plaku qesh edhe i thot EDHE ZOTI EGZISTON PO NJERZT NUK PO SHKOJN TE AI ,NUK PO I LUTEN ATIJ ....

Faqja 46 prej 73 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ju shtyu qė tė besoni tek Zoti?
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 19-09-2014, 20:49
  2. Besoni tek dashuria platonike ?
    Nga Kryeplaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-07-2011, 09:25
  3. A besoni se ka korrupsion ne institucionet e Kosovės?
    Nga ILMGAP nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 22-09-2009, 15:14
  4. Pėrse nuk besoni nė "zot"?
    Nga Albo nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:11
  5. A besoni nė bestytni...?
    Nga master2006 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-10-2006, 07:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •