Close

Rezultati i Sondazhit: A besoni nė Zot?

Votues
873. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

698 79.95%
  • Jo

120 13.75%
  • Nuk e di

55 6.30%
Faqja 47 prej 73 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 729
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs up po njerzit flene kur te shperngulen do zgjohen

ke sjelle nje shembull shum te goditur elonesa
    me pelqen shume postimi jot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-12-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    26

- Zoti fillon aty ku mbarojne njohurite e njeriut mbi ligjet e natyres .........
    Te besosh nuk eshte keq,sepse ky besim tek dicka sherben si pike orientimi ne jeten e perditeshme te njeriut per te respektuar ne shoqeri e kudo ate qe quhet KOD ETIK E MORAL ,qe i sherben njezimit per mos degjeneruar nga ato kushte optimale fillestare qe e sollen njeiun ne kete bote.............
    S,ka rendesi nese Biblen apo Kuranin e ka bere perendia apo eshte fjala e vete njeriut, rendesi ka fakti qe ato kane nje emerues te perbashket; Dashurine e njeriut per njeriun,respekti midis tyre.Edhe vete papa i romes nuk e di nese ekziston vertet zoti ,sepse askush s,e ka verifikuar por eshte thjeshte nje bindje personale pa perdorur arsyetimin logjik.
    E rendesishme eshte qe fe te ndryshme duhet te sherbejne per ti bashkuar njerzit e jo te jene shkak mosmarveshjesh e kontaditash. Kur keto ecin ne krahun e kundert me qellimin e tyre do te thote se dicka nuk shkon tek ato edhe pse dihet se fe te ndryshme jane krijim artificiale i shoqerise egoiste, mania per ye dominuar mbi te tjeret ...............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DETI 57 : 11-01-2010 mė 04:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-12-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    26

Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Nuk kam as edhe njė arsye logjike tė mos besoj nė Zot!
    - Po arsye llogjike per te besuar a ke e cilat jane .............

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga nitro Lexo Postimin
    ke sjelle nje shembull shum te goditur elonesa
    me pelqen shume postimi jot

Faleminderit Nitro gezohem qe ju ka pelqyr postimi im ,dhe gezohme kur kontaktoj me njerez qe besojn Allahun ,shum flm edhe nje her

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-12-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga ExTaSy Lexo Postimin
    Nje logjik e shendosh beson ..
    -Llogjike e shendoshe eshte ajo qe beson ne gjerat e verifikuara e jo te besosh me sy te mbyllur .Nese mendja e njeriut nuk arrin te kuptoje madheshtine e pakufishme te zotit atehere si ta kuptoje ai madheshtine e tij .............

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga elonesa Lexo Postimin
    Une kam pytur per kete gje njerz te thjesht qe jan katolik apo musliman ,po se kam provu me klerik e as me hoxhollar ,shpresoj ta bej edhe ket prov ndonje dit flm per keshill
    P.S nashta nuk eshte shum personale me te pyt ti cilen fe mban ????
    Pyet pra, e kthehu na trego. Mund ta besh kete pyetje edhe ne nenforumet fetare. E pashe qe je muslimane. Shko tek nenforumi musliman, pyet dhe eja ketu.

Jam i lindur musliman. Tere familjen i kam muslimane. Por se ciles fe i takoj pernga bindja, apo a i takoj ndonje feje fare, kete gje as Einstein apo gjeni tjere nuk mund ta pergjegjin. Vetem kete gje e di: Islami s'eshte fe per mua. Per tu kthyer ne teme: Si i tille, si refuzues i Islamit, jam per te gjithe muslimanet jobesimtar i Zotit. Pra per miliarda njerez jam jobesimtar i Zoti. Pavaresisht a besoj ne Zotin Budist, ate te Krishter apo tjere. Prandaj ky sondazhi ketu eshte fallso.

Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Pyet pra, e kthehu na trego. Mund ta besh kete pyetje edhe ne nenforumet fetare. E pashe qe je muslimane. Shko tek nenforumi musliman, pyet dhe eja ketu.

Jam i lindur musliman. Tere familjen i kam muslimane. Por se ciles fe i takoj pernga bindja, apo a i takoj ndonje feje fare, kete gje as Einstein apo gjeni tjere nuk mund ta pergjegjin. Vetem kete gje e di: Islami s'eshte fe per mua. Per tu kthyer ne teme: Si i tille, si refuzues i Islamit, jam per te gjithe muslimanet jobesimtar i Zotit. Pra per miliarda njerez jam jobesimtar i Zoti. Pavaresisht a besoj ne Zotin Budist, ate te Krishter apo tjere. Prandaj ky sondazhi ketu eshte fallso.
    Une po ta jap edhe ni shembull se feja e vertet eshte islami sepse ajo ka teper shum respekt per njerzimin edhe per gjdo gje ,e un si muslimane e mir ,po te them se ky eshte mendimi yt dhe un e respektoj mendimin tend,se muslimanet se kan tradit te jen te ashper ne sjellje apo qkado qoft .keshtu qe un repektoj mendimin tende dhe spo provoj te te bind per diqka te cilen ti se do dhe se kupton
    Shum respekt per ju

Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Duhet te dish ta kontrollosh nervozen e mos te besh ofendime se ato nuk lejohne ne forum apo ,ske nevoj ta fyesh fen time ,un respektoj tenden edhe ti respektoje timen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 11-01-2010 mė 14:29

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2006
    Postime
    186
    Po 100%...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2009
    Postime
    18
    Eshte e drejte qe besimi ne zot nuk eshte llogik(askush nuk e ka pare) por kjo eshte dhe arma e forte e fese....besimi nuk eshte racional..ska asgje per te kuptuar...besimi lind..fatelumi e ndjen dhe e ushqen..madje duke u mbyllur ne seminare e lutur nate e dite..

Faqja 47 prej 73 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ju shtyu qė tė besoni tek Zoti?
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 19-09-2014, 20:49
  2. Besoni tek dashuria platonike ?
    Nga Kryeplaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-07-2011, 09:25
  3. A besoni se ka korrupsion ne institucionet e Kosovės?
    Nga ILMGAP nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 22-09-2009, 15:14
  4. Pėrse nuk besoni nė "zot"?
    Nga Albo nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:11
  5. A besoni nė bestytni...?
    Nga master2006 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-10-2006, 07:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •