Close
Faqja 21 prej 28 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 276
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    po ti citoje naj rrahman morin,isuf karakush husamedin azem syrja popovc e naj isa mistafe se kan lan llafe boll per juve
    se kadri veseli ja ka qillu gjitheher e jo veq kur juv shkieve ju konvenon diqka me thane
    keni pordh ne shish
    ai pikrisht fliste per ju qe hiqeni si patriota dhe i akuzoni tjeret per shki!!
    kadri veseli i ka njoft thesaret e vet mir pra dhe ka then at qe ka then!!
    pjese e ketyre mbeturinave qe permende eshte edhe kadri veseli nese nuk eshte si ata eshte me i zi!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    selam bani ekrem jasharit se kogja keq i ka pas punet me shendet!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    selam bani ekrem jasharit se kogja keq i ka pas punet me shendet!!
    Opa une nuk dita qe jeni ju k'tu,une erdha qy qy edhe me shkie po rrini a? qy edhe shkiet po shkruaj shqip a? une deshta me trokit n'der para se te hy po qy qy shume bre po u perqafojshit ju, nuk erdha me nejt po nejse,une po shkoj veç qato perde t'dritares lshoni posht se krejt po ju shohin qata puntor qe po e qesin plloqen e Rexhepit t'Fazlis
    Hajt se shkova diten e mire,more kta me siguri kan trauma prej luftes se une e di qe ata nuk e dojne njani tjetrin,qe edhe shiu ja nisi (ispat shiu)
    Poshte shkiet dhe magjupet bashke qe nkan bo bashk.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    A nime eshte vra Sandokundi?
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po perse merreni me pune qe nuk i dini,ju vetem ja futni kot dhe ganiun e urreni sepse eshte trgua shume trim para gjat dhe pas luftes.
    Ne te kunderten ata qe deshiroin ta din se si u vra sandokani,eshte mire qe ta pysni shtabin e uqk-es aty jan te deponuara faktet se si ka ndodh kur sandokani kishte dal ne prit per ti vra ganiun me shoket,dmth ganiu ishte makin kurse sandokani kishte zen prit dhe kishi fillua te shtenat,te pakten keshtu tregoin ata qe kan qen aty,tek e fundit edhe kete rast do te duhej qe gjykata te merret me te dhe te dal drejtesia,por te fyhet se po kerkon sot te zbulohen krimet une nuk i kuptoi ca dele ne kete forum qe aksidentalisht jan fut ne mesin e njerzve

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Gani Geci dhe disa si ky qe shajen e peshtyjne ketu, nuk jane gje tjeter vetem disa psikopate te semure nga semundja e rende dhe e pasherueshme antishqiptare e rugovizmit. Mos u merrni me psikopate bre vellezer.

SHKOZa nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O arrpagjiku i prezrenit,a do ket arrpagjik te mjaftushem sivjet,qka ta merr mendja,hiqu politikes e merru me zanatin tan,se nuk je ti per politik
    Ej mos jeni rastesishte drenicak nga Syrigana bre. Heheheh . Nese je dhe ke marre traktore nga Thaqi , mos perto e dil kendej e ta gjejme edhe ndonje kilogram arpagjik .
    Nuk kam taku drenicake te tille, ju jeni egzemplar i veqant sikurse patronet tuaj Braqa Geciq.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

KIomandanti Abedin Rexha Sandokani

kujdes nga shkiet qe na u kan fut ne ket forum shqiptar
    shiqoni se si i gezohen aq shum vrasjes se Komandantit te UÇK-se Abedin Rexhes Sandokanit disa shkie-gabe

Oj gjoja e gjalle,cila hierarki i ka emeru keta komandanta,e gjenerala?? Apo jan te vet emeruaru si gjith te tjeret!!

Ncncncn,cfare analfabeti!

Faqja 21 prej 28 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •