selam bani ekrem jasharit se kogja keq i ka pas punet me shendet!!
Opa une nuk dita qe jeni ju k'tu,une erdha qy qy edhe me shkie po rrini a? qy edhe shkiet po shkruaj shqip a? une deshta me trokit n'der para se te hy po qy qy shume bre po u perqafojshit ju, nuk erdha me nejt po nejse,une po shkoj veç qato perde t'dritares lshoni posht se krejt po ju shohin qata puntor qe po e qesin plloqen e Rexhepit t'Fazlis
Hajt se shkova diten e mire,more kta me siguri kan trauma prej luftes se une e di qe ata nuk e dojne njani tjetrin,qe edhe shiu ja nisi (ispat shiu)
Poshte shkiet dhe magjupet bashke qe nkan bo bashk.
A nime eshte vra Sandokundi?
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Po perse merreni me pune qe nuk i dini,ju vetem ja futni kot dhe ganiun e urreni sepse eshte trgua shume trim para gjat dhe pas luftes.
Ne te kunderten ata qe deshiroin ta din se si u vra sandokani,eshte mire qe ta pysni shtabin e uqk-es aty jan te deponuara faktet se si ka ndodh kur sandokani kishte dal ne prit per ti vra ganiun me shoket,dmth ganiu ishte makin kurse sandokani kishte zen prit dhe kishi fillua te shtenat,te pakten keshtu tregoin ata qe kan qen aty,tek e fundit edhe kete rast do te duhej qe gjykata te merret me te dhe te dal drejtesia,por te fyhet se po kerkon sot te zbulohen krimet une nuk i kuptoi ca dele ne kete forum qe aksidentalisht jan fut ne mesin e njerzve
Gani Geci dhe disa si ky qe shajen e peshtyjne ketu, nuk jane gje tjeter vetem disa psikopate te semure nga semundja e rende dhe e pasherueshme antishqiptare e rugovizmit. Mos u merrni me psikopate bre vellezer.
SHKOZa nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Ej mos jeni rastesishte drenicak nga Syrigana bre. Heheheh . Nese je dhe ke marre traktore nga Thaqi , mos perto e dil kendej e ta gjejme edhe ndonje kilogram arpagjik .
Nuk kam taku drenicake te tille, ju jeni egzemplar i veqant sikurse patronet tuaj Braqa Geciq.
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt