Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2010
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    97

Ndonje ide per te surprizuar nje shoqe

Kete te diel nje shoqe imja ka ditelindje.Ajo ka organizuar nje mbremje ne nje lokal dhe ka ftuar disa shoqe, por pasi ajo mbush 18 une dua t'i bej nje surprize por nuk kam ndonje ide briliante.Tani nese ju mundeni te me ndihmoni dhe mund te me jepni ndonje ide do tu jem shume mirenjohese.

ME RESPEKT ANNA

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Fto ndonje kengetar, aktor, ndonje djale qe ka qejf ajo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2010
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    97
    vetem me ia sjell chris brown tjetri e ka aty :P

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga angel-anna Lexo Postimin
    Kete te diel nje shoqe imja ka ditelindje.Ajo ka organizuar nje mbremje ne nje lokal dhe ka ftuar disa shoqe, por pasi ajo mbush 18 une dua t'i bej nje surprize por nuk kam ndonje ide briliante.Tani nese ju mundeni te me ndihmoni dhe mund te me jepni ndonje ide do tu jem shume mirenjohese.

ME RESPEKT ANNA
    Anna grumbullo ca foto te ndryshme te shoqes tende dhe be nje kolazh,cdo foto me nje komentar(humori),eshte personale dhe mbetet gjithmon ne kujtese
    Me Respekt
    Stern
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Si perfundim ēfare i bere ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-02-2010
    Postime
    27
    bjeri te dashurin.....hidhni ca fishek zjarre dhe kendoni nje kenge te bukur te gjithe bashke....ama edhe nji leter mallengjyese nga na jote do ishte shum e bukur...prsh ta flm per shoqerine e saj..ti tregoje sa e vlerson e keshtu me rradhe

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Thirre te shtunen ne telefon ,dhe thuaj se neser do te te bej nje surprize
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fattlumi : 20-02-2010 mė 09:26

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po ti edi se cfare ka qef ajo mundou tja plotcosh deshiren...
    ajo e festoka ne lokal
    se une me gjith motren e shoqes time (ajo e festoj ne shpi) i mbushem nji dhom plot me tullumbaca te fryr(na ka dal shpirti tu i fry) dhe aty brenda ne i kishim mcefur dhuratat ajo duhet ti gjenet po me sy mbyllur ja vleu qe u lodhem icik kemi vdek tu qesh dhe ajo nuk e ka harruar deri snonte se ka nja 4 vjet ky muabet...kjo gje nuk esht se behte cdo vit esht nji gje qe mbahet mend

vitin qe kaloj pershembull kemi lujt ca lojna ajo duet ti fitonte qe te merte dhuratat se per ndryshe nuk merte gje...edhe ket e kam pergatit une dhe motra saj ishte gje e bukur dhe e kemi mare me kamera se nuk mbashim dot te qeshurat se duhet te benta gjera qe ajo i kishte inat...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 20-02-2010 mė 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •