Postuar më parë nga gloreta Ce do burrat rrinin me kembet perpjete te divani asgje nuk benin dembelat (Ani ani) vec buzeqesh se pa fjal te mar vesh
Postuar më parë nga gloreta Ce do burrat rrinin me kembet perpjete te divani asgje nuk benin dembelat ALEGRO T-i, se na zure pisk pse mos prite ndonjë kanisk
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Jo mor jo Tani nuk kam me fjale Ta thote nje tjeter kush te dale.
Postuar më parë nga gloreta Jo mor jo Tani nuk kam me fjale Ta thote nje tjeter kush te dale. A e ke dite se st(ani)in e nderton vetem cob(ani)
Postuar më parë nga gloreta Jo mor jo Tani nuk kam me fjale Ta thote nje tjeter kush te dale. Hë për hë s'kam fjalë tani, vec ne na e thashtë xha Vani!
Postuar më parë nga alem_de A e ke dite se st(ani)in e nderton vetem cob(ani) Ue alem meqë qenka nga gjermani, s'di si është atje, por këtu bën kaq ftohtë sa pëlcet edhe carani buzë oxhakut. ( ka shkuar deri minus 18 gradë )
Postuar më parë nga ademgashi_dk Ue alem meqë qenka nga gjermani, s'di si është atje, por këtu bën kaq ftohtë sa pëlcet edhe carani buzë oxhakut. ( ka shkuar deri minus 18 gradë ) T(ani) ben ftohte edhe ketu.por mos ki dertse ne Kosove eshte dimri i shkurter dhe vera e gjate.
Postuar më parë nga alem_de T(ani) ben ftohte edhe ketu.por mos ki dertse ne Kosove eshte dimri i shkurter dhe vera e gjate. Jo, unë jam në Danimarkë dhe nuk mbaj mend të ketë marrë kaq ftohtë ndonjëherë.
ANI more shoke oo ani nga na mbetet ani kete ,oje oooo e hjeket nga mendttet !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Postuar më parë nga zogu dukagjinas ANI more shoke oo ani nga na mbetet ani kete ,oje oooo e hjeket nga mendttet !! Hë mo na trullose na zuri paniku, jep ndonjë shembull të mirë, t'luajmë bashkë lum miku!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt