Postuar më parë nga gloreta Epo me te madhe se ti Zocke nuk ka dhe shqiponja ta kalon. Dale ngadale meson D(ale )ngadal po vjen behari
Postuar më parë nga gloreta Ku ka vreshta more i ka ngrene miu te gjitha, pale karkalecat erdhen tufa tufa ( hëëëëë. paska ardhur kjo!!). Po. Eh, ç'lezet kishte kur prashitnim ne vreshta dhe pinim ujë me shtambë.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 03-01-2010 më 16:22
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga ademgashi_dk ( hëëëëë. paska ardhur kjo!!). Po. Eh, çlezet ishte kur prashitnim ne vreshta dhe pinim ujë me shtambë. Perjashta tek ne kishte jo shtamba por gjyma dhe cezma qe bente pika pika
Postuar më parë nga gloreta Perjashta tek ne kishte jo shtamba por gjyma dhe cezma qe bente pika pika Po, kur kthenim nga vreshta te cezma e fshatit freskoheshim dhe këndonim: "Ç'ke moj tambura që s'bie"
Postuar më parë nga gloreta Perjashta tek ne kishte jo shtamba por gjyma dhe cezma qe bente pika pika Ah Gloreta, e di qe e ke (shta) tin si selvi vetullat gajtanli,syrin rrush te zi
Epo nuk binte Tambura se e mbanin forte grate.
Postuar më parë nga ademgashi_dk Po, kur kthenim nga vreshta te cezma e fshatit freskoheshim dhe këndonim: "Ç'ke moj tambura që s'bie" ( tamam) e ke,ke gjet llafin..............
Postuar më parë nga alem_de Ah Gloreta, e di qe e ke (shta) tin si selvi vetullat gajtanli,syrin rrush te zi Shtati yt eshte si kallam o Alem
Postuar më parë nga gloreta Epo nuk binte Tambura se e mbanin forte grate. e mbanin çupat, se gratë bënin burani.
Postuar më parë nga ademgashi_dk e mbanin çupat, se gratë bënin burani. Ce do burrat rrinin me kembet perpjete te divani asgje nuk benin dembelat
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt