Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    gjithcka ndertohet ne shqiperi eshte prone e berishes more...edhe njerezit po i bejne prone e berishes...kuzhina e pershesheve komunist cdo gje e ben berishiste
    ...ndonje dite kur te thone se edhe ajri ne shqiperi eshte prone e berishes..
    ky eshte nje mentalitet komunist internacional si ne shqiperi dhe ne kosove proletar hahahahaaa
    edhe ne kosove per ta njellos UCK u etiketojshin komandantet e saj
    edhe nje kiosk qe u hapte ia ngjisnin emrin se eshte e filon komandantit

i/e regjistruar Maska e majla
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Dihet qe sipermarrrje kaq te medha kane nevoje per pak mbeshtetje.Mgjte per ne eshte me mire pasi ka konkurence. Konkurenca permireson sherbimet, ul cmimet, sjell mundesi zgjedhjeje, eliminohen monopolet.
    Nga jashte duket mire, por brenda akoma nuk kam pasur kohe ta shoh se si eshte. Praktiker nuk me pelqeu dhe aq, shpresoj te jete me mire.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga cabohetkshu Lexo Postimin
    Megatek eshte e Fazllic dhe Lul Bashes.
    gjithashtu dhe i salibej berishes
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po qe qeveritaret tane vjedhin e pasurohen ne kurriz te popullit ajo s'do shume mend, por te pakten t'i investojne per vendin e tyre ato leke, dhe jo ti mbajne kycur neper bankat boterore.
    Gjysma e te keqes.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Akoma mentalitet shpellaro-tregtar.
    Ekonomia nuk mund te shkoje perpara me kompani gjigante qe nuk paguajne nje lek takse shtetit.

Nese do te kisha ato 40 milione euro do te kisha hapur fabrika per prodhim e jo supermarkete qe ri-shesin ato produkte qe blejne jashte.
    Kjo mund te funksionoje ne ato vende ku ekonomia eshte e forte dhe ku ka fuqi blerese.
    Ne keto 20 vjet indeksi i ekonomise mbeshtetej nga dergesat e emigranteve,dhe sektori i ndertimit beri hapa gjigandesh.Por tani nuk ka me dergesa,dhe kriza ekonomike nuk te lejon te dergosh mijera euro ne Shqiperi.

Doganat per momentin jave e vetmja shprese fitimi per qeverine,sepse me ndertuesit dhe petrolieret qe ne bilance dalin perher ne humbje,shteti nuk merr kokerr leku.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Faqja zyrtare e Megatek .

Se shpejti do t'ju sjell edhe foto, vitin tjetër dmth.

P.S. Edvin, mos e ktheni temën në politike, sepse s'besoj se është vendi i duhur. Tema është informuese.
    Artikulli fillon me "Kryeministri" me te trasha

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Artikulli fillon me "Kryeministri" me te trasha
    Ku? Te ky artikulli i temës? Po normal që fillon me Kryeministri përderisa ka marrë pjesë në përurim.

Por ajo çka duhet përmendur është kjo: 500 të punësuar. Që do të thotë që 500 të rinj (se shumica të rinj janë) që i largohen kafeneve dhe internet-kafeve. Good News apo jo?
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •