Postuar mė parė nga busavata prit edhe pak se kan mu lajmrue edhe ata qe sonte do te synetosen... domethen ti do behesh synet lol jo ty ste dua se vesh kemisha te kuqe dua xhamine .
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY domethen ti do behesh synet lol jo ty ste dua se vesh kemisha te kuqe dua xhamine . jo une jam bo dy here ... as ti nuk me pelqen se dukesh pak si greke...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 03-01-2010 mė 22:20
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY mua ne forum vetem pesionistat me qepen me se di pse xhamia a ka dal ne pension ahhaalolse kush nga kta 40.000 ka ber synet se e du te synetosur Ca do te thuash ti me kete...qe Xhamia e ka minaren e vjeter..
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Xhamie..mos me keqkupto....synet...eshte me kuptimin-qe e ke bo harom... Shum mir po kuptomi Postuar mė parė nga HELEN OF TROY domethen ti do behesh synet lol jo ty ste dua se vesh kemisha te kuqe dua xhamine . cilen lool Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Ca do te thuash ti me kete...qe Xhamia e ka minaren e vjeter.. Sa kom bo renovim sero
Haha....shum mir xhamie..po pate minaren drejt..cdo gje e ke ne rregull... Se mos me keqkuptosh...moralisht ne regull.... Po si e bone rinovimin..operacion...i shtove nje pjese tjeter..
Postuar mė parė nga busavata jo une jam bo dy here ... as ti nuk me pelqen se dukesh pak si greke... me marsh te keqen se e kam si shqiptaret
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Haha....shum mir xhamie..po pate minaren drejt..cdo gje e ke ne rregull... Se mos me keqkuptosh...moralisht ne regull.... Po si e bone rinovimin..operacion...i shtove nje pjese tjeter.. O e kam mat me sy ingjinjeri lool E kete do la sekret sepse ka shum minare qe jane shtremt e ma marin planin
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Ca do te thuash ti me kete...qe Xhamia e ka minaren e vjeter.. ah po mos e pashe live ti mar masat nuk besoj jo
Postuar mė parė nga xhamia O e kam mat me sy ingjinjeri lool E kete do la sekret sepse ka shum minare qe jane shtremt e ma marin planin :@pp Haha...Xhami...nuk eshte mir keshtu. Kur flet per gjerat e tjera..perdor fene,ndersa per minaren inxhinierin o shkencen...
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY ah po mos e pashe live ti mar masat nuk besoj jo gjamie, tregoj minaren cuces, kerkoja penxheren kume ja qit
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt