Faleminderit edhe nje here edhe nga ti xhamia !!
Paqja, harmonia, lumturia e dashuria mbizoterofshin ne zemrat dhe mendjet tuaja, paqit jete te gjate e plote shendet te gjithe ju !!
Faleminderit edhe nje here edhe nga ti xhamia !!
Paqja, harmonia, lumturia e dashuria mbizoterofshin ne zemrat dhe mendjet tuaja, paqit jete te gjate e plote shendet te gjithe ju !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Shume shume faleminderit o djale i mencur !Edhe teta Vera te uron nje vit te mbare me plot shendet,lumturi ne familje dhe harmoni ne shoqeri!
Shfrytezoj momentin qe te uroj dhe gjithe listen qe keni bere ju Gezuar,Gezuar,nga mot Gezuar vitin e ri 2010!Qofte viti i paqes,shendetit dhe realizimit te deshirave tuaja!Teta Vera!
.
********** GEZUAR!!!!!!!!!!**********
Sonte le t'ngrem t'gjith se bashku, nje dolli per t'zotin e ships, per Albo!
Nje dolli tjeter per miqesin tone!
Gazi dhe hareja t'na shoqeroje kte mbremje!
Uroj per t'gjith ne, nje vit te mbare, t'shendetshem, me harmoni ne familjet tona, t'sukseshem, dhe mbi te gjitha paqja dhe dashuria mbretrofshin ne zemrat tona!
********** GEZUAR!!!!!!!!!!**********
.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Gezuar per shuem mote i nderuari SKENDER, pristsh edhe 100 vite te tjera te reja !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Mirmbremate dashur forumista...
si ja kaloni ne prag dhe ne pritje te vitit te rri...
URIME DHE ME FATE....
PERSHENDETJE PER TE GJITH PA PERJASHTIM....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Gezuar Vitin E Ri 2010.............................
Gezuar vitin e ri 2010 .te jete vit i realizimit te te gjithe deshirave qe keni....
pershendes...
Suaden,Linden5,Izadoren ,Biligoa,Eren ,Milanisten -El,Shigjeten,angelinen2.Stern,Maryp;show girl,Perla,Eni,Walchira,Gloreta,Uarda-1,Unejsa,Tironcja BLn,Zombi (qe nuk del me dhe na mungon...)Elsaa,aMLE,HoneyBombonen,,Ajzberg,Besoja ,Il-santo ,Drague,Eros,Aikido(qe ka humbur....do ta kerkoj tek chi la visto?lol)Brari ,Pogradecari ,Guri i kuq ,Skuthi vogel,Edir,Bel ami,Edlin,Madaber,Thekthi,Baben,Bim,bum,bam,Korbi9 99,Sas,SystemA,2043,Anesti55,Nestorp,Agim Doci,Daniel-maker,Skenderi76,Homza,Mondishall,Tutakamon,Elinok ton,Apollon,X Files,Ekonomisti,Sensuali Tr,Clau More,(WHite _Knight e Conquistador i pershendes nqs se futen ne forum...)Kokekatrori ,J@mes,Shpirt njeriu,Bibiu,L3ndi,xhamia,Busavata,dj Gabriel,Alem .de,Blood Venon,Zogu dukagjinas,zogukosovar,Toni007,Longarus,Fk Partizoni,Roi,Almaster,Mau Kiko,Chino,king artur,Adem Gashi,Astrit Kosturi,Serafin Dilo,Salihaj ,Meti qe eshte zhduk dhe ky ...etjetj ,te me falin ato/a qe i kam harruar ....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 31-12-2009 mė 16:23
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
E gjora ti moj tu desh te beje kete liste te gjate, a u lodhe ndopak
Te pershendes edhe une ty yllo kaloja sa me bukur dhe sa me kendshem kudo qe te jesh, dhe nje vit te mbare plot lumturi te uroj une ty
I pershendes te gjithe pa perjashtim Tetovaren dhe ata qe jane on dhe off, kaloni bukur Anetare kudo qe te jeni
Krijoni Kontakt