Close
Faqja 16 prej 29 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 288
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Midja ti si je, bjonde/brune/flok kuqe.. he njeher se jam kurioz?
    Pse mi kurioz,ok un jam me lara ashtu keshtu

Epo me te mrekullueshme e me perfekte se kaq.....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ka akoma me perfekte..

Mos na e beni kte kukullen bjonde si te renme nga qielli.. Ja nje femer akoma me perfekte se kjo bjondja juaj.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga sara.nice Lexo Postimin
    jo per ate kohe por edhe tani asnje femer sarrin te krahasohet me bukurin e saj
    lol, ti sje normale meduket, sa vjece je o goce? me zorr do i besh njerzit te pelqejn dike, jaqe bukuria varet nga njeriu...per mua femra me te bukura se marilyn monroe jan disa aktore te tjere, si Charleze Theron dhe brigitte bardot pershembull...smund ta krahsoj fare marilyn monroe me keto dy aktoret, per ty eshte ndryshe...no biggie, ske pse te kembgulesh kemb, bukuria eshte opinion, nuk eshte fakt, asnjeri ska gabim apo te drejte
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Briggite Bardot eshte aktorja ime e preferuar pas Marilynit..Per kete mendoj qe eshte shum e bukur..Briggite e pelqente shume Marilyn Monroe ato jan takuar vetem nje her kur takuan mbretereshen..Briggite thoshte ajo ishte kaq e embel dhe e bukur..Bukuria e te dyjave eshte e pa krasueshme me asnje..Briggte ishte si nje kukull barbie..me pelqejn te dyja shumm..ndersa per charleze theron smund te them te njejten gje..

Dhe sa per te detyruar njerezit qe ta pelqejn ate mendoj qe ska nevoj..Sepse marilyn monroe ka fansa ne cdo cep te botes,disa nga keto jan Vipa-at me fame boterore si Megan Fox,Lindsey Lohan,Madona,Mariah Carey,Demi More,Britney Spears,Gwen Stefani,Cameron Diaz, Christina Aguilera,Geri Halliwell, Ashley Tisdale, Anna Nicole Smith, Scarlett Johansson, dhe Kate Moss ..dhe ska nevoj qe ta pelqeni ju...kur ate e pelqejn keta personazhe te Hollivudit..

............
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Norma ajo mund te jete e bukur,por nje femer aspak e zgjuar per mua. Nese i ke par filmat e saj, luan gjithmone rolin e nje femre mendjelehte, qe i hapen dyert vetem nga bukuria qe ka. Nje femer qe duhet te kete prane gjithmone nje mashkull qe te ndihet femer. Fatkeqesisht meshkujt qe e adhuronin ja hengren dhe koken. Nuk mund te jem fans i dikujt vetem se eshte e/i bukur duhet dicka me teper qe t'me terheq, gje qe nuk e gjej te Merlin. Mendoj se eshte endrra e cdo mashkulli pikerisht se simbolizonte femren e bukur, mendjelehte, qe nuk shquhej per zgjuarsi.

Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Norma ajo mund te jete e bukur,por nje femer aspak e zgjuar per mua. Nese i ke par filmat e saj, luan gjithmone rolin e nje femre mendjelehte, qe i hapen dyert vetem nga bukuria qe ka. Nje femer qe duhet te kete prane gjithmone nje mashkull qe te ndihet femer. Fatkeqesisht meshkujt qe e adhuronin ja hengren dhe koken. Nuk mund te jem fans i dikujt vetem se eshte e/i bukur duhet dicka me teper qe t'me terheq, gje qe nuk e gjej te Merlin. Mendoj se eshte endrra e cdo mashkulli pikerisht se simbolizonte femren e bukur, mendjelehte, qe nuk shquhej per zgjuarsi.
    "If I play a stupid girl and ask a stupid question, I've got to follow it through, what am I supposed to do, look intelligent?"
    — Marilyn Monroe .....e kuptove????
    dhe dicka cdo njeri ben gabime gjate jetes se tij ashtu si Marilyn.cdo njeri i pambrojtu pa familje do te gabonte...dhe as ti as un nuk jemi perfekte??por te te them dicka kam lexuar shum per te dhe kam pare shum dokumetare ajo ishte nje person shum i ndjeshem nuk duronte pa drejtesit..jeta e saj e shtyente te bente gabime..sic ben sot cdo njeri..Gjeja qe deshironte me shum Marilyn ishte te kishte nje familje dhe te kishte femije por nuk bente dot...un nuk kam fjale per te pershkruar sa e mrekullueshme eshte..Nqs do ta dish te gjitha aktoret,kengetaret qe pelqej Marilyn ti kujton se e pelqejn vetem se eshte e bukur????shum mir mund te pelqenin dhe Sophia Loren...Briggite Bardot,Elizabeth taylor etj por jo ...mesa kam lexuar dhe kam pare ato e admirojn Marilynin per ate qe ajo bente sesi mundi tu bente balle veshtiresive qe ajo pati..Ato admirojn Marilynin brenda saj ashtu si un...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Norma Lexo Postimin
    "If I play a stupid girl and ask a stupid question, I've got to follow it through, what am I supposed to do, look intelligent?"
    — Marilyn Monroe .....e kuptove????
    dhe dicka cdo njeri ben gabime gjate jetes se tij ashtu si Marilyn.cdo njeri i pambrojtu pa familje do te gabonte...dhe as ti as un nuk jemi perfekte??por te te them dicka kam lexuar shum per te dhe kam pare shum dokumetare ajo ishte nje person shum i ndjeshem nuk duronte pa drejtesit..jeta e saj e shtyente te bente gabime..sic ben sot cdo njeri..Gjeja qe deshironte me shum Marilyn ishte te kishte nje familje dhe te kishte femije por nuk bente dot...un nuk kam fjale per te pershkruar sa e mrekullueshme eshte..Nqs do ta dish te gjitha aktoret,kengetaret qe pelqej Marilyn ti kujton se e pelqejn vetem se eshte e bukur????shum mir mund te pelqenin dhe Sophia Loren...Briggite Bardot,Elizabeth taylor etj por jo ...mesa kam lexuar dhe kam pare ato e admirojn Marilynin per ate qe ajo bente sesi mundi tu bente balle veshtiresive qe ajo pati..Ato admirojn Marilynin brenda saj ashtu si un...
    Ti e pelqen se e pelqejne te tjeret? Nuk me intereson fare kush e pelqen. Per mua ajo pervec bukurise fizike nuk kishte asgje tjeter per tu admiruar.

Faqja 16 prej 29 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Aktoret e medhenj
    Nga Kryeplaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 27-03-2024, 06:17
  2. Lajme nga bota e muzikės shqiptare!
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 02-08-2023, 08:02
  3. Marilyn Manson & muzika e tij
    Nga Brad20 nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 23-01-2011, 10:36
  4. Marilyn Monroe, gruaja e endrrave te cdo mashkulli!
    Nga YaSmiN nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 196
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 17:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •