Close
Faqja 18 prej 49 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 485
    Larg Gjithckaje Maska e ANTONIO1
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Sekret Se Vjen Dhe Ti......
    Postime
    254
    Antonio: Shume djal i thjeshte, i pelqen kafeja sa s'ka, se ja dhjete cope ne dite i do lol Edhe se ben gjoja si modest, por mendoj se eshte goxha simpatik, sado qe fshihet pas emrit i_shemtumi
    lol era ke ren shum jasht per pamjen sa per kafen e ke gjet i termus me kafe sme del ne dit :P
    Bot Intrigash

i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    hahahahahhaahah , doja te te flisje icik

Era , , , qe te krahasova me Lirin duhet te ta kesh per nder , sepse ti je 1 topalle ,je n1 shpirt keq cinik , je nje llapazane qe ske gjuhe , je nje femer leshatore ( yyyyyyyyyyyyyyyy ) , e mbi te gjitha me pak llafe te tjera je nje Pleshtaxhie

hahahahahahahahhahahahahahahahahaha , sa po qesh e gocccccccccccccccccccc

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Hahahahahahaha ik re kalama i keq ik, mos me zbulo identitetin sekret, se jam si 007 une lol
    La vita č bella...

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    as nuk e coj ne mend se nuk me intereson fare se si duken...sic nuk i interesoj une se si dukem....me mire keshtu...

Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    o Era , po imagjinoj

Droga_El - - - hahahahahahahahhahahahahaha , , , i skelipec , i gjat dhe gungac hahahahahahahah , za trrash si Arusha Mira , qe shet ke Xhepa ( fletore me kuadrrata , kalema pa gom lart , orbit ) , me mjeker qe vene vene ka e vene vene ska , me pantallona te grisme , e me doreza gjysma ke gishtat

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hah , cmekenaqe ketu mi shtrremse

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    [I]Ja ku me ke :

p.s Lejohet te shikosh e te admirosh, por jo te prekesh...
    [/I]

Awwww! S'do ishte nevoja te mundoheshe te beje ankese ne qeveri, se jane cik te rende keta 'politikanet' tane dhe s'para e presin qytetarin e thjeshte per vizita. Mjafton te kontakoje Ciljeten ne faqen e saj ne facebook, se ja percillte ajo mesazhin Saliut - buze me vesh. : D

''Apollyon: Eshte (i pashem e per kto gjona smarr vesh un) shum komunikativ por po ju fute llafit me te nuk del pa u lagur asesi. Tip qe ka qejf humorin mduket apo thjesht e ben edhe pse nuk i pelqe. Un per vete kam ca antare qe qesh me postimet e tyre (te shkriejne):

1. Apollyoni ne krye
    2. Endless
    ene
    3. Angelina_o2

Ju pergezoj ju 3 larte. Mos te ishit ju 3 dhe ca antare tjere me besoni do beja ankes ne qeveri per mylljen e ketij forumi sa me pare sepse me pas do mbesnin vetem fetaret ene politikanet.''
    '

Haha! Edhe kete s'ma merrte mendja se do ta degjoja ndonjehere ne jeten time! Deputet? haha Megjithese se ke keq jo, me keta deputet gomista dhe ministra kulture qe kane mbaruar inxhinjerin e trenave, cudi s'do ishte po te me shifje dhe mua ndonje dite ne podium, shale per shale me Ciljeten.

''Endless shume i mencur duket, por edhe disi nevrik. Ah rrezik per jeten, po pate mendim qe ketij s'i pelqen se fillon e te ben moral qe ndonjehere del edhe banal. Gjithsesi, i pelqyeshem nga poplli e nqs do ishte deputet do kishte karizem e do fitonte me siguri lol''
    Mxore mollin e vetes kur kam qene me floke, mer endo...

p.s mos jena gjo kushri ne?...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Pink

xhuxhumaku

Ekonomisti
    stern,

sado operacione plastike me bo tulla dhe barku sbohen dot qashtu si tek foto jote...Lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Fk_Partizoni - - - nje djal ke 23 - 25 vjec , qeros , i ulur ke Lana kemb zbathur ku ke nje kembe ka tatuazh Flamurin e Elbasanit hahahahahahahahahahahah , duke therritur ( hajde boja llustrra ) , i lyer e perlyer me boje neper gishta e fytyre si Rambo

hahahahahahahahahahahahahahhaahhaahahahahahahahaha hahahhaahahahahah

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Mxore mollin e vetes kur kam qene me floke, mer endo...

p.s mos jena gjo kushri ne?...lol
    Une kam pas pershtypjen gjithmone sikur te kam njohur ty, e kam llafin ne ambjentin e punes qe punoj. Se eshte nje tip i shkurter me barke keshtu, qe ka goxha humor. Por me sa shoh te postimi tjeter permendke qe qenke tullac. E paskam simpatizuar kot me shume se duhet ate tipin une, megjithese dhe ai eshte prototip.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Ekonomisti - - - 1 bjonde e pelyer , bel holle , vithe te medhaja , ftyre me shenja e callata , e veshme me xhinsa kauboj te viteve 80 , me brek ( Kilota ) me basma , barkun perjashte e leshin qe e ka si pirsing

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooool

Faqja 18 prej 49 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •