Close
Faqja 17 prej 49 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 485
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    te kesh nje ide me te qarte qeros. Ti psh ne nje turm njerezisht dallohesh nga koka. Pastaj te kesh dimple chin eshte dhurate nga god, dora vete. Sapo lind. Fap te prek me shkopin magjik.
    Gjysme te keqes, se mund ta kishte bere dhurate dhe mu ne lule te ballit ate vrimen... ty ai.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    te kesh nje ide me te qarte qeros. Ti psh ne nje turm njerezisht dallohesh nga koka. Pastaj te kesh dimple chin eshte dhurate nga god, dora vete. Sapo lind. Fap te prek me shkopin magjik.
    E ee shkopin magjik, po te paska ber goxha vrime.

Ca dallohem un aman, se kan nis te me vjedhin modelin e tulles, jemi shtuar shum ne qeroste kte vit. lol

Po ju me vrim ne mjeker si Ben Hur jeni te paket :d
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    edhe pinkun e kam fiksim une.....e kam patriote nga qyteti moter me Tropojen ne Greqi, Akropolopus

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Kjo adaes si ska asnje imagjinate. Cudi po me ben shume pershtypje se kisha nje imagjinat sikur ishte me imagjinate ............
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    PINK, une gjithmone e mendoja si ajo tek kukllat "La pantera rosa" si gjys tiger e gjysem mace: me duket goxha e lezecme nga pershkrimi qe bere tashme e vertetuam edhe disi si tip artistje.

Sa per Homza: shpirt njeriu ky. Ta ben qejfin sa s'ka me, por gjithnje ne menyre fisnike. Burre i gjate e me trup te rregullt.

Antonio: Shume djal i thjeshte, i pelqen kafeja sa s'ka, se ja dhjete cope ne dite i do lol Edhe se ben gjoja si modest, por mendoj se eshte goxha simpatik, sado qe fshihet pas emrit i_shemtumi

Vlonjate shume bukuroshe (bjonde me kacurrela dhe e gjate), si nga vlora qe eshte edhe shakaxhije, qe shkon mire me cdo njeri e nuk prish qejf per asgje.

Perlina: Nxenese e dhjetes e para e punes, si kukull e vogel, mistrece e madhe por edhe mjat e mire

Edir, moderatori me i mire lol
    La vita č bella...

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    eren e kam xhan njeriu,,,instikti me thot qe kjo eshte nje vajze me ca flok te zinj, sy te zinj te stermedhenj dhe shum mendimtar, buzeqeshje te kendshme.....era, ja kom gjujt naj fije?

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    eren e kam xhan njeriu,,,instikti me thot qe kjo eshte nje vajze me ca flok te zinj, sy te zinj te stermedhenj dhe shum mendimtar, buzeqeshje te kendshme.....era, ja kom gjujt naj fije?
    Hahahahahahahahahahah as i fije, por si Ujku i kesulkuqes me ke pershkruar hahaha

La vita č bella...

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Hahahahahahahahahahah as i fije, por si Ujku i kesulkuqes me ke pershkruar hahaha

hahaha si ujku i kesulkuqes???? lol

edhe une i besoj shum instinktit, po ja futsha kot me i fjale????

sot nepermjet teje po njof edhe veten

i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Era , e shkurter ( xhuxhe ) , Floket rremuj pa lidhje , zhulse , shakaxhesh kur i do ( byca ) ,me pak llafe belegeeeeeeeeeee si Liria , , , hahahahahahhaha

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga underworld Lexo Postimin
    Era , e shkurter ( xhuxhe ) , Floket rremuj pa lidhje , zhulse , shakaxhesh kur i do ( byca ) ,me pak llafe belegeeeeeeeeeee si Liria , , , hahahahahahhaha
    yttttt, pershkrim me te shpif se kaq s'ka, por nejse me ke krahasuar me yllin e Elbasanit (Lirien), shyqyr s'ka shume elbasanllinj ketu me pak fjale lol

underworld, sa per dijeni, eshte si shites akulloresh, i ngel hatri per nje cik, por edhe i qeshur; i thjeshte, por qe do perhere aheng se ndryshe merzitet shpejt; si jevgjit me pak fjale hahahaha

p.s. Homza, me behet qejfi qe meson prej meje
    La vita č bella...

Faqja 17 prej 49 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •