There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
edhe pinkun e kam fiksim une.....e kam patriote nga qyteti moter me Tropojen ne Greqi, Akropolopus![]()
Kjo adaes si ska asnje imagjinate. Cudi po me ben shume pershtypje se kisha nje imagjinat sikur ishte me imagjinate............
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
PINK, une gjithmone e mendoja si ajo tek kukllat "La pantera rosa" si gjys tiger e gjysem mace: me duket goxha e lezecme nga pershkrimi qe bere tashme e vertetuam edhe disi si tip artistje.
Sa per Homza: shpirt njeriu ky. Ta ben qejfin sa s'ka me, por gjithnje ne menyre fisnike. Burre i gjate e me trup te rregullt.
Antonio: Shume djal i thjeshte, i pelqen kafeja sa s'ka, se ja dhjete cope ne dite i do lol Edhe se ben gjoja si modest, por mendoj se eshte goxha simpatik, sado qe fshihet pas emrit i_shemtumi
Vlonjate shume bukuroshe (bjonde me kacurrela dhe e gjate), si nga vlora qe eshte edhe shakaxhije, qe shkon mire me cdo njeri e nuk prish qejf per asgje.
Perlina: Nxenese e dhjetes e para e punes, si kukull e vogel, mistrece e madhe por edhe mjat e mire
Edir, moderatori me i mire lol
La vita č bella...
eren e kam xhan njeriu,,,instikti me thot qe kjo eshte nje vajze me ca flok te zinj, sy te zinj te stermedhenj dhe shum mendimtar, buzeqeshje te kendshme.....era, ja kom gjujt naj fije?
Era , e shkurter ( xhuxhe ) , Floket rremuj pa lidhje , zhulse , shakaxhesh kur i do ( byca ) ,me pak llafe belegeeeeeeeeeee si Liria , , , hahahahahahhaha
yttttt, pershkrim me te shpif se kaq s'ka, por nejse me ke krahasuar me yllin e Elbasanit (Lirien), shyqyr s'ka shume elbasanllinj ketu me pak fjale lol
underworld, sa per dijeni, eshte si shites akulloresh, i ngel hatri per nje cik, por edhe i qeshur; i thjeshte, por qe do perhere aheng se ndryshe merzitet shpejt; si jevgjit me pak fjale hahahaha
p.s. Homza, me behet qejfi qe meson prej meje![]()
La vita č bella...
Krijoni Kontakt