Close
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 188
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nji popull ku nji pjese simpatizon partin A e nji pjese partin B mund ti bejne vec e vec festat.. psh ditlindjet e partive te veta apo te liderave te vet apo perkujtimoret e konferencave e kongreseve te veta..
    mund ti bejne vec e vec dhe promovimet e librave te ideologve te vete apo te frekuentojne kafiqet e veta apo restaurantet e veta.. apo te caktojne kuotat e pageses se antaresise sipas qejfit te vete..
    pra ka shum gjana qe mund ti bejne mes veti pa ju perzi tjeret ne kto ceshje..

mirpo jan disa gjana qe nuk mundet ti bejne vete e per veti e sipas kokes se vet..

psh.. ne se ky popull eshte i okupuar nga nji fuqi e huaj.. eshte i detyruar me perdhun me pas nji plan te perbashket per tu mbrojtur.. qofte politikisht qofte kulturisht e mbi te gjitha..ushtarakisht..

pra popujve te vegjel kur vjen ceshtja te rezistenca.. tek mbrojtja.. nuk ju lejohet parti-llyku..
    pra berja sipas liderve partiak e pergatitjes per rezistence e mbrotje.. pa e pyetur njeri tjetrin e sejcili me krye te vet.. pra pa nji mareveshje e koordinim pikpamjesh e veprimesh e programi te unifikuar..

ketu calon gomari.. ose ky eshte bigprabllemi i asaj cka ndodhi ne kosove ne kto 20 vjet..
    dhe prej kesaj rrjedh dhe pasoja.. ose ajo qe duhet ta quajm me emrin e vet.. qe uck eedhe se ne gjirin e saje thithi djemte nga me te miret e ne moshen me te mire.. pati ate histori qe e dim krejt por qe nuk thuhet.. pra qe.. nuk e mbrotjti dot as popullin as kosoven e as vehten..

qe ketu duhen bere analizat e sinqerta..

trimat e vertete e tregojne te verteten..
    rraha-gjyksat demagoge e dezertore.. prodhojne pallavra..

zgidhni e mirrni..

..

per ilustrim..lexoni kujtimet e muhamet kelmendit..

..

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    A është UÇK-ja ushtria më e suksesshme e shekullit ne botë?

padiskutim qe po

PS: ne foto 11 ushtar te uckese drita e kosoves . se u ngatarrova ekip futbolli i kosoves.
    topin e kishin kosovaret por me ate top lujten ushtaret amerikane.

dhe ne uck ka pas shum shqiptar pothuajse nga gjith trevat e shqiprise me vjen habi sot qe kosova u quajte e pavarur... pse nuk ja permende emrat ketyre luftareve ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apo vetem nje adem dhe nje kasem dini ju ?!!!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 24-12-2009 më 18:45
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga aventurieri Lexo Postimin
    padiskutim qe po

PS: ne foto 11 ushtar te uckese drita e kosoves . se u ngatarrova ekip futbolli i kosoves.
    topin e kishin kosovaret por me ate top lujten ushtaret amerikane.

dhe ne uck ka pas shum shqiptar pothuajse nga gjith trevat e shqiprise me vjen habi sot qe kosova u quajte e pavarur... pse nuk ja permende emrat ketyre luftareve ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apo vetem nje adem dhe nje kasem dini ju ?!!!!

Cka e keni fut ne koke amerikanet se amerikanet...cilit ushtare amerikan apo ndonje te Natos i rrodh gjaku nga gishti i vogel per Kosoven ???
    Se fundi, ushtaret e Natos nuk ishin vetem amerikanet,ne realitet nese(une as me kete nuk pajtohem)nga ushtaret e huaj njeri ka merita per(siq thoni qlirimin e Kosoves)atehere meritat ma te medha i takojne gjermaneve se amerikaneve...sa per bombardimin e caqeve serbe ne kosove Turqit kane qene me aktiv, jo vetem nga Amerikanetpor nga e gjithe aleanca(kete edhe vete ameret e kan thene),perse nuk i permendni keta?

E vertete se ushtare ne rradhet e UCK-se ka patur nga te gjitha trevat shqiptare...por vetem ushtare dhe JO strateg dhe ideolog...kurse emrat e atyre ushtareve jane permendur shume here,por per cudi ju nuk paskeni degjuar!?

p.s.Dua te ta bej dicka te kjart.E kam kuptuar fort mire kete afishim ne fjalit e fundit ..por nuk dua te te pergjigjem ashtu sic kerkon ti..thjesht po i jap vetes komoditet dhe nuk dua te lejoje vetes time t'jem prej atyre qe ngacmohen dhe futen ne perqarje...sepse ky eshte forum dhe ketu mund te poston edhe ai i cili nuk eshte shqiptare.(mos u prek nuk eshte qellimi im te te paraqese ty si jo'shqiptare..."ai" mundesh me qene edhe "ti" edhe "une"apo dikush tjeter.
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Per nga morali dhe ideali per te cilen luftonte, eshte nje nga ushtrite me te suksesshme te te gjitha koherave, jo vetem shqiptare por dhe me gjere. Bashkimi vullnetar i mijera shqiptareve, ne nje lufte, pa asnje interes tjeter, vec atij clirimtar, ishte mbreselenes dhe heroik.
    Nga ana ushtarake, sukseset sporadike qe arriti, i dedikohen pikerisht ketij morali dhe ideali hyjnor, si dhe nje tradite ushtarake te spikatur te shqiptareve.
    Ne luften e saj te pabarabarte, u pengua jo vetem nga te huajt "miq" dhe armiq, por kryesisht nga vete shqiptaret, te cilet te ndare ne parti dhe ideologji, nuk gjeten gjuhen e perbashket, per te perballuar te bashkuar armikun. Gjithashtu, elementet e shitur, ndikuan shume ne zbulimin e njerezve dhe koordinimit te saj, duke bere qe te binte dukshem impakti i saj kundervenes.
    Megjithate, UÇK do te mbetet legjendare si per ata qe e krijuan, dhe per ajken e rinise qe morri pjese ne te.
    e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Nje ushtri eshte e sukeseshme ateher kur arrin te i mbroj kufijt e vet pa ndihmen e askujt
    Nje ushtri eshte e sukeseseshme ateher kur shlirohet vet pa ndihmen e kerkujt
    Nje ushtri e sukeseseshme eshte ather kur mbron demokracit botrore ne ter boten
    Nje ushtri e sukeseseshme eshte ateher kur gjeneralet e saj ligjerojn ne ushtri te botes
    Nje ushtri e sukeseseshme eshte ateher kur prodhon armatim edhe per eksport
    Po nejse pytja eshte a kemi pas ndonjeher ushtri ne,dhe qfar kuptoni ju me fjalen ushtri,kam bindjen qe ju nuk keni lidhje se qka eshte ushtria.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    dias10---Ne luften e saj te pabarabarte, u pengua jo vetem nga te huajt "miq" dhe armiq, por kryesisht nga vete shqiptaret, te cilet te ndare ne parti dhe ideologji, nuk gjeten gjuhen e perbashket, per te perballuar te bashkuar armikun.

Megjithate, UÇK do te mbetet legjendare si per ata qe e krijuan, dhe per ajken e rinise qe morri pjese ne te.

Çka ta merr mendja --drenicaku---për mua ishte një ushtri UÇK --sa i perket mendimit të lirë ti vendos për veti unë për veti!!!!!!!

Përshendetje F.SH

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga K.i EPERM Lexo Postimin
    dias10---Ne luften e saj te pabarabarte, u pengua jo vetem nga te huajt "miq" dhe armiq, por kryesisht nga vete shqiptaret, te cilet te ndare ne parti dhe ideologji, nuk gjeten gjuhen e perbashket, per te perballuar te bashkuar armikun.

Çka ta merr mendja --drenicaku---për mua ishte një ushtri UÇK --sa i perket mendimit të lirë ti vendos për veti unë për veti!!!!!!!

Përshendetje F.SH
    Kurse per mua ishin grupe guerile,te pa organizuara,te pa armatosura,shpesh te perqara ne baza ideologjike,por qe ishin ne koh dhe vend te duhur.
    Pasi qe interrvenoi nato dhe arriti ti largoj ushtrin serbe nga kosova,atehere filluan te na dalin trima dhe komandanta te shquar,kurse per mua te shquar ishin ata qe me te vertet kishin vendos te vdesin per kosoven.
    Kur thuhet ushtri duhet ta dim edhe definicionin se qka eshte ushtria,ne kishum dy formacione qe luftonin njera tjetren dhe qe te dya kishin nje qellim shlirimin e kosoves,prandaj vetem historia e me vonshme do arrij te na ofroi fakte edhe pse ne vet ishum deshmitar te ngjarjeve.

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    drenicaku----Kurse per mua ishin grupe guerile ,,,,por qe ishin ne koh dhe vend te duhur.
    ----------filluan te na dalin trima dhe komandanta te shquar, kishin vendos te vdesin per kosoven,kishin nje qellim shlirimin e kosoves
    --- dhe arriti ta largoj ushtrin serbe nga kosova
    Mos u çudit nëse të thëm se këto janë fjalit e tua--ky është realiteti ,historia shenohet më vepra.
    P.S--ka shumë në F.SH që pajtohen më shkrimin e meposhtem;
    Përshendetje F.SH

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga K.i EPERM Lexo Postimin
    drenicaku----Kurse per mua ishin grupe guerile ,,,,por qe ishin ne koh dhe vend te duhur.
    ----------filluan te na dalin trima dhe komandanta te shquar, kishin vendos te vdesin per kosoven,kishin nje qellim shlirimin e kosoves
    --- dhe arriti ta largoj ushtrin serbe nga kosova
    Mos u çudit nëse të thëm se këto janë fjalit e tua--ky është realiteti ,historia shenohet më vepra.
    P.S--ka shumë në F.SH që pajtohen më shkrimin e meposhtem;
    Përshendetje F.SH
    Dhe pikrisht keto vepra te bera lemsh historia do ket shume probleme me i shkru

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Vazhdo më bindjet tua --drenicaku---nuk është ashtu ZI siç mendon ti ,Trimat e vertetë e treguan vehten në kohën e duhur dhe ata meritojnë lavdata nga ana jonë ;sa per të tjeret lemsh u bëfshin(siç thua edhe ti) është hera e fundit që të drejtohem se një optimist dhe një pesimist nuk shkojnë bashkë(vazhdojmë te shkruajmë pa Citime flm).

Brari---trimat e vertete e tregojne te verteten..
    rraha-gjyksat demagoge e dezertore.. prodhojne pallavra..
    zgidhni e mirrni..
    Mirë e paska thënë !!!!!!

Përshendetje F.SH

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •