Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 188
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nje gjë aman nuk kuptoj ketu: Te jesh kunder UCKs, kunder kujt mendoni se jeni?

Mendoj se Populli i vetem ne kete Planet jemi ne,qe nuk e duam nje Ushtri Clirimtare siq ka qen UCKja.

Ne mes te luftes, me veshet e mi kam ndegjuar njerez qe Pjestaret e UCKs i kan quajtur edhe "Cuba" dhe Rrebela qe nuk na duan te miren.

Me te vertet jemi Popull i poshtert qe nuk ja gjejm kopjen pffffff
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

Mendoj se Populli i vetem ne kete Planet jemi ne,qe nuk e duam nje Ushtri Clirimtare siq ka qen UCKja.

Ne mes te luftes, me veshet e mi kam ndegjuar njerez qe Pjestaret e UCKs i kan quajtur edhe "Cuba" dhe Rrebela qe nuk na duan te miren.

O pus nuk po flasum per dashuri ketu,por po dhem mendimin secili per temen ne fjal,nuk ka shqipetar qe nuk e endrron nje ushtri te fort,por eshte iluzore te krahasosh uqk me cilen do ushtri te rajonit e lere me me larg.
    Po te kishum pas ushtri nuk kishum len te na masakrojn fmij e gra,nuk do ti kishum len prap gjysmen e teritoreve jasht kosoves,te kujtohet kur dham betimin se do ti bashkojm te gjitha trojet shqipetare,se qe nuk i bashkuam por edhe ket kosove e kemi te ndar ne gjysmen e saj nuk kemi qasje,prandaj po quditem se sa kopuk je qe nuk e kupton kete te vertet.
    Nese deshiron ne po fillojm e po i thurum levdata edhe te pa qena as gje nuk na kushton por e verteta eshte se po mos te interrvenonte USA komplet do te shkatrroheshim si komb kete per dit po na e thon edhe kreret e uqk-es.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    120
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

E kuptoj revolten dhe mllefin tend i nderuar ,por nuk eshte fajtor populli.Populli jone eshte shum fisnik por per fat te keq gati gjate gjithe historise plote dallge e shterngata u udhehoqe nga maskarenjte ,te cilet na i imponuan te huajt.Ky popull fisnik u bombardua nga nje propagande e sofistikuar gebelsiane e regjimeve te okupatoreve dhe klikave kuislinge te cilet i sherbinin gjitheashtu ne menyre te sofistikuar te mbuluar me ambalazhe ideologjike,fetare etj. Kjo kolona e peste ne sherbim te okupatorit per 100 vjete ne menyre permanente me forma te ndryshme te propagandes demonizoj deri ne ekstrem atdhetaret e vertete,ata te cilet i sherbenin qeshtjes kombetare deri ne sakrifice.
    Duke mos qene unik ne perpjekje dhe luftera per qlirim ,qendrat e vendimarrjeve botrore pothuajse gjithnje me teper perkrahen perfaqesuesit e kolones se peste,prej Esat Toptanit e deri tek Rugova se sa atdhetaret e vertete.
    Populli nuk mund te fajsohet per qendrimin qe pati ndaj UÇK-se ne gjysmen e dyte te viteve te 90-ta ,nga vete fakti se segmenti kryesor politik i asaj kohe LDK dhe lideri i saje te cilin populli e mbeshteti kur braktisi organizimin politik jugosllav, vazhdoj pothuajse me te njejtin intenzitet propaganden atikombetare,madje duke eleminuar ne menyre prefide e permanente nga radhet e kesaj partije te gjithe ata atdhetare dhe patriot te deshmuar ,pothuajse te gjithe ata qe ishin deshmuar ne veper se jane kunder okupatorit serbosllav.
    Propaganda kunder nacionalizmit dhe iridentizmit shqiptare tani behej perveq nga qarqet politike, aparati serb i dhunes edhe nga LDK-ja dhe gazetat n sherbim te saj.
    Te rrethuiar nga spiunet e UDB-se dhe bashkepunetoret e shumte te okupatorit atyre qe organizuan dhe perbenin njesitet e UÇK- ju deshte te veprojne ne ilegalitet te thelle,dhe nuk kishin fare hapsire per veprime propagandistike e pune politike me popullin.Shumica e shqiptareve nuk diten deri ne perfundim te luftes kush organizonte dhe udhehiqte UÇK-ne.
    Kete propagande te eger antikombetare dhe anti UÇK po e vazhdojne edhe sot ekesaj dite larvat e asaj politikes se nenshtrimit dhe njerze te kolones se peste si disa ne kete forum.
    Populli tani e ka kuptuar mashtrimin e din cilet ishin bijte e tij me te shtrejte. te gjithe ata qe i thone veti shqiptar duhet te jene krenar per luftetaret e lirise. Idealizmi dhe krenaria kombetare eshte prezente edhe te kombet e shtetet me tradite te gjate shterore e kulturore.
    Krenaria kombetare duhet te na bashkoje dhe fidnikroje edhe ne. Flakadajt e krenarise dhe idealizmit kombetare nuk jane ne asnje vend te botes marifetxhijte e politikes ,sidomos jo te politikes se nenshtrimit por heronjte, dhe simbolet e lirise dhe vlerave te perhereshme kombetare: UÇK,Adem Jashari dhe bashkeluftetaret e tij, rexhep Qosja, Adem Demaqi etj . keta jane vlera dhe shenja orientimi te krenarise kombetare.
    Ne shqiptareve te shtypur dhe te copzuar ne shekuj ,na duhet kohe dhe angazhim permanent per tu liruar nga sindrome te inferioritetit,vleres se manget,vazalitetit.
    Me UÇK-ne nuk mburren vetem ata shqiptare te cileve metastaza e politikes se inferioritetit dhe robit i ka kaplua trurin dhe shpirtin. per ata nuk ka sherim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hasjani 51 : 07-10-2009 më 12:36

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    po mor llap ti qe perfitove nga kjo e ashtuquajtura ushtri do te thuash po..por mos harro se realisht gjeja me e suksesshme qe kaq pase kjo '' ushtri '' ishte lufta ne internet..i mbani mend besoj komunikatat partizane te njepasnjeshme qe veq hajr nuk banin..ndoshta i ke pas plasuar ti ketu ..

ushtri leshit..te mos ishte amerika sot pale a do kishim edhe tirane te pavarur...
    po na thuaj nji komunikat o zoteri qe ka qen siq thua ti e interneteve
    te gjitha komunikatat i kan tregue nji dy e me shum akcione te UÇK-se
    ndonji vendim te Shtabit te Pergjithshem apo ndonji vrejtje shpiunave
    po perse po thua ti komunikata te interneteve kinse sesht ba asgje vetem keni lshue komunikata te thata ashtu po i bjen zoteri

mos i paqe lexue te gjitha komunikatat kerkoi se i gjen
    mos i gjetsh ti dergoi une e shifi mire e mos fol kot
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga hasjani 51 Lexo Postimin
    Bere mire qe e shkurtove kete shkrim ,kripa,por gjithesesi,edhe ky citat shprehe esencen e argumentit qe shtron ti.
    A nuk kemi vuajtur ne shqiptaret me shekuj sa nga roberia fizike aq edhe nga ajo shpirterore te imponuar nga "zoterijte" okupatore.,nga ndjenja e inferioritetit . Cili popull vene te huajt ne krye te votres si shqiptaret dhe si na kthyen ata qe u leshuam votren dhe besimin tone?. Perse duhet te minimizojme vlerat me te cilat do te mburrej secili popull i rruzullit tokesor. perse duhet te minimizojme meritat,guximin,sakrificen e bijeve dhe bijave te ketij trolli per te ngrite SHBA-te, NATO-ne pra ta qe nuk qajne koken per lajkat tona dhe fare nuk na perfillin.
    Eshte rregull i pamohuar se ai qe nuk nderon dhe respekton veten e tij nuk do ta respekton dhe nderon askush.
    Mos harro se guximi, startegjia .pastertia e luftes dhe ne radhe te pare heroizmi dhe sakrifica e luftetareve te lirise krahas egersise dhe krimeve te forcave te okupatorit ndaj civileve ishin vendimtare per nderhyrjen e SHBA-ve dhe NATO-se ne luften e Kosoves se sa per lavdet dhe lajkat dhe nenshtrimin e politikes pacifiste edhe njemije vjete nuk do te nderhynin.
    Mos u turpero lum kripa por behu krenar pse patem djem e burra qe ofruan jeten per lirine e Kosoves. patem Adem Jasharin e bashkeluftetaret e tij qe vune gjoksat perballe tankseve e topave per Kosoven dhe mos harro se SHBA, NATO nderhyne ,na ndihmuan por nuk rrezikuan as edhe nje kime leshi . Mos harro se derisa ne toke ishte ferri ata bombardonin nga lartesia 15.000 metra duke goditur disa here gabimisht edhe kolonat e popullsise shqiptare qe iknin te tmerruar nga terrori serboqetnik.
    Une perkulem deri ne toke dhe krenohem per djemte e luftes ,per ata qe deshmuan se e duan Kosoven me shum se jeten . Kurdo kaloj prane muraneve dhe lapidareve te trimave te liirise perulem me krenari e dinjitet. Ti shko kerko muranet e ushtareve te NATO-se dhe do te deshprohesh sepse ne Kosove nuk ka te tille. Nuk u vra as nuk u plagos as edhe nje ushtare i tyre. JO jo. e pra nuk ka ushtrim ushtarak qe bene NATO apo forcat e SHBA-ve e nuk ka te vrare apo te lenduar.
    Ma gjeje nje vend ne bote ku veprojne NATO qe respektohen dhe nderohen me shum se ne Kosove.

Nuk gjene vend ne bote qe respekton dhe kujdeset me pak per qlirimtaret se Kosova.
    Keshtu kripa e qervishit se jo e gurit.
    hasjani 51,

inferioriteti ne burim eshte krenari (apo arrogance)- deshira per te vene ne dukje vetem veten tende dhe meritat e tua, duke shkelur meritat e te tjereve. Ky eshte inferioriteti ne thelb.

Ne rastin ne fjale, te thuash qe UCK-ja eshte ushtria me e suksesshme e shekullit, eshte delir madheshtie ose mungese informacioni. Te thuash eshte nje nga te sukseshmet e shekullit, eshte tjeter gje- ti ve ne pah suksesin por nuk e mbivlereson veten.

te njohesh meritat e verteta te tuat eshte urtesi. Te njohesh dhe pranosh meritat e te tjereve dhe te jesh mirenjohes eshte urtesi dhe zemergjeresi. Me pelqen ajo qe nje parafoles ka perdorur: bukeshkale, dhe vetem me bukeshkalje mund ta krahasoj kete tendence per te ngritur veten e per te rrahur gjoksin me grusht se ju vetem pa ndihmen e askujt tjeter e cliruat Kosoven. Me vjen keq pra qe e shkurtova postimin, sepse nje proverb thote " mos i fol budallait sipas budallallekut te tij qe te mos behesh si ai, dhe foli budallait sipas budallallekut te tij qe ta kuptoje qe eshte budalla" qe me fjale te thjeshta do te thote mos perdor te njejten gjuhe si budallai (fyerjet, sharjet, ligesine, gjaknxehtesine) qe ti te mos behesh si ai, por ama foli ne ate menyre qe ta kuptoje marrine qe nxjerr nga goja.
    Pse nuk e cliruat Mitrovicen? Perse Mitrovica eshte ende e ndare? Nese vetem ju e bete dhe nuk kishit nevoje per askend?

Dhe c'eshte ky argument qe USA dergoi avionet e nuk rrezikoi? Po ata miliona dollare dhe ata djem nenash qe vune jeten ne rrezik si pilote?

Nuk kam pa gje me te keqe se mosmirenjohja.

Nuk e di ca do te thote kripe qervishti se nuk e kisha degjuar me pare, por me mire kripe qervishti se sa bukeshkale.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2009
    Postime
    116
    Pasha mu ,zonja kripa ,kur lexova ca postime menova mos e kan ba edhe naj lufte te vogel e e kan cliru vertete Kosoven!
    Po me von u binda se ishte fjala per pak humor qe paske bere shume mire qe i paske vu pak kripe!!
    Nje po e shoh se hapesi i temes fare nuk e njeh historine e njezete viteve te fundit!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    120
    Citim Postuar më parë nga kripa Lexo Postimin
    hasjani 51,

inferioriteti ne burim eshte krenari (apo arrogance)- deshira per te vene ne dukje vetem veten tende dhe meritat e tua, duke shkelur meritat e te tjereve. Ky eshte inferioriteti ne thelb.

Ne rastin ne fjale, te thuash qe UCK-ja eshte ushtria me e suksesshme e shekullit, eshte delir madheshtie ose mungese informacioni. Te thuash eshte nje nga te sukseshmet e shekullit, eshte tjeter gje- ti ve ne pah suksesin por nuk e mbivlereson veten.

te njohesh meritat e verteta te tuat eshte urtesi. Te njohesh dhe pranosh meritat e te tjereve dhe te jesh mirenjohes eshte urtesi dhe zemergjeresi. Me pelqen ajo qe nje parafoles ka perdorur: bukeshkale, dhe vetem me bukeshkalje mund ta krahasoj kete tendence per te ngritur veten e per te rrahur gjoksin me grusht se ju vetem pa ndihmen e askujt tjeter e cliruat Kosoven. Me vjen keq pra qe e shkurtova postimin, sepse nje proverb thote " mos i fol budallait sipas budallallekut te tij qe te mos behesh si ai, dhe foli budallait sipas budallallekut te tij qe ta kuptoje qe eshte budalla" qe me fjale te thjeshta do te thote mos perdor te njejten gjuhe si budallai (fyerjet, sharjet, ligesine, gjaknxehtesine) qe ti te mos behesh si ai, por ama foli ne ate menyre qe ta kuptoje marrine qe nxjerr nga goja.
    Pse nuk e cliruat Mitrovicen? Perse Mitrovica eshte ende e ndare? Nese vetem ju e bete dhe nuk kishit nevoje per askend?

Dhe c'eshte ky argument qe USA dergoi avionet e nuk rrezikoi? Po ata miliona dollare dhe ata djem nenash qe vune jeten ne rrezik si pilote?

Nuk kam pa gje me te keqe se mosmirenjohja.

Nuk e di ca do te thote kripe qervishti se nuk e kisha degjuar me pare, por me mire kripe qervishti se sa bukeshkale.
    Jo kripa , se duket se qenkeni femer andaj ju shprehe respekt ne kete aspekt, shqiptaret nuk u treguan bukeshkale ndaj miqeve nderkombetare,perkundrazi ata ne Kosove nderohen dhe respektohen ,shetisin lirshem dhe me komoditet si te ishin ne vendet e tyre.
    Argumenti im eshte se njeriu qe nuk respekton veten e tij ne radhe te pare kurre nuk do te jete i respektuar. Ai qe me qellim minimizon deri ne injorim luften, sakrificen deri ne flijim dhe gjakun e derdhur per liri te bijeve dhe bijave te veta per te lartesuar nga interesat dhe inatet politike te huajt te cilit vertete u angazhuan ne luften kunder okupatorit te Kosoves ,por eshte po aq e vertete se nuk vune ne rrezik fare jeten e ushtareve te tyre,madje as atehere kur ne toke
    forcat serboqetnike kryenin vepra makaber kunder popullsise ata nuk zbrisnin airoplanet e tyre me poshte se 15.000 metara qe te mos rrezikonin ne asnje menyre ushtaret e tyre ,dhe ti me demanto pra,me trego sa ushtare te NATO-se u vrane ne luften 77 ditesh qe bene ata ne Kosove . me trego ku jane muranet e ushtareve te NATO-se dhe une i pari do shkoj dhe do te perkulem para atyre muraneve.
    Une nuk thashe se nuk ju jam mirenjohes ,jo asesi. Por une para se gjithash u jam mirenjohes dhe perkulem para sakrifices sublime, heroizmit deri ne flijim dhe gjakut martir te bijeve dhe bijave te Kosoves qe lane me gjakun etyresecilen pllembe te kesaj toke martire.
    Fale asaj lufte te guximshme dhe te paster,fale vendosmerise per lufte deri ne flijim ose liri ,SHBA-te dhe NATO dolen ne krahun tone por edhe nga shkaku se Millosheviqi dhe soldateska kriminele serbe kishte mbushur tashme kupen me gjak e krime, me spastrime etnike e kryeneqesi ,te gjitha u perputhen si edhe 50 -vjetori i formimit te NATO-se se ciles Millosheviqi me sjelljet e tija dhe me injorimin e lojerat qe ua bente i solli ne pyetje kredibilitetin dhe autoritetin e kesaj aleance ushtarake.- Keto te gjitha dhe vete Zoti i gjithefuqishem beri qe per te paren here shtetet me te fuqishme te jene ne anen tone.
    E zgjata por pasi po duket se je femer nuk po te pergjigjem lidhur me qeshtjen e budallakise por ,moter e nderuar respektoje se pari veten tende sepse ndryshe askush nuk do te respektoje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hasjani 51 : 07-10-2009 më 16:21

Hasjani!
    Meqenese po e kerkon te dish perse te jam drejtuar me kete gjuhe hidhi nje sy replikes se pare qe ke bere per postimin tim:

Citim Postuar më parë nga hasjani 51 Lexo Postimin
    Ore ti zog gomari,shporru me keto derdellisje pa fije kuptimi.vetem gomarte si ti mund te perpiqen te minimizojne luften e Skenderbeut ,i cili bashkoi principatat e arberit per te luftuar okupatorin osmanli.Duhet te jeshe ose qorr,shurdhan e memec ose gomar si ti per te mohuar luften dhe sakrificen e UÇK-se dhe rolin e saje paresor ne qlirimin e Kosoves nga roberia.
    Ti more injorant a nuk e din se ate lufte e bene shqiptaret dhe se ajo lufte nuk ka qene fetare,as ideologjike por lufte qlirimtare e nje populli qe vuante nen roberine e eger sllavoqetnike me shekuj.
    Ti a nuk e din se ne ate lufte moren pjese shqiptare te te gjitha trojeve etnike ,te te gjitha konfesioneve fetare .Erdhen ata djem qe e donin kombin dhe dheun e arberit edhe nga SHBA-te, Kanada,Gjermania,Zvicra dhe vendet tjera te Europes per te luftuar per lirine e trojeve shqiptare.Pati ofcer e ushtare edhe nga Shqiperia,shum prej tyre e dhane jeten per lirine e Kosoves.
    Kosova kurre nuk ka qene e muslimaneve,e ortodoksve apo e katolikeve jo more injorant por ka qene toke shqiptare te cilen e okupuan okupatoret romak,turq e sllav te cilet perveq zullumit e terrorit na lane kopil shum te keqia dhe me ekeqja eshte se na lane kesi kopilash me gjak te perzier si ti qe njollose pa asnje fakt vlerat me te shenjta te kombit shqiptar.
    Nuk t'u drejtova absolutisht personalisht me ndonje fjale te ulet ofenduese, nuk jane ne fjalorin tim fjale te kesaj natyre. Pas replikes suaj u mundova me aq sa munda te ulem ne nivelin tuaj te replikes, perseri jo per te te ofenduar, por per t'u bere me i kuptueshem qe te mos replikosh per gjera qe nuk arrin ti kuptosh me gjuhen normale te bukur shqipe.Replika juaj ishte nje shfaqje e kultures suaj te trasheguar dhe kjo e fundit nuk mban asnje shenje shqiptare pervec perpjekjes per te shkruar shqip, keto me dhe te kuptoj.
    Skenderbeu ishte i pari qe doli ne mbrojtje te Europes KRISTIANE ndaj kurre nuk ka te share, ndersa te besh krahasime midis UCK dhe Skenderbeut eshte propagande Turko-arabo-afgano-pakistaneze.
    Pyetja shtrohet KUSH DO TE DALE TANI TE MBROJE EUROPEN NGA INVAZIONI ISLAM, ndersa per UCK-ne me mire mos te flasim ne kete teme, do te mundohem te bashkebisedoj ne nje teme te UCK-SE dhe mbeshtetjes se Tiranes ndaj kesaj organizate bashkeshqiptare clirimtare dhe te jesh i sigurt qe UNE NUK GABOJ.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2008
    Postime
    15
    po do te zgjtete lufta ndoshta e disa kohe ndoshta do te kishte edhe te tjera masakra lind pytja pse sepse ne luften ton Çlirimtare nuk luftoi krejt populli luftoi nje pjes e vogel e ti ndoshta 8 apo 9 % te tjeret ben sehir prej metropoleve europiane prej pazheve te Shqipers mem .
    nje dit pas lufte rrinim ne Prishtin me nje shok lufte dhe dy miq nga Shqiperia njeri nder ta ishte Dr. Prof qe besa edhe bukur shum i moshuar dhe fliste per politiken mbar kombetare deri sa tha or miku im qe kerkon ky Thaqi me shm ( ateher PDK- ja | ishte ne opzit pse prof qa ka te keqe profi mu drejtue po ne Zonen ku ti luftove ore sa ushtar kishte i tregova per afersisht e sa banor kish ajo zon i tregova numrin e perafert nxirma perqindjen dalke 0.0 e do numra te tjer e tha profi tani PDK- ja ka 30 % duhet koh ky popull me u vetdijsue per me fitue Çlirimtaret duhet koh se u mesue me shpirt robi duhet koh me e dit qi ZOT ne shtepin e tij eshte vet ai .
    Meqense besoi qe te gjithe ju kini shtepia tuaj desha veq nje pytje me ja u ba deri sa i maruet shtepiat a ju ndihmoi dikush me ndo nje lek apo fuqi puntore nese po a ju takon shtia juve apo atyre qe ju ndhmuan .

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

pash zotin o llap

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po na thuaj nji komunikat o zoteri qe ka qen siq thua ti e interneteve
    te gjitha komunikatat i kan tregue nji dy e me shum akcione te UÇK-se
    ndonji vendim te Shtabit te Pergjithshem apo ndonji vrejtje shpiunave
    po perse po thua ti komunikata te interneteve kinse sesht ba asgje vetem keni lshue komunikata te thata ashtu po i bjen zoteri

mos i paqe lexue te gjitha komunikatat kerkoi se i gjen
    mos i gjetsh ti dergoi une e shifi mire e mos fol kot
    pash zotin o llap akoma te rren mendja se kemi ba lufte a...po kush e han kete more..ti dhe ata trimat e tu veq para dashit te pjekur keni ba lufte..nuk po them per ushtaret e thjeshte qe shkrehnin nje batare pushke ne maje te pashtrikut e me vrap turreshin drejt shqiperise...gjeja me e mire qe keni be ka qene lufta internetit..dhe kodrave te durresit...se ju duheshin fotografite per te fituar azile politike neper perendim...

nje kamarier i hotel rognerit tregonte dikur nje histori...ishin shtruar mishgrenesit e uck-se rreth dashit te pjekur ne hotel rogner dhe banin plane se si do ta shkynin ate..ne nderkohe hashim gjarperit i bie telefoni satelitor dhe ky ngrihet ne kembe duke fole me telefonuesin..nuk kam kohe - i thote telefonuesit - jam ne front te luftes dhe plumbat e armikut po me fluturojne perreth kokes..dhe ja mbyll telefonin dhe o burra pas kofshes se dashit...

ja pra o llap cfare lufte kemi bere...zaten nuk kishte kush te luftonte pasi uck-ja kishte ma shume komandanta se sa ushtare...siq ju tha edhe ramushi,komandanta te bllaces...

komunikatat ruaji per vehte se mu tybe nuk me hyn ne pune...i kam pas lexu dikur dhe ke rrente mendja se ishin dicka..derisa pites ju hoq korja dhe poshte saj dolen lakrat...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 07-10-2009 më 17:36

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •