Close
Faqja 1007 prej 1135 FillimFillim ... 750790795799710051006100710081009101710571107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 10,061 deri 10,070 prej 11341
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Vetem Romano-Krishterizmi perfaqeson shqiptaret tipik . Gjithe fet tjera jane out shqiptarizmit .

Kush e thot kete ??? Nje i krishter e askush tjeter .
    Nje musliman thot eshte islami , nje budist thot feja budiste, nje ateist thot paganizmi paraqet .

Cili eshte ne te vertet ?? Apo jane te gjitha???

Une them te gjitha
    Ke te drejte.
    Dhe ne fund te gjithe keta tregojne nje zhvillim shume pozitiv: Deshiren per te pjesemarrur ne garen, se cila fe eshte sherbetore e kombit. Feja ne sherbim te interesit kombetar shqiptar. Do te rrotulloheshin te gjithe "profetet" ne varr, sikur te degjonin se cfare kane bere shqiptaret me fete e tyre.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ke te drejte.
    Dhe ne fund te gjithe keta tregojne nje zhvillim shume pozitiv: Deshiren per te pjesemarrur ne garen, se cila fe eshte sherbetore e kombit. Feja ne sherbim te interesit kombetar shqiptar. Do te rrotulloheshin te gjithe "profetet" ne varr, sikur te degjonin se cfare kane bere shqiptaret me fete e tyre.
    Or chino qka preferon ti per shqiptaret ??? Ke deshir me ja imponu mendimin tend se "eshte me i miri" apo i lejon vet ata te zgjedhin ??

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Or chino qka preferon ti per shqiptaret ??? Ke deshir me ja imponu mendimin tend se "eshte me i miri" apo i lejon vet ata te zgjedhin ??
    Nje dicka ne mes.
    Jap mendimin tim. U futem predikimeve te gabueshme, te rrejshme te klerikeve ne mes dhe i kontriboj asaj qe une e quaj sipas dijes dhe ndergjegjes me te mire si "te verteten".

As kleriket nuk i lejne njerezit te mendojne "lire" ne masen sic kerkon ti. As ti s'e ben kete gje. Pse punon me mjete te uleta dhe nuk me lejon mua ate, qe praktikohet nga te gjithe? Une kete do e beja vetem ndaj dikujt, ndaj te cilit shoh nevoje serioze per te mbrojtur mendimin tim kunder argumenteve bindese te tij. Ti sigurisht funksionon ndryshe.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nje dicka ne mes.
    Jap mendimin tim. U futem predikimeve te gabueshme, te rrejshme te klerikeve ne mes dhe i kontriboj asaj qe une e quaj sipas dijes dhe ndergjegjes me te mire si "te verteten".

As kleriket nuk i lejne njerezit te mendojne "lire" ne masen sic kerkon ti. As ti s'e ben kete gje. Pse punon me mjete te uleta dhe nuk me lejon mua ate, qe praktikohet nga te gjithe? Une kete do e beja vetem ndaj dikujt, ndaj te cilit shoh nevoje serioze per te mbrojtur mendimin tim kunder argumenteve bindese te tij. Ti sigurisht funksionon ndryshe.
    Shum e drejte sepse sot feja perdoret per manipulim masash , nga njerz idiota dhe debilla .

Por jo qe feja eshte kshtu , sepse asnje fe nuk therret per dhune ,por njerzit per aspirata te ndryshme dhe qellime te erreta e keqinformojne njerzit e pashkolle .

Une e le gjithsecilin me zgjedh vet , sepse mbi askend nuk kam te drejte . E as ti ski te drejte mbi askend

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sa eshte trumbetuar e krenuar me "TOLERANCEN MIDIS FEVE" ne Shiqperi...

Me eshte mbush mendja qe ajo kenga qe thote "...Zoti na ka be Shqiptar me karkater / qe mendojme vec per pare, kurva edhe per kerr..." ka 100% te drejte.

E vereta eshte qe shumices se shqiptareve nuk i behet vone per fene. Po tu behej do ishim vra mer me besoni. Dite e nate do ishim ther pa pushim. Po shyqyr jo...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Shqiptari tipik eshte ai qe refuzon Islamin aq sa refuzon Serbo-ortodoksine.

Apo per islamistet "trushperdhite" si ti: Tipik shqiptar eshte nje shqiptar musliman poaq sa nje zezak i Afrikes qe eshte tipik zezak, kur s'di kulturen e tij me, por i sherbehet asaj te imperialistit. P.sh. zezaket e kongos qe jetojne sipas normave franceze (imperialiste). Ashtu jeton edhe shqiptari musliman sipas normave turko-arabe. Ai qe s'jeton, ai s'eshte as musliman. Keshtu qe shqiptari musliman eshte e kunderta e shqiptarit tipik.
    Ndersa intelektuali tipik eshte ai qe refuzon te besoj se njerezit si puna jote duhet te konsiderohen si njerez !!!!!
    Ae lexon ndonjehere ti veteveten tende ose jo?!!
    Po budallalleqet qe shkruan ne kete forum, nuk kane fund more cun.
    Pa shaka e kam, keto budallalleqe qe shkruan ti as edhe nje femije 10 vjecare nuk do ti shkruante!!!
    Bjeri vetes, se keshtu si ja ke fillu, do te cmendesh fare!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> > Une nuk njoh cfare ka thene Nice dhe realisht nuk jam aspak kurioz ndoshta ngaqe me eshte dukur si njeri i zakonshem qe nuk beson dhe po shpreh mendimin e tij dhe kaq. .
    Nje njeri qe nuk eshte kurioz, nuk kerkon te verteten...pra ti thjesht pranon si te "vertete" ate qe te serviret si e tille......ne te njejtin ēast do te jesh skllav i asaj "te vertete".......eshte e thelle per nje cektesi si ajo qe shfaq ne shkrimet e tua....e per kete arsye ajo diēitura "la veritą ti renderą libero", nuk ka pike kuptimi per nje njeri si puna jote......kaq.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Hera e dyqindtė.

Jo mė gėrma tė theksuara apo tė bojatisura - normal si tė gjithė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 07-01-2010 mė 19:34 Arsyeja: /

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Kam pershtypjen qe kulti i gjarperit tek iliret ka te beje me kultin e organit mashkullor............
    Dija eshte injorance e mesuar.....

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Kam pershtypjen qe kulti i gjarperit tek iliret ka te beje me kultin e organit mashkullor............
    Te gjitha te mirat i kishim patur ne kete jete.
    Edhe paraardhes te cmendur per "dashuri"..... ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Kadmi dhe Harmonia jane Shkumbini dhe Semani ose Semani dhe Vjosa. Impedimenti qe tregonte kete eshte dhunuar nga fqinjet gjate vizitave paqesore kolonizuese ne territorin Epirot.

Skylax permend dicka.

Pra, tani e dime ku bien St Elysee Champs.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •