Se hyjne mamka ne forum, nuk do te thote qe rrine 24/7 ne internet lol. Vetem mamat nuk rrine 24 ore ne dite ne internet se kane dhe angazhime te tjera. Ajo e paska pat burrin larg e uruara dhe gjente ngushellim te interneti. Ju beqaret shume moralista beheni, por do ndryshoni dhe ju mendim, si kemi ndryshuar ne te tjeret. Mos harro se dikur kemi qene dhe ne moralista te tmerrshem qe jepnim mend te tjereve.
Sa per temen, ajo ka qene e semure pas internetit.Une gjate kohes qe jam ne internet femijen e kam ose ne preher, ose perqark meje nuk e le te me humbi nga syte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 22-12-2009 mė 12:10
lere nje cik te na dergoj nje mesazh ai djali yt ,ashtu me gabime sic eshte![]()
ky lajm ska mundesi te jet i vertete....sado i smut te jet njeriu nuk ben kshu budallalliqesh.
psikologe te ndryshem thone se reagimi i nenes shpjegohet, pasi ne gjendje te renduar ajo ka dashur te kerkoje ndihme te personat e pare i kane shkuar neper mend.
Cfare tmerri !!!!!
Po kalamojte me twitin i ka bo kjo, qe kerkoi ndihme ne internet ??
Femer psikopate.
Jeto sot se neser nuk i dihet
kjo gje o do jet ren ose ajo ka qen aq e tramautizume qe nuk e realison dot ket gje dhe aq e shokuar qe nuk di as vet se ku esht cfare ben....ka njerez qe lujn menc se nuk e perballojn dot nji ngjarje si kjo me femin dhe esht vertet shume gje e rend per nji prind....
Krijoni Kontakt