E ku na qenka kontradikta ketu??Sekush e di se:"çka barku e nxjerr bardhaku".....Perfundimi im eshte qe bibla eshte thjesht nje liber me shume autore njerzore por qe ne fakt njerzit ia dedikojne se eshte liber i Zotit kur vete ato jane koshiente se shkruesit e saj dhe perpiluesit e saj jane njerez.Dhe aq me keq njerez te rendomte qe nuk kane kreditetin e besueshmerise per te qene te derguar.
Shiko si thote bibla qe Zoti e ndalon veren por dhe gezohet prej saj
12
Atëherë
drurët iu drejtuan hardhisë: "Eja ti të mbretërosh mbi ne".
13
Por hardhia u përgjegj kështu: "A duhet të heq dorë nga vera ime e ëmbël që gëzon Perëndinë dhe njerëzit,dhe të shkoj të shqetësohem për drurët?".Judges 9
nderkohe ketu matane thuhet
1
Zoti i foli akoma Moisiut, duke i thënë:
2
"Folu bijve të Izraelit dhe u thuaj
atyre: Kur një burrë a një grua do të lidhin një kusht të veçantë, kushtin e nazireatit,për t'iu shenjtëruar Zotit,
3
do të heqin dorë nga vera dhe nga pije të tjera që të
dehin, nuk do të pinë uthull të bërë nga vera, as uthull të përgatitur me pije dehëse;nuk do të pinë asnjë lëng rrushi dhe nuk do të hanë rrush, as të freskët as të thatë.
4
Gjatë gjithë kohës së shenjtërimit të tij, ai nuk do të hajë asnjë prodhim të vreshtit,as kokrrat as lëkurën e rrushit numbers 6
Ndryshe ndodh me kuranin Jargas ai eshte i pakompretueshem dhe eshte unik pa kunderthenie.Une tek komuniteti musliman po hap nje teme te vecante per kete gje mundohu te informohesh.
Krijoni Kontakt