Postuar më parë nga aMLe Unaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Te mbeti koka ne tenxhere tu henger mi.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Vetem nje cigare asgje tjeter (edhe pse e kam te ndaluar ne pune)
Mendo dhe Pasurohu
Postuar më parë nga RockStar Vetem nje cigare asgje tjeter (edhe pse e kam te ndaluar ne pune) Tema ishte Cfare jeni duke NGRENE. Nejse..........
Postuar më parë nga IL__SANTO Te mbeti koka ne tenxhere tu henger mi. Obobo!Me doli nami si llupese. Skam ngrene gje gjithe diten un e shkreta
U come 2 love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
Postuar më parë nga IL__SANTO Tema ishte Cfare jeni duke NGRENE. Nejse.......... Po pasi sisha duke ngren asgje thash nje cigare
Postuar më parë nga aMLe Obobo!Me doli nami si llupese. Skam ngrene gje gjithe diten un e shkreta Pse me ne oren 3 u kujtove me henger ti. Qe ne realitet i bie te hajsh ne oren 4 se patatet jane akoma ne furre.
Postuar më parë nga aMLe Unaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! aMLe hajde bujrum edhe 10 min eshte gati .... nderkohe une po pergatis edhe nje sallate
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Postuar më parë nga IL__SANTO Pse me ne oren 3 u kujtove me henger ti. Qe ne realitet i bie te hajsh ne oren 4 se patatet jane akoma ne furre. Mua per te ngrene me ka vajtur mendja qe ne 1 po meqe smundem te ha ne realitet,po ha ne menyre virtuale. Postuar më parë nga elsaa aMLe hajde bujrum edhe 10 min eshte gati .... nderkohe une po pergatis edhe nje sallate Flm moj Elsaa!Te lumshin duart ty!!
amle a do nje embelsire pas buke?
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga 2043 amle a do nje embelsire pas buke? jo jo aMLe ishte per dreke tek une edhe embelsiren e kam bo vet .... eshte nje kek hmmmm sa i mire ka dal
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt