Ema, shikoje rezultatin e sondazhit qe qenka ne fillim te temes dhe aty ke pak a shume pergjigjjen![]()
Katolik.
Musliman.
Ortodoks.
Bektashi.
Evangjelist.
Protestant.
Deshmitar i Jehovait.
Deshmitar i profeteve te mevonshem.
Judaist.
Budist.
Agnosticist.
Zoroastrianist.
Pluritheist.
Dervish.
Kam menyren time te te besuarit.
Daoist.
I pavendosur akoma.
Zotin ma vrane qe ne femijri.
Besoj me raste.
Nuk di fare.
Nxenesit e Jezusit.
Ateist.
Ema, shikoje rezultatin e sondazhit qe qenka ne fillim te temes dhe aty ke pak a shume pergjigjjen![]()
Jam muslimane dhe e dua fejen time
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Sa here e lexoj kete fjali"feja muslimane u soll nga turqit ne kohen e skenderbeut" gjithmone pyes veten : Mo po keto njerez nuk jane ne take tuke apo bejne vete!!!
Feja islame nuk eshte imponim.Te besuarit ne Zot nuk eshte imponim.
Ne islam hipokrititet nuk futen ne radhet e muslimaneve.
Muslimani eshte i nenshtruar Zotit,me sinqeritet dhe besim te plote te Ai.
Si mund ti nenshtrohet Zotit nje njeri me besim te plote dhe sinqeritet dhe ne te njeten kohe me imponim???Ma shpjegon pak??
Katolike, por jo kush e di se sa e dhene mbas Fe-se. Gjithsesi, nuk e mohoj qe besoj ne Zot...
La vita č bella...
Po ajo feja "SHQIPTARIA" ku e keni fut ? Ma trego drague ti tpakten se mirresh me kto gjona lol ? He drague ku na e lan shqiptarine keta forumistet ?
Asnje fe sme pershtatet, kshu qe kam zgjedh fen time.Kam menyren time te te besuarit.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nese shikon rezualtatin e sondazhit do te shohesh se shqiptaret besojne ne shume fe te ndryshme.
Nuk e kuptoj se cfar rendesie ka se kur dhe nga kush eshte sjell feja?
Une per vete nuk votova ne kete sondazh pasi feja ime nuk figuronte aty. Une besoj (e njohe si Zot) ne Gjergj Kastriotin dhe Adem Jasharin si dergues te tij. Thjesht jam shqiptar me fe dhe komb. Une respektoj te gjitha besimet e te tjereve, njekohesisht kerkoj qe edhe ata te respektojne besimin tim.
Faleminderoj Zotin qe jam Musliman(i nenshtruar zotit), dhe qe jam ne fen e tij Islam(paqe) .
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Krijoni Kontakt