I angelina02.
I angelina02.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Avatarin me te mire e kam une se e kam ble shtrenjte: avataret tuaj nuk kushtojne fare me nje klik i keni vene ne qoshe te faqes.hahahahaha
Po te shitet ky i imi y sa makina blen ahahaha
po e mbajne ne muze si piktur me vlere qe eshte ...keshtu duke e pare, vetem nga biletat blihen sa e sa makina ...e shtepi...
Pse ne te tjeret si kena ble vete ...se na habite ...na jep ndonje adrese po degjove gje qe ta bejne dhurate lol![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Po une lavderova avatarin ti dhe nuk e kam share tendin.Kam qene pavjet ne Rimini ne paxh dhe pashe vetem vetura te vogla neper qytet,ndonje ne te ralle veture te madhe te turisteve gjerman.Edhe une u a zbukurova rruget per ato dy jeve qe qesh aty,hahahaha.
Io sono gentile,nuk hidherohem,te pershendes dhe kalofsh mbremje dhe fund jave te kendeshem,
![]()
Kush nuk e livdon vetën e tij ju djegt shtëpia kish pas than maxhupi...
Edhe unë kam të njejtin mendim që avatari im është shum i mirë dhe më pëlqen.
.. don't talk about me.. shkruan tek avatari im
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Qyqa ,qyqa sa rren si nuk ka ne Romagna makina te medha ,keto jan njerez me pare o çuno ,jane 110 km me hotele ,bare e restorante ,spiaggia e divertimento ketu i lejne eurot gjermonet veres lol.
Keto kane siguru jeten e vet nga prinderit dhe gjysherit e tyre nga ajo rere ,tani punojne 5 muaj ne vit per kalamojt e kalamojve .
as une nuk hidherohem lol se shaka bera ,ja kalofsh dhe ti mire![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt