Postuar mė parė nga *suada* Pse bertet re, me trembe. Isha pa mendje. Here tjeter lajmero para se te bertasesh Meqe qenka 3, me leje? Ta marr dhe une nje? Hihiihihihi mere yllo ta jap me gjth shpirt
Postuar mė parė nga King_Arthur po mire hajde ikim ne kinema loool ca kinemja lol se jane mbyllyr tani
Postuar mė parė nga izabella ca kinemja lol se jane mbyllyr tani varet dhe kjo se ketej nga lagja ime jane hapur akoma .
Postuar mė parė nga King_Arthur varet dhe kjo se ketej nga lagja ime jane hapur akoma . po deri sa te vij une atje do jen mbyllyr
Postuar mė parė nga izabella po deri sa te vij une atje do jen mbyllyr deri sa te vish ti ketu fillon nje dite e re dhe vjen darka prape keshtu qe ikim ne kinema
Postuar mė parė nga King_Arthur deri sa te vish ti ketu fillon nje dite e re dhe vjen darka prape keshtu qe ikim ne kinema epo mire po ca filmi me pa
Postuar mė parė nga izabella epo mire po ca filmi me pa urrraaaaa pranoi me ne fund zgjidhe ti filmin ta le ty ne dore . ps: vetem horror jo se kam frike mos trembesh
Postuar mė parė nga King_Arthur urrraaaaa pranoi me ne fund zgjidhe ti filmin ta le ty ne dore . ps: vetem horror jo se kam frike mos trembesh hahahaha po hajtmo meqe kam ca kohe pa pa filma e thash po pranoj po meqe se di ca filmash ka atje po ta lej ta zgjedhesh ti ene aman jo horror
Postuar mė parė nga izabella hahahaha po hajtmo meqe kam ca kohe pa pa filma e thash po pranoj po meqe se di ca filmash ka atje po ta lej ta zgjedhesh ti ene aman jo horror opaaa paska frike ok po per nje film romantik si thua apo me mire nje aksion
Postuar mė parė nga King_Arthur opaaa paska frike ok po per nje film romantik si thua apo me mire nje aksion po po jam shume frikacake po e lejme aksion ma mire se dhe romantik nuk eshte mire
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt