Postuar mė parė nga xhamia Merr qkado qe te kesh deshir toni se i keni pej meje ti plus dy her mer me hjek hidherimin e mbremshit ska mena hik kollaj xhamo, po atj ēa te bo, do ec para ..
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Postuar mė parė nga Linda5 O lagja tap akoma zgjuar ju Mire se erdhe qofte Nuk fleme me pulat ne
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
O ju pijaneca mos boni shum zhurm se na prishni qetesin
Postuar mė parė nga Linda5 O lagja tap akoma zgjuar ju Erdhe ti yllo se na thave syte Hajt ca don te pish apo te pelqen keto
Xhamia nuk pi po e marr une njeren Flake Akoma tu pi jeni ? Amen
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga xhamia O ju pijaneca mos boni shum zhurm se na prishni qetesin Pse bertet re, me trembe. Isha pa mendje. Here tjeter lajmero para se te bertasesh Postuar mė parė nga izabella Erdhe ti yllo se na thave syte Hajt ca don te pish apo te pelqen keto Meqe qenka 3, me leje? Ta marr dhe une nje? Hihiihihihi
Postuar mė parė nga Izadora Xhamia nuk pi po e marr une njeren Flake Akoma tu pi jeni ? Amen Te bofte mire honey......po pija tani ne darke ka lezet
Postuar mė parė nga *suada* Mire se erdhe qofte Nuk fleme me pulat ne hahahahahah panine ,mir te kom Mann bin ich K.O heute du weißt schon???
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga izabella hahaha une mire e kam kuptuar lol po prape kafe nuk pranohen ketu po mire hajde ikim ne kinema loool
Postuar mė parė nga Izadora Xhamia nuk pi po e marr une njeren Flake Akoma tu pi jeni ? Amen Ma nxjerren gjumin kta pijanecat ....e neser duhet mu qu heret Postuar mė parė nga *suada* Pse bertet re, me trembe. Isha pa mendje. Here tjeter lajmero para se te bertasesh Meqe qenka 3, me leje? Ta marr dhe une nje? Hihiihihihi Vetem me gjysme zeri te fola , por tu ka duk tyy sepse se ke qen tap me siguri me mir pushoni se thirra 112
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt